Joss tipsar !

Tjaah ! Blev lite sent men, ja lovade faktiskt !!

Asså jag har under en LÅNG period försökt gå ner i vikt , eller inte gå ner i VIKT men vill få en slimmad och "fast" kropp till sommaran , för hatar att behöva gömma mig när jag går utanför huset för att jag skämms .. Så såhär gör du för att få en toppensnygg boodie till sommaren 2010!!

MAT

I matväg så är mitt första tips är att absolut SLUTA små äta , det är små ätandet som är tjuven till att man går upp i vikt (oftast) så det är att rekommendera.

GODIS - sluta nästan helt med godis en period (om det är ditt problem) annars brukar det vara att man äter för mycket. Ät i en långsam takt så att du känner när du börjar bli mätt och när du gör de så äter man inte mer helt enkelt ! TRO MIG , det fungerar.

TRÄNING

I träningsväg så rekommenderar jag att springa. Nu är säkert eran första reaktion "gud va trååååkigt.." men så tänkte jag me, men börjar man med en kort sträcka, det behöver inte vara långt alls så blir det inte så tråkigt som man tror. Börja med en liten  det inte bit runt kvarteret där du bor som ex. första gången springer du tills du blir trött så att du vet ungefär hur lång sträcka du ska börja med. För börjar du med för höga krav kommer du ge upp efter första gången och så ska inte vara !

När du känner att du börjar bli starkare och fått upp konditionen en aning så kan man börja med styrka (om man inte redan tränar på gym som exempel) , mina rekommendationer där är att ta en del i taget, en dag tränar man mage/rygg en annan ben/rumpa och sen armar så att man inte gör allt på en gång för det kan också bli jobbigt!!



Det var allt för den här gången , hoppas jag hjälpt er nu ! Det är bara att KÄMPA så blir allt super ! Det är bara att säga till om ni vill ha något tips angående det här eller självklart något annat ! 

Godnatt på er !! <333 


Kontakt: [email protected] eller så slänger ni in en kommentar ;)


Joss svarar

Kommentar : Det är bra jobbat. Du får köra lite bikinibilder till sommaren så vi får se slutresultatet.. ;-)

Svar : Med lite tur så kommer det upp bikinibilder då ! ;)

Fortsättning från hissen

JAG HAR BLIVIT SMALARE !! YEYH !!

F*n va stolt jag är över mig själv just nu , eller sen igår om jag ska vara ärlig. Jag skulle testa ett par jeans som varit för små under en lång tid och när jag skulle dra på dom igår gled dom på som smör påen macka ! Dom sitter som en smeck ! Haha , med det är sant !
Min "fettbubbla" på min mage börjar också försvinna ! Hih skit bra , perfekt inför sommaren !

Jag vet ju att det är inne att man ska gå ner i vikt nu , och det kommer en massa saker i tidningar , framförallt på nätet om metoder man kan ha för att gå ner i vikt snabbt och effektivit så kommer med ett "Joss tipsar" inlägg lite senare för nu är jag as taggad på att träna , så ska ut och springa snart , men vi hörs senare !

Man ser resultat !


Magen blir det ingen bild på eftersom att de kan misstolkas ..
Puss !!


Hiss / Diss

Jag börjar med dagens DISS

Dagens första diss går till läxor. Jag HATAR läxor .. Tror nog att alla gör de ? Speciellt när man har skit mycket som ska in samma dag så man måste stressa ihjäl sig för att hinna !

Dagens andra diss går till skräpmat vilket är BEROENDEFRAMKALLANDE .. Inge kul med sånt , jag menar det är inte kul när man är beroende av godis som i mitt fall. Väldigt svårt att bli av med !

Dagens HISS

Dagens första hiss går till självklart till mitt kemiprov! Som jag skrev i tidigare inlägg så gick det SUPER !!

Dagens andra hiss går till mina ben och min mage , vill se veta varför kollar ni i det kommande inlägget som kommer precis över här


Nästan ALLA rätt !!

Heej !! Kemiprovet gick bättre än väntat ska jag säga hade nästan ALLA rätt , sug på den ! Nej men , är faktiskt stolt över mig själv , fast sen kommer vi till Spanskan och Engelskan .. Där märktes de att jag hade slarvat med den .. Kunde inte en enda glosa på Spanskan typ och på Engelskan gissade jag på ALLT !! Fyy på mig .. Men men , svenskan kom in i god tid , kemin gick bra vilket är super eftersom att jag har IG i kemi .. Engelskan kan jag göra om ifall jag inte klarar den men Spanskan där emot vet jag inte riktigt hur det blir med , hoppas på G i alla fall ..

Men vi hörs senare , pöss !!

Kom igen nu !!

Hörrni ! Kom igen , säg vad jag ska skriva om ? Vill att mina blogg ska bli lite mer intressant :*

Stop ..


Hahah , driiv

oh sexy teacher look, i like it grrr;)

hahah i've been naughty, i think i need some spanking ;]

oh yeah thats right;) förresten hur gammal e du sexy?;)

11 (aaaaa)

oh ingen fara;) har du sting på dig? *smash* det hade du:D

vad ska vi göra?
e du blyg? ;]


aa lite hihi:$ du e sååå dirty;)

hehe, ingen fara! ;] look who's talking! my own little pornstar, GRRR!

who´s your little pornstar, huh? oh yeah thats right i am:D

ohyes your kinky little sheep! i wanna do baaaaaaad things with you ;)

oh my fucking whore pelicaneye im so fucking horny fuck me right here and now!!!!!!!!!!!!! GRRRRRR;)

WOOOOHOOOOOO!!!! i'm gonna explode! you're soo damn hot! get over here now so i can fuck you with my 37 cm!!!!! *slisk* *splash* ;)

ett kått får på ingång *bääääääääääääääääääääääää* *sprut, sprut* oh fuck me in the back before i shit in my fucking fur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

you wanna do it in the butt? fine for me! as long as i can fuck you! you make so damn horny! i can't control myself!!!! *SSSSSPLASH/SPRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT*
aah, that's better...


what the fuck no you cant spruta so fucking much in my butthole so i cant shit for weeks:O you fucking as hole...

sorry darling, please give me another chance! lets do it again! :D

okey but fuck harder this time i cant fucking feel your tiny prinskorv in my big fucking ashole!!!!!!!!

okeeey you naughty slut! this time i will fuck you so hard you won't be able to sit down for weeks!

oh yeah that sounds better you fucking whore, grr baby grrr;)

yeahyeah, now we're talking ;] ohyeah!!!




Hahaha Visst är dom gulliga ? Min kompis hade en väldigt gullig konversation med en tjej i hennes klass , haha !! Sorry men var bara tvungen att lägga upp den tjejer ^^

Dagens outfit !




Linne - Gina Tricot
Tröja - H&M
Jeansleggins - VILA
Jacka - H&M

Jag har trååk , bjuder på bilder !!


Snacka om sommarkänsla man fick av det otrolig fina vädretidag !!


haha , driiv ^^

Världens sötaste kusin :*

Jätte ful bild , men bara för att jag är så grym på GH så bjuder jag på den ;)

Bajjs på skolan ..

Tjaah ! Slutade tidigt idag men har hur mycket plugg som helst känns det som. Imorgon ska två CV:n in, två personliga brev, NO-prov, glosor på spanska och sen har jag engelska prov. Inge kul alls ! Sen missar jag troligen träningen också eftersom det är så mycket som ska göras .. Men jag har ju ingen match i helgen så det är inte hela världen ! Ska i alla fall försöka komma iväg till gymmet lite senare såjag inte blir helt sittandes idag. Men nu måste jag återgå till mina läxor men vi hörs senare

Pöss

God natt och sov gott !

Vart inge bad , orkade inte vänta på badvttnet ^^ Så ska duscha imorgon innan skolan istället ! Men ska typ fixa lite saker sen gå och lägga mig !

Godnatt!!

Joss älskar

Jag älskar att få kommentarer så börja kommentera sötnosar :* <333

Joss <3 Vingummi

Tjaah ! Kom precis hem , har varit ute med Tim och Krille igen , kul snubbar asså ^^ Vi drog te Willys och köpte vingummi , mums ! Heh .. Är typ sjukt trött men ska typ snart lägga mig i badkaret och ta ett bak sen fixa håret och lägga mig faktiskt !
Imorgon har vi biptestet så det är bara att ta en lektion extra sovmorgon ,har redan får ddubbel sovmorgon men tar en lektion extra ^^ hih busigt va ?

Men måste dra och fylla på badkaret nu , puss på er !! Skriver nog igen så häng kvar :*

Joss svarar

Kommentar : Du är helt otroligt söt... ;-)

Svar : Aw , taack !! :)

Now it's to late to say I'm sorry..

 


Orkar inte mer ..

Fan vad trött jag är på skiten .. Dax för dig att visa att jag kanske betyder något för dig ? För det verkar fan inte så , du litar inte ens på mig , vad är det för mening då ? Jag fattar inte vad jag har gjort för fel , duger inte jag för dig längre ? Du kanske ångrar att du gav migen sista chans , du skulle kanske skulle ha gett den till hon den där andra som du sägs ha "drivit" med , men vet du ? Jag trodde inte ett skit på ditt bullshit och det visade sig att jaghade rätt efter allt .. Men du fattar visst inte att jag fattar vad du håller på med ? Förstår inte varför du gör såhär , jag menar det höll på att ta slut sist men du verkar ändå inte fatta utan fortsätter dryga och gör saken ännu värre .. Patetiskt ..

Älskar dig så jävla mycket , vet inte vad jag ska göra utan dig men vet inte om jag klarar av mer av det här nu , det tar kol på mig </3

GodMorgon !!

GodMorgon ! Sovit gott? Idag känner jag att jag har en ganska bra hårdag faktiskt , fast kommer säkert ångra mig när jag kommer till skolan , Soo Korre Style om man ska "härma" kissie lite ^^ haha nej men här e dagens outfit ! Puss på er <33



Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Byxor - **** , alla älskar dom så ska inte avslöja vad dom kommer från , vill inte att alla ska springa runtoch se ut sm mig , visst ;) (haha , driiv)

Lite bilder jag haft på mobilen ett tag




Saknar mitt tjocka hår :( R.I.P , måste fixa de som fan nu för att få det sådär ..


Kusin kärlek <3


Randen från i sommras när jag somnade på stranden på Dalarö , röd som en kräfta ^^


Bjuder på den !




Öga ! <33


Vaknade upp med kudden över hela magen , brösten och ansiktet (fast brösten får ni inte se , privat vettni)


Haha xD

Äntligen får jag skriva !

Tjaah , har inte hunnit skriva idag för att vi har firat min lille bror , men nu har alla gått och jag kan äntligen få skriva ! Har verkligen haft jätte kul idag och min brorsa har fått en massa fina saker , ni ska få se lite bilder sen också som vi tog idag men blir dock inte så många ! Senare så kommer mina kusiner och min mormor , mysigt !!

Imorgon är det onsdag och det är skola igen , *suck* men det posetiva är att man får träffa alla underbara människor !! Men vi hörs mer ikväll , pöss

God natt och sov gott !

Kom nyss hem från att ha varit ute med Krille och Tim , riktiga pajjasar måste jag säga^^ haha men hellre träffa dom än sitta på mitt rum , måste erkänna att jag hade kul ! Måste lägga mig snart för måste upp och fixa mitt rum , duscha , fixa mig och göra fika för vi ska fira min bror imorgon så släckten kommer hit och så ! Så jag måste lägga mig snart , men har faktiskt inge att skriva just nu så istället för att blajja så säger vi godnatt för idag

Sov gott alla!  Pöss

Sätt på musiken innan du kollar..

man får verkligen känslan då , för låten är så grymt bra !! Älskar den jätte mycket , dom spelade den jätte många gånger under veckan vi var där .. En kväll var det en kille som bjöd upp mig till den låten men jag drog typ på en gång för han var för på :$ och jag menar jag har pojkvän då kan man inte hålla på och dansa så :o ?!





Pappa och Felicia i poolen


Pappa , Martin , Robin och Stinas ben ^^


COWGIRL !!!


Utsikten från varan balkong , från ena hållet


Älskar den här bilden , vill bli så brun igen och mitt hår var helt underbart ! (heh , INTE för att skryta)


Klänningen jag köpte där som jag säkert aldrig kommer använda hemma ^^ Kanske en sommarkväll men aldrig annars :p

Saknar Egypten !!

Heej bloggen ! Hade verkligen en jätte kul dag med syrran idag , inte fota vi harkul kan jag säga , vi bråkar 24/7 haha ^^
Hittade massa bilder frå Egypten som jag tänkte visa , ska passa på att säga att jag bara vill åka dit nu med en gång , skulle lätt kunna bo på hotellet vi var på , fest varje kväll , gratis drinkar , gratis mat osv skit najjs .. Värme och sol varje dag , bara ligga i solen och chilla hela dagarna , ska tvinga mamma att vi ska dit igen !!

Frukost på sängen

Tjaah ! Ibland är det riktigt skönt med små syskon som kan ta hand om än när man mår dåligt ! För idag har jag fått frukost på sängen av min syrra för att jag har så ont i magen så jag inte kommer upp ur sängen .. Mens är inge kul ska jag säga er killar !! Så ni ska vara glada över att ni slipper de . Men nu ska jag försöka komma upp och ta en dusch för jag och min syrra ska te Haninge om nån timme men vi hörs senare

Pöss

Bra eller dåligt ?

Någon som vet ifall det är bra att använda Hawaiian Tropic i solarium ?


Godnatt !

Nu ska jag gå och lägga mig , är sjukt trött måstejag erkänna , det har varit en tuff vecka i skolan ! Så ska sova länge i natt om ingen väcker mig imorgon och då kommerjag fåutbott ^^ Men ska komma i säng nu så attjag inte blir för trött ifall det skulle hända att någon väcker mig

Godnatt mina älsklingar !! :* 

Let's Dance

Bilderna blev inge bra ! haha , ska sola imorgon kanske och då blir det starkare rand , yey , jag älskar att vara brun ! hih
Sitter just nu och tittar på Let's dance faktiskt , heh Mattias är riktigt braa MEN Claudia är mycket bättre dansare än han men må bäste dansare vinna !HAHA va knas det vart nu ^^

Ska sluta blajja nu , för de är inge kul att läsa. Imorgon ska jag städa och sen kanske Vickii skasova här , kulkul !!

Men ska fortsätta titta nu . Puss på er

Bild från imorse

Randen <3

Heej pussgurkor ! Kom precis hem från haninge , hade skit kul ! Köpte Bee movie och Peter Pan till min brorsa ^^ haha och sen köpte jag lakrisal och bonaqua för jag tyckte jag förtjänade de !! Jag nämnde juatt jag och Vickii skulle sola och det gjorde vi , en 25 minutare ;) Min rygg e SUPER brun och min rumpa ser jätte gullig ut ^^ hahah , ni ska få bild snart men ska bara lägga in de först ;)

Hoppas ni haft en lika roligdag som mig hittils ! Pöss

Haninge med Vickii

Hejhej bloggen !Kom precis hem från skolan och ska bara packa nerlite smink i min väska och byta om sen skajag dra te Haninge och shoppa med Vickii och sen ska vi sola ! Jagska även köpa present till mig bror som jag skrev i tidafare inlägg men måste skynda , ska tar med mig kameran såkanske kommer upp lite bilder sen om Vickii inte e tråkig !

Puss på er

Joss svarar

Kommentar : Söt:)

Svar : Taack !

Dagens outfit !



Älskar mitt hår !!!

Godmorgon Bloggen !!

Tjaah , sovit gott ? Det har jag ! Jag ska passa på att berätta att jag är såå nöjd med mitt hår verkligen , vart PERFEKT !!
Bild på dagens outgit kommer snart , ska bara lägga in bilden och så ;)

Idag kanske jag ska dra te Farsta och köpa presenttill minlillebror som fyller år på måndag så grattis till honom !

Ha en underbar dag ! Pöss

Godnatt !

Kommer med bilder imorgonbitti, kanske vi får se vad jag hinner , men så länge puss på er för nu ska jag duscha och kommer nog inte skriva mer idag för jag stänger av datan nu ^^

Sov gott ! <33

Andra färgningen i nu !

Rubriken säger allt !


Joss tipsar !

Så , nu ska ni få ett smakprov av mina tips som man kan använda sig av när man ska färga håret och så håret oerhört vackert efter lite för många färgningar ;)

Jag börjar med att ge tips om hurman kan göra för att slippa missfärgning när man ska få håret från brun till blond;

För att man ska slippa gå till frisören och betala flera tusen för att bara färga håret så kan man göra det hur lätt som helst hemma ! Så , jag färgade mitt hår från SVART till blont i sommras , och tro det eller ej men jag färgade bara tre gånger sen var allt borta och jag hade blond hår , eller aa gult typ ^^ Men efter en sista finslipning vart det faktiskt bra ! Min rekomentation är att använda "blondering" från Cubus för 98:- billigt och bra. Första gången blir det orange men gråt inte över de , för redan efter andra gången är det oranga borta nästan har jag för mig ? Men ja , den funkar verkligen jätte bra och lägg märke till att det finns två blonderings satser i samma förpackning ;)



Nu ska jag berätta hur man slipper få den fula missfärgningen när man färgarfrån blont (omdet är färgat alltså, gäller inte om man har blond som naturlig hårfärg) , till brunt ;

Jag kan börja berätta att jag ha varit med om att mitt hår blev grönt nr jag färgade från blond(färgat) till brun för några år sen. jag var hos frissan och skulle klippa mig och hon klagade under hela den LÅÅNGA timmen jag satt där ochklagadepå att mitt hår var så himla fult och blablabla .. Grymt irriterande måste jag säga :s Men i alla fall , hon gav mig tipset om att färga en rödare färg när man ska färga just från färgat blont hår till brunt så två år senare (i sommras fakiskt) så prövade jag hennes tips och det funkade ! Jag hade blont år som ni vet sen förut ? Och det var inte ett dugg missfärgat!
Nu tänkte jag visa hur jag gjorde när jag färgade mitt hår idag ! Och vad jag använda för hårfärger och märken.

Den mycket röda bruna färgen ska HELST vara en toning för bästa resultat , tack vare den röda färgen så får man bort det blonda utan missfärgning. Efter de så färgar du färgen du önskar att ha på ditt hår men observa att du redan har mörkt hår nu så välj en nyans ljusare än den du önskar för att inte få det för mörkt !

Här är färg/en/erna jag har använt/ kommer använda :



Toning , ni kan se att den e väldigt röd ! Jag er den riktigt bra betyg !



Önskade färgen , dock ljuare än den jag vill ha men som jag sa så blir det ju mörkare än på bilden eftersom man redan färgat en gång innan !


Hoppas ni gillar tipsen och förstår vad jag skriver ! Puss på er

Joss goes BRUNETT !

Såhär ser mitt hår ut just nu!




Asså jag ville verkligen inte fastna på bild idag av någon anledning .. Menhär får ni en bra bild där man ser hur mitt hår verkligen ser ut just nu , fast jag har haft det uppsatt så det er lite knas ut , men nu är det ju färgen man ska lägga märke till ;)



Såå , jag fick verkligen bort nästan ALLT blonda ! Någon liten slingakvar kanske , men färgen blev rätt fin så vet inte om jag ska skita i att färga en gång till faktiskt ? Fast blir att jag gör de !

Mina tips kommer i ett annat inlägg , som kommer upp om en liten stund , ska bara skriva de och lägga in bilder ! Puss

Joss goes BRUNETT !

Såhär ser mitt hår ut just nu!




Asså jag ville verkligen inte fastna på bild idag av någon anledning .. Menhär får ni en bra bild där man ser hur mitt hår verkligen ser ut just nu , fast jag har haft det uppsatt så det er lite knas ut , men nu är det ju färgen man ska lägga märke till ;)



Såå , jag fick verkligen bort nästan ALLT blonda ! Någon liten slingakvar kanske , men färgen blev rätt fin så vet inte om jag ska skita i att färga en gång till faktiskt ? Fast blir att jag gör de !

Mina tips kommer i ett annat inlägg , som kommer upp om en liten stund , ska bara skriva de och lägga in bilder ! Puss

Heej alla !

Heej alla ! Idag har jag haft jätte kul ! Fast när jag och Vickii hade varit och köpt min hårfärg så fick vi vänta på bussen typ en halv timme fan ! Inte kul , så mina ben var HELT röda när jag kom hem men det var bara att sätta igång med färgningen men hur det gick kommer i ett annat inlägg ! Sen kommer mina tips och de som jag lovade också !
Träningen gick skit bra idag också , fast har fortfarande ont i ryggen "/ men hoppas det går över snart !! Men vi hörs om en pytte liten stund !!

Puss på er !

Godnatt !

Vad gör ni alla ? Jag gör inte ett piss typ faktiskt .. Tror jag ska gå upp och duscha sen fixa håret så att det blir så jag vill ha det imorgon , kan ge tips för att få håret riktigt vackert imorgon ! Blir mycket hårtips imorgon som jag lovade , så håll utkik imorgon ! Kommer troligen komma på kvällen eftersom att jag har träning imorgon , fast är inte 100% frisk än så vi får se , men som sagt håll utkik !!

Hoppas ni alla kommer ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon , Godnatt !

Ny design

Sååå , äntligen har man en design som ser någorlunda bra ut ^^ haha men ska fixa mer sen när jag har tid , kanske gör lite mer m en stund

Sitter just nu och pratar med en gammal klasskompis och dricker te ! Måste bli av med mitt halsont nu , seriöst .. Men men , har inte gjort så mycket sen Simon drog , bara typ fixat designen och sånt där skiit ^^ Vet inte vad jag ska skriva just nu faktiskt ? Kanske kommer med något spännande kväll ;) Så det är bara att vänta och se !!

Pöss

Två nationella prov idag !

heeej bloggen !! Hur är det med er ? Med mig är det fan toppen ! Har varit med älskling idag , myspys juuh!
Idag hade jag två nationella prov ,båda i engelska vilket var lite trååk , men dom skajugöras så det är lika bra att få det överstökat på en gång eller vad säger ni ?

Ikväll funderar jag på att försöka komma ut och springa , men det känns som att det fortfarande är lite för kallt för min smak om jag ska vara ärlig ! Men vi får se hur det blir med de !
Men vi höres senare , puss !!

Joss svarar

Kommentar : hahah är du inte med oss för att vi har kompisar i VH och Jordbro?? för det första vi har inga "kompisar" i VH vi har lämnat dom bakom oss för länge sen, eller okej inte A men det finns ett skäl till det och han bor i jordbro, är det nåt fel med att vi är så grymmma på att träffa nya kompisar men dom råka komma från fel plats ,enligt många??

Svar : Jag skiter fullständigt i vilka ni umgås med och inte för jag vill inte ha något med varken dig eller emelie att göra , okej? .. :S


Inlägg , www.emelietherese.bloggplatsen.se : Du har inte ett skit med att göra vilka vi umgås med, det är inte ditt problem. Vi umgås inte med folk ifrån VH vi känner EN person där som vi släppt för längesen och har inge kontakt med honom sen några månader tbx. VI umgås med folk ifrån jordbro för vi trivs me att umgås med dom, folk brukar inte få lika mkt respekt ifrån dom men vi har fått dt,ska vi bara släppa dom för att du tkr det?

Tkr sjukt synd att du håller på.. Som du sa att Linn skulle göra, VÄX UPP!

Svar : hahahahaha !!! Det jag håller på med ? Gmn jag har inte gjort er ett SKIIIT , ni kommer bara helt plötsligt från INGENSTANS och skriver om mig på era bloggar , så jälva omoget , det är ni som borde växa upp tjejer -.-


Godnatt !

Nu ska jag tvätta bort sminket och ta det lugnt sen lägga mig i sängen och messa med världens underbaraste !!

Godnatt på er !! <33


Joss svarar ..

Inlägg : Jag är inte såhär emot dig bara för Att Linn kanske är bristen på dig, sa du får fan ge dig. Alla tkr Inte Att det är snyggt med Att ha trosorna Långt upp och jag syftar Inte bara på dig! Dumt Att du tar åt dig så jävla lätt, och En fråga .. Alltid När jag är sjuk passar det Vara bra att med Linn i skolan och sen När jag är där igen forsvinner du Fort som fan jag bara för Umgås med linn, asså. Synd Att man Int insåg Tidigare Att du typ skäms över Att vara med Att mig eller du trk Att jag tar Linn ifrån dig ... Jag och linn är bra kompisar, varför ska förstöra vår vänskap? Det är du som går ifrån helatiden När jag är i närheten .. Du klarar verkligen inte av mig, eller hur? och jag tkr Att vi tre skulle Kunnat ha en lika bra vänskap som vi hade förra året, men vi har glidit och ifrån varann jag tänker Int försöka Bygga upp Något, du BETYDDE mkt för mig men nu vet jag Int .. Du är en bra kompis och så, men vi har glidit, bli Inte brist.


Svar : Palla att Linn ljuger om att det inte var mig ni OCKSÅ syftade på .. Konstigt att man tar åt sig när hon skriver om EXAKT de jag hade på mig :s Och jag är aldrig med Linn , Emelie och det vet du om så sluta snacka en massa bullshit .. Dessutom har jag INGET emot dig , nej ingeeet det är alltid jag som pratar med dig när hon inte är där eller hur ? Förlåt att man försöker vara lite snäll men det duger tydligen inte för dig och anledningen till att jag inte "umgås" med er längre är för att ni har era andra kompipsar i VH och vart fan mer det va , så håll er till erat och låt mig vara ? Och jag fattar inte hur ni har mage att skriva om mig på era bloggar , så himla onödigt ..

Svar på kommentar

Kommentar: Vad som hänt med mig? Umgås med fel folk Personer Enligt

Svar : Vad har jag gjort för att du ska sitta och skriva saker om mig på din blogg ?

Svar på kommentar

Kommentar : hahaha omg fett synd josse, harru inga egna ideer eller? hahahhaha

Svar : Asså omg Linn vad fan ahr hänt med dig ? Du äger inte designen eller hur ? Och som sagt har jag skrivit att det inte funkar att fixa någonting för det blir helt vitt ? :S Du har blivit helt konstig .. Vad är ditt problem ? Och dessutom palla sitta och skrika "vad?!" bara för att mina ögon råkade passera dina , väx upp snälla du .. Jag menar den enda det är synd om är dig , säg inte att det är "fett" synd om mig -.-


Godmorgon

Hejhej ! Vaknade tidigare än vad jag skulle ha gjort för jag kunde inte somna om -.- Aja men jag är skit pigg av någon anledning så det gör inget :)
Ska typ käka frukost nu och sen plugga lite , segt som fan men måste verklingen de !

Ha en bra dag så hörs vi sen ! En dagens outfit bild kommer så småning om !

Min syrras uppvisning igår


Sista inlägget för idag

Det här blir sista inlägget för idag tyvär men jag måste duscha och sen måste jag ta fram kläder till imorgon så jag kan sova mycket längre ! Det är ganska smart visst ? ;)
Fast .. imorgon har jag prov så måste ändå gå upp tidigt och plugga men jag börjar ju inte förens typ halv 11 så de gör inte så mycket !
Hoppas ni kommer sova gott ! Och till alla er som e förskylda , precis som mig så hoppas jag att ni kommer krya på er ! Godnatt <33


Pic's dåra !





Varför ?

Asså varför blir det alltid så konstigt hela tiden ? Måste typ vänta 1000 år innan det funkar att fixa designen för annars blir allt helt förstört .. Inge kul alls så just nu ser min blogg helt jätte ful ut ? Men men ni får stå ut tills det funkar att fixa igen <33

Ikväll har jag faktiskt inte gjort mer än att sitta här och snurrat vid datan men kan pssa på att bjuda på lite gammla och nya bilder om ni vill ? Men dom kommer i ett annat inlägg , puss


Middag

Tjaah bloggen ! Skrev inget efter skolan eftersom att jag åkte direkt till Stortorpshallen för att kolla på min syster när hon hade konståkningsuppvisning idag och hon var jätte duktigt , har filmat så kanske kommer upp en video senare !
Just nu sitter jag och äter ost och skinkpaj som jag gjort helt själv , de ni ;) haha

Men ska fortsätta äta nu puss på er !

Dagens outfit !




Uppsatt idag , det var länge sen ;)

Godmorgon

Godmorgon bloggen ! Hur mår ni ? Jag mår i alla fall mycket bättre idag än vad jag gjorde igår men jag tror att det är på grund av att jag fick massage igår på mina oerhört spända axlar .. ! Så det är riktigt skönt ska ni veta ! Trodde inte jag skulle kunna gå till skolan idag men det kan jag , jag vill inte missa något nu sista året ? Det är inte mycket kvar nu och sen kan jag slappa sönder på sommarlovet right ? ;)

Nu måste jag klä på mig och springa till bussen vi hörs snart ! :)

Shopping med pappa i Farsta

Hejhej bloggen ! Kom hem från Farsta vid typ 4 och sen tok somnade jag på soffan ^^ Haha , mår inge bra alls .. Men men , jag fick inte med mig någon jacka i alla fall men jag köpte en vit tjocktröja och två par trosor , jätte söta !



Hoodtröja - H&M - 249:-
Trosor - H&M gula - 79:-
Trosor - H&M rosa - 59:-

Farsta nu !

Hejhej ! Nu ska jag dra till Farsta med pappa och köpa en ny jacka som jag gjorde mig förtjänt av igår ! Skriver när jag kommer hem

Puss ha en bra dag !!

Sjuk .. :(

Hejhej bloggen ! Vaknade klockan 6 imorse för att jag hade jätte ont i ryggen och halsen .. Skit jobbigt , min hals är typ skit svullen och det är inge kul alls !
Igår gick allt vägen för mig i hallen , vann alla mina matcher loch fick värsta bucklan , skit fin var den + att jag fick nya strängar till mitt rack ! Verkligen as najjs , fast dubbeln gick inte lika bra , eller vi vann alla utom en och alla hade vunnit två var så då kollade dom poängen så vi kom trea istället ^^ menmen , ena dubbeln va skit kul för vi psykade våra motspelare som fan så ena tjejen började skälla på sin kompis och shiit hahah ! Men vi var ju tvugna för att vi skulle vinna !

Igår så åkte även min syrra in till sjukhuset .. Inge kul alls , hon hade jätte ont i magen och hon har haft de jätte länge så hon fick åka in med mamma .. Men det var inge farligt med henne som tur va !! Så ska gå och kolla hur hon mår nu , puss på er så hörs vi sen !

Grattis till mig !

Hejhej ! Kom precis hem och det gick skiit bra !! Jag vann hela skiten i singel och kom trea i dubbel , men skriver mer sen för jag måste käka middag

Puss <33

Ha en bra dag !

Hejhej bloggen ! Har precis fixat mig klart för dagen och packat väskan och sånt där , så snart ska jag åka iväg till hallen ! Vet inte riktigt vad jag ska skriva ? Men jag hör av mig så fort jag kommer hem !

Ha en super bra dag , puss på er ! <33

Godnatt sötnosar !

Hejhej , igen ! Kommer nog inte skriva mer idag för mamma ska ha datan och man vet aldrig när man får den igen ^^ och jag ska sova tidigt eftersom de e match imorgon för mig ! Ni får önska mig lycka till så hoppas vi på vinst eller hur ?

Godnatt på er !! <33

Självförtroendet på topp ?



Lite humor kan man få ha eller hur !
                Min lördag

Förslag ?

Vad tycker ni jag ska skriva om , det känns seriöst som att jag bara skriver om vad jag gör på dagarna och sånt där vilket känns som att det blir ganska tröttsamt att läsa eftersom att jag gör typ samma saker hela tiden ? Så vad tycker ni jag ska skriva om ? Om ni har förslag så tycker jag att ni slänger in förslaget i en kommentar eller för er som vill vara lite anonyma skickar ett mail till ;

[email protected]

Massage ikväll

Hejhej ! Vad gör ni? Jag sitter just nu och sjunger lite för mig själv , hehe. Börjar bli lite tråkigt , men vet inte vad jag skulle kunna hitta på annars , men ska i alla fall stanna hemma och ladda upp krafterna till imorgon.
Senare ikväll så ska jag få massage av mamma eftersom att jag har så ont i ryggen .. Men det gör inte mig något för att det är så grymt skönt med massage. Det kan ingen säga nej till !

Höres senare pöss

Sometimes I just love ..

Mina ben , asså jag är inte bästa kompis med mina ben riktigt .. Ibland tycker jag dom är sjukt fina och ibland så bah "Fan va tjocka dom är .." men jag menar man ka jag ha lite fett på benen så att ni killar har något att ta på , man vill ju inte se ut som en jävla pinne , right boys ? ;)


Hiss eller diss ?

Hittade en tröja hemma , vet inte om den e så snygg eller vad tycker ni Hiss Eller Diss ?



Dagens outfit !



Mysbyxor : BikBok

Linne : Gina Tricot

Tröja : Gina Tricot

Min namnsdag idag !

Hejhej bloggen ! Hur är det med er ? Med mig är det sådär , har fortfarande jätte ont i min rygg sen igår , asså ni skulle ha hört , det typ ekade i hela jävla hallen ! haha nej nej skojja bara , bara jag som gillar att överdriva ibland ^^ Men i mitt huvud ekade det verkligen och det skojjar jag inte om och sen fick jag jätte ont i huvudet .. Aja hoppas att jag kan spela imorgon för vinner jag så ska jag få en skinnjacka , great eller hur ? Idag hade jag redvisning på musiken , vilket inte gick så bra .. Jag fick typ total blackout och tappade bort mig helt i texten och shiit .. Aja precis just nu har jag tagit ut min kladdkaka från ugnen för vi ska ha den lite senare för vet ni vad ? Jag har namnsdag idag så ni får inte glömma att säga grattis till mig för annars blir jag ledsen heh. Men vi hörs senare eller hur ? :)

Godnatt och sov gott !

Nu måste jag sova ! Puss på er ! <33

Ont i ryggen och nacken

Hejhej alla ! Hur är det mer er ? Tyvär kan jag säga att med mig är de inge bra .. Jag är skit trött och på träningen gjorde jag illa ryggen och nacken , har skit ont i huvudet också ! Jävlapiss .. Men men , idag var detju träning så jag har inte haft tid att skriva , kanske ska börja gå upp lite tidigare bara för er skull så jag kan skriva lite mer ! Snällt av mig va ?<3
Imorgon har jag jag bestämt att jag inte kommer ha mycket smink alls för jag inte orkar fixa mig , så det blir mysbyxor från BikBok , rosa linne från gina tricot , långärmad fån gina tricot.

En fråga bara till er läsare ? Asså jag har funderat länge på hur man ska få headern över själva inläggs saken ^^  Någon som kan hjälpa mig ? <333


svar på kommentar

Kommentar : va har du fixat för något? förlåt men ser ingen skillnad

Svar : Jag har fixat en massa , du kanske inte såg innan när det var helt cp , man såg knappt att det var en blogg ^^

godnatt

Orkar inte göra mer idag , men ska fixa mer imorgon om jag hinner ! Godnatt på er !

yes !

Haha , jag hann inte blogga på den andra så läge för nu funkar de !! Så har fixat hela kvällen nu , haha men ska fixa lite till innan jag går och lägger mig vi hörs mer imorgon ! <3

:(

Från och me nu kommer jag att blogga här tills blogg.se inte är hel fuckat längre .. -.- Aja hoppas ni fortfarande kommer läsa <33

www.josefinmorgard.bloggplatsen.se


hjälp !

Asså vad har hänt ? Jag skulle redigera min design så fuckade allt upp sig .. Det är seriöst fel på den här sidan , jag ändra färg och allt blev helt cp .. Så nu fick jag ta en gammal design som finns på bloggen , skiit sida .. :( <3

trött ..

Hejhej ! kom hem från skolan för inte så jätte länge sen faktiskt vilket är riktigt skönt för jag är så himla trött .. När jag kom hem så käkade jag lite och kollade lite på fb och sånt men det var inge kul som hade hänt där ! Har typ inget att skriva om faktiskt ? Men ska typ gå och lägga mig snart för jag sitter och ahlv sover typ ^^ Men vi hörs senare !

joss hatar ..

folk som sitter och stirrar på tuben/bussen.. Asså det är så jävla irriterande , ibland har man lust att fråga vad i h*elvete dom glor på ?! Asså jag menar jag brukar visst kolla på folk men sitter inte och stirrar på en och samma person hela tiden för det blir bara grymt jobbigt ..?

*fail*

Hejhej! Vad gör ni ? Jag sitter i alla fall i soffan och har precis kollat på House. Träningen idag gick bättre än vanligt faktiskt , fast det var fett drygt att jag var tvungen att vänta på bussen i Farsta typ en halv timme *fail* höhö menmen sånt händer. Imorgon har jag absolut inget att göra så om någon vill träffa mig så tycker jag att ni höra av er ! Men nu måste jag gå och duscha så att det inte blir för sent !

Puss på er <333

vem sa ..

                                       

funderar på uppehåll

Tjaah ! Kom hem för typ 40 minuter sen och jag har inte gjort så mycket sen dess förutom att jag har ätit. Idag har jag träning som ni vet , men jag har verkligen ingen lust att gå , har typ tappat lusten för badminton .. Vet inte varför men jag känner det typ som en belastning , jag hinner inte me någonting känns det som , jag menar måndagar är typ till för min älskling , tisdagar träning , onsdagar läxor/kompisar , torsdag träning och vem sätter sig och pluggar på en fredag ? Eller klart måste man så måste man , men liksom även fast det är två gånger i veckan så försvinner 10 timmar av min pluggtid när jag tränar och jag har match typ varje helg och då blir det att jag träffar mina kompisar i veckorna och typ "skiter" i skolan vilket inte är bra alls .. Men kanske ska ta ett uppehåll från träningen och bara spela matcher istället , vi får se hur jag löser de men nu måste jag i alla fall gå och byta om och packa mina saker !

Puss på er !

nationella imorgon

Tjah bloggen ! Det var länge sen , typ .. Asså har nästan aldrig tid att skriva när det är skola , för det är massa saker som ska göras och sen har jag träning så jag har aldrig tid att sätta mig vid datan .. Menmen , idag har jag i alla fall varit i skolan vilket var riktigt segt för det var bara tråkiga lektioner idag (eller aa som att det finns några roliga lektioner) och efter de drog jag typ hem och gjorde inte så mycket , typ satt och snackade skit med mamma ^^ När jag hade varit hemma typ 2 timmar kom världens bästa pojkvän ever !!! Asså han e verkligen bäst ! FÖrlåt , jag skriver om honom lite för mycket ibland , men kan inte låta bli för han är det underbaraste på hela jorden !
Glöm de nu , imorgon är det nationella i engelska , great ! Eller inte .. Jag typ suger på engelska för er som ville veta ? Jag kommer få jätte dåligt känns det som , men det är bara att göra det bästa av saken ! Och efter skolan har jag typ träning och sen ska jag bara hem och ta det så lugnt som det bara går !!! Men vi hörs senare ,

puss på er ! <333

svar på kommentarer

kommentar : fin du va i mössa

svar : taack så mycket !

Kommentar : du var ju tråkig lägger aldrig upp något längre funderat på att sluta blogga eller vad är det som är fel????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

svar : förlåt , har verkligen inte hunnit me de på sista tiden men ska bättre mig jag lovar ! Det är så himla mycket som ska hinnas med just nu och tyvär så kommer bloggen i sista hand , men ska bättre mig !

Lyckad lördag

Hej bloggen ! Igår så vann Anna bergendahl i melodifestivalen om ni inte redan visste de , men jag tyckte inte hon var bäst men vi får väl se hur det går för henne i Oslo !
Igår hade jag verkligen jätte kul , jag trodde vi skulle ha jätte tråkigt men det var jätte kul verkligen ! Först var jag i Spånga och spelade match , men det gick inte sådär jätte bra men men man har inte alltid bra dagar eller hur ? När jag kom hem så kom några gamla kompisar vi inte har träffat på jätte länge , typ över ett år sen ! Men vi hade jätte trevligt i alla fall , men nu ska jag sätta mig och käka frulle för jag e jätte hungrig !

Hoppas ni haft en bra lördag ni me !

hiss eller diss

Joss med mössa , hiss eller diss ?





haha ! Det blir tyvärr inget bloggande imorgon för min del för jag har match typ 10 och sen håller de på hela dagen och sen kommer jag ha gäster när jag kommer hem så då kan jag ju inte sätta mig vid datan liksom ? Men jag skriver så fort jag vaknar på söndag !!

Puss på er

visste ni att ..

Viste ni att jag ville bli punkare när jag var liten ? Haha , kul va det kunde ni ALDRIG gissa ! Men hade jag bott kvar i Vällingby så hade jag nog varit de , för nästan alla .. eller aa alla blev typ pnkare/rockare/emos ^^ Jag menar tänk "fjortis" Joss som punkare fatta va kul ! Med typ rött hår , nitarmband och shiit xD guud ! Är nästan glad att jag flyttade nu ^^ eller nästan , jag är glad nu att vi flyttade men förut var jag inte de , förut ville jag bara tillbaka dit men nu vill jag inte de ! Har alla mina underara älsklingar här !!

ÄLSKAR ER ALLA !! <33

förlåt<3

Hejehj ! Asså senaste dagarna har jag verkligen haft fullt upp jag har inte kunnat blogga någonting! Det är vrkligen jätte tråkigt, har haft restvecka så jag har pluggat en massa och sånt , däröfr har jag itne skrivit något! Men ska försöka komma igång igen , puss på er

GALEN LÅT



haha , jätte gammal låt jag lyssna på när jag var liten ^^ helt galet asså :p

svar på kommentar

kommentar : Din hårfärg som du har nu va skitfin!
Annars tkr jag brun :) fast det är väl de du ska färga?^^<3


svar : yes ;)<3

så svårt !

Asså gud vad det är svårt att uppdatera när det är skola ! Asså speciellt när jag har träning för då blir det typ bara hem och sen dra direkt , hinner inte ens sätta på datan xD haha men ska försöka göra så gått jag kan ! <33

Hur är det med er då ? Med mig är det i alla fall toppen bra ! Idag på väg hem från träningen så sprang jag först på Mackan och Micke i Farsta , riktigt kul , jag menar har inte träffat dom på skit länge verklingen ! Sen i skogås hoppade My på bussen heh. Men nu måste jag gå och duscha !

Puss på er

godmorgon

Hejhej ! Sitter just nu här vid datan och kollar på Vakna med the voice , grymt kul program måste jag säga ! Idag är första tisdagen på flera år jag har börjat 8 eller ja inte flera år men minst ett halv år ^^ haha men vi ska till kungliga biblioteket skit kul , verklingen eller inte .. -.-
Heh , men dagens outfit blir

jeanslegging från VILA (svart/gråa)
ett gult linne från CUBUS tror jag ?
en rosa D&G tjocktröja (fejk) från egypten ^^ haha

Men nu ska jag gå upp och fixa mig klart , puss på er alla  

Brunt blir det !

Shoo ! Nu är det bestämt , jag kommer ha samma hårfärg jag hade förut , jag är helt såld på den färgen ärligt talat ! Och här har vi den :


När jag ska färga kommer jag ge lite tips om hur man ska göra för att slippa få det där gröna man kan få när man har färgat håret blont innan som i mitt fall. Men sist jag färgade håret brunt så använde jag mig av de tipset jag fick av en frisör jag var hos en gång i tiden och det hjälpte faktiskt otroligt bra ska jag säga er ! För jag hade ju som sagt nästintill platina blont hår (som ni ser på bilderna under) och jag fick inge grönt i mitt hår när jag gjorde brunt så vänta till den 25 (om inte det är en tisdag men det tror jag inte , annars blir det den 26 eftersom att jag har träning) Menmen , nu måste jag sova ska upp tidigt imorgon

Puss på er

Joss med blont eller brunt eller kanske svart ?

Hejhej ! Förlåt att jag inte skrivit något idag men har verkligen mått skit och har gråtit hela dagen så min kudde e helt blöt !! Haha ^^
Menmen skiit i de ! Jag färgade ju håret här om dagen och det var inte riktigt som jag tänk mig .. "/ Asså jag vill inte ha blont ! Jag vill ha mörkt hår , funderar på att färga håret mörkt igen till månadens slut , vad tycker ni ? Joss med blont eller brunt eller kanske svart ?







Mitt hår

Tänkte visa hur mitt hår blev efter färgning/klippning





Blev det fint ? Eller vad säger ni ?

Joss middag!


Ingredienser till marinaden

Marinaden

Kycklingen i marinaden

Woala ! Klart ! Visst ser det gott ut ? :D

Det var de iaf , men nu ska jag gå te willys med syrran , puss

joss lagar mat

Shoo bloggen ! Jag håller just nu på att vänta på att mina kyckling filéer ska marineras klart ! Den maten jag ska göra är så grymt god , ni måste verklingen smaka , lägger ut de på bloggen sen så ni får se ;)
Jag har just nu veckans jävla huvudvärk också, jippie ! Aja , nu e det typ klart så ska fortsätta nu , förlåt om jag har gjort så korta inlägg men ska bättra mig !

Puss på er

handla med pappa

Hejhej , det vart inte så mycket bloggande igår på kvällen med det har sina orsaker. Jag hade lite "familjekväll" igår. Jag var först och hadlade med pappa och det var lite komiskt för jag hade precis fått beröm för att jag aldrig tjatar om saker när vi är och handlar. 5 minuter senare .. :

- Pappa , kan jag få göra mer slingor i mitt hår? (a)
- Okej då *suck*

Hahaha xD Så igårkväll färgade jag håret och sen klippte jag mig för det är så slitet som sagt. Sen kollade vi andra chansen på meldodifestivalen ^^ haha menmen.
Idah har jag varit och spelat badminton med pappa och min farbror vilket gick åt skogen för jag inte åt ordentligt innan. Nu sitter jag här och kollar på tv , men ska nog ta och sluta skriva nu för det blir bara blajj ^^ haha

puss på er

barn som vill byta kön

Hejhej! Kollade nyss på ett program som hette "barn som vill byta kön" , mycket intressant. Det handlade om barn som hade födds som tjej men ville vara en kille eller tvärt om. Det var några föräldrar som tvingade deras barn att klä sig som en kille fast han kände att han var en tjej, snacka om respektlöst .. Men som sagt mycket intressant att se!
Just nu sitter jag och kollar på Glee ^^ hah men nu har jag inte så mycket att skriva faktiskt men vi hörs senare

Puss

svar på kommentar

Kommentar : Grattis gumman :D <3

Svar : Tack ! :* <3

gymmet

Hejhej bloggen ! Sitter här nu framför datan med mjukis och linne, myspys men ska snart dra iväg till gymmet! Vet ni vad det härligaste med gym är? Man känner sig så smal/stark när man är klar, när man som i mitt fel tränar badminton blir det mycket springa och sånt där och då känner man sen jätte klumpig och trött efter men efter gymmet känner man sen skit snygg rent ut sagt! Men nu måste jag dra till bussen

Puss på er !

godmorgon

Tjaah! Sitter här i köket och käkar frulle, vaknade tidigt idag som misstänkt menmen sånt får man leva me! Ska försöka komma iväg te gymmet om en liten stund för dom stänger tidigt idag. Bortsett från de så vet jag inte vad jag ska göra idag. Kanske ringer någon eller nått :)

Vi hörs senare puss på er

www.omegle.com

Hejhej! Jag hade grymt tråkigt för några timmar sen när min kompis kom helt plötsligt och föreslog den här sidan www.omegle.com , där kan man chatta med främlingar från hela världen , det är fan skiit kul xD Snackade med en tjej om egypten och hon vart avis för att hon vill åka dit ^^ Sen sprang jag på en kille från Sverige också , kulkul fast han va fett skum. Aja nu ska jag typ gå och lägga mig för jag kommer säkert vakna tidigt imorgon eftersom att vi har fullt hus här imorgon "/ aja

Godnatt på er !!

4 månader


joss framför brasan

Hejhej ! Tack för alla era gulliga kommentarer allihopa <3 jag är väldigt tacksam ska jag säga !

Just nu sitter jag här framför brasan och myser. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, blir nog att titta på let's dance med familjen för jag pallar inte sitta och deppa själv på mitt rum. Kanske ringer någon eller nått. Juste! Idag kommer älskling hem! Fast får nog inte träffa han förens måndag ändå, menmen ändå kul att han kommer hem för då är det lite lättare att få tag på han :)

Nu ska jag nog gå och dricka lite vatten för det är sjukt varmt här framför brasan ^^

Puss på er alla !

kommentar

Kommentar : Hmm, intressant minst sagt? Är det typ en munk som sitter och läser din blogg?
Sen när blev det "horigt" att ha en partner. I såna fall är ju den här snubben en horunge, eftersom hans mamma uppenbarligen varit med någon för att den här snubben ska sticka upp skallen. Så om det nu finns en definition på ordet "horig" så tror jag knappast att det är horigt att ha pojkvän...Sen kan man ju ha delade åsikter om honom minst sagt..

Svar : Ni ser , inte bara jag som tycker det är oerhört töntigt

kom nyss hem

Tjaah! Kom nyss hem från att ha handlat med pappsen på Coop i Haninge. Det var faktiskt kul. Det blir inget långt inlägg just nu för att vi ska kolla film nu och sen laga mat :)

Puss på er

Tack <3

Kommentar : håll käften alla som kallar josse saker! skffa ett fucking liv o låt henne vara! har ni inget annat o göra eller? :S fett omogna! säg fan inte cp,hora eller nåt t henne igen :@! ni vågar fan inte ens skriva vem de e ! töntar:S !  // Becca

svar på kommentar

Kommentar : Jag är 17 och står för vad jag tycker varför kan man kommentera din blogg om du inte ens vill ha dom? Det är ju slampigt att lägga ut en bild på sig själv i bh på sin header och sen så säger ni att du har kille då är det hora ++ på det

Svar : Om du nu är 17 år borde du vid det här laget veta är det är så sjukt omoget att skriva "hora" till en HELT OKÄND person som du inte har en aning om vad det är för person över huvudtaget .. Om du har något att säga om hur jag ser ut, hur jag klär mig, vad jag lägger upp för bilder osv är det upp till dig okej, alla har klart rätt till sin åsikt ? Jag själv säger också vad jag tycker men jag går fan inte och kallar andra för hora bara för att dom har en bild på sig i bh ? Kallar inte det horigt direkt , visst det är dumt av mig att lägga ut en bild i bh men det är väl upp till mig då ? Jag menar du har ingen aning om ifall jag går runt och knullar runt med andra bara för att få pengar , "status" men om det är de du tror är det upp till dig men kalla mig inte hora ? Och det där med att jag vill ha kommentarer, jag älskar att få kommentarer men VETTIGA KOMMENTARER inte bli kallad hora, det är en stor jävla skillnad ..

Jag är grym på att städa

Yes ! Jag hann klart innan pappa kom , fan va snabb jag va ! Jag trodde aldrig jag skulle få allt färdigt, fast jag har inte fixat klart helt, för jag vet itne riktigt än vad jag ska ha i alla lådor så jag ska rensa det senare idag. Nu ska jag typ käka frukost och så sen kanske jag drar till Vican vem vet, för hon kunde inte komma hit men vi ser hur det blir med de!

Puss på er

Godmorgon stockholm

Hejhej ! Guud vilken seg morgon, vaknade typ halv ett och gick upp typ nyss men det kanske beror på all träningsvärk jag har sen igår. Jag är verkligen helt slut i kroppen! Men jag tänkte att jag inte kan ligga i sängen hela dagen, jag menar jag har vaknat lite till och från 10 så .. Shiit min pappa ringde nyss och sa att det kommer en besiktningsman hit och ska kolla på mitt rum och han ska kolla mitt rum och mamma slängde in alla mina sista saker igår (hoppas jag) och det ligger i HELA rummet och jag har bara en timme att fixa det på :( Måste rusa , hör av mig senare !

Puss


svar på kommentar

Kommentar : "Då kan du ju börja berätta lite här & nu VARFÖR du tycker att Josseh är en hora?"

Hahaha, var mer konstruktiv med kritiken är det du syftar på? Ska man verkligen vara det?
Är det okey om jag tar upp saken i min blogg?

Svar : Ja absolut , varför inte ?

min dag

Såå nu ska jag sluta tjata om alla omogna skitungar :)

Min dag har varit skiit bra , idah på dan har jag typ suttit hemma och chillat framför datan och fikat lite med mamma , lillebror och lillasyster. Senare drog vi till bowlinghallen och bowlade och jag kom tvåa ! Så duktig som jag är, nej skoja nu ska vi inte vara sånna. Efter de släppte mamma av mig vid gymmet som var vid typ kvart över 6 och jag kom hem därifrån för typ 45 minuter sen och när jag hade varit där en stund kom en del bekanta små fillurer , Thomas (klasskompis) hans bror och Marcus (kompis) kulkul :) Fast pratade inget me dom faktiskt men jag skulle dra precis när dom kom typ. Aja det var min dag , vi hörs kanske senare

Puss på er

tack emelie <3

"Läste min kompis blogg nyss www.josefinmorgard.blogg.se  & såg att någon snorunge hade skrivit ''hora'' i en kommentar! Då kan du ju börja berätta lite här & nu VARFÖR du tycker att Josseh är en hora? Jag har känt henne i 4 år,umgåtts med henne på fritiden & i skolan, OCH HON ÄR INGEN HORA! Hon har ett förhållande och är helt trogen emot honom,hon säljer sig inte & knullar inte runt .Och bara för att hon lade upp en bild på sin header(som du säkert syftade på) så tycker du att hon är en hora? gosh. Det är så sjukt patetiskt,lär känna henne innan du börjar säga att du  tycker att hon är en hora. En bild har ingenting med ''horor'' att göra,thats it. Det är väl seriöst hennes blogg & hennes liv, visst. Det kanske inte var bra att lägga upp en sådan bild men och? gör hon inte som hon vill? Asså blir bara så lack när folk säger att mina kompisar är horor,eller att jag är,eller att någon är HELT UTAN ANDLEDNING!

Läs josses blogg !:)<3

Btw, nu har josseh bytt header så ni behöver inte sitta och klaga på henne! Hon är en söt & snäll tjej OM man känner henne, så sjukt omoget att snacka om folk man inte känner."  // Emelie

LÄS EMELIES BLOGG , www.emelietherese.bloggplatsen.se


svar på kommentarer

Kommentar : hehe,skrev ett inlägg om det här på min blogg. Hoppas du får massor av besökare^^<3
pusss

Svar : Jag blir bara så fruktansvärt irriterad på folk som ska kalla mig hora som inte ens känner mig plus att fegisarna inte ens säger vilka dom är -.-

Kommerntar : CP??

Svar : Asså gud vad är allas problem -.-

omoget ..

Jag har bara en sak att säga .. Har ni ingen vettig kommentar att komma med så behöver ni inte kommentera alls , så jävla omoget att kommentera "hora" hur gamla är ni egentligen :s ...

svar på kommentar

Kommentar : hora!

Svar : Fan va omoget , hur gammal e du egentligen ? :S

syskon kärlek


svar på kommentar

Kommentar : fin bh!<3

Svar : haha tack :p

mot bowlinghallen

Hejhej ! Nu ska jag åka och bowla men hör av mig så fort jag kommer hem !
Puss :*


rensar datorn

Tjaah ! Sitter just nu och rensar min dator på skiit och när jag skulle tömma papperskorgen så hade jag 741 objekt där ^^ haha mycket skit grejjer jag hade i min data , nt konstigt att den e seg som stan :p
Men den här datan har fan gjort sitt nu , ska få en ny snart så jag måste hålla ut ett tag till men de ska nog gå bra eller vad säger ni ? I värsta fall får jag ta pappas data :) '

Puss på er!


världens bästa filmer

Shoo bloggen ! Var inte med Linn så jätte länge eftersom att jag var tvungen att åka hem för att käka typ på en gång. Vi gjorde inte så väldigt mycket, vi typ tåg/bussluffade och var i VH en stund. När jag kom kollade jag på en av Svergies bästa filmer , jag skojar inte ! Har ni inte sett "Män som hatar kvinnor" , "Flickan som lekte med elden" och "Luftslottet som sprängdes så har ni verkligen missat något ! Asså det är Sveriges absolut bästa filmer , eller aa några av världens bästa filmer om ni frågar mig och jag har serr en hel del filmer.
Aja , men imorgon får vi se om det blir någon träning för mig eftersom att jag fortfarande hostar som f*n osv. vill inte bli mera sjuk , vilar hellre nu än att jag ska vila nästa vecka så att jag spelar som en jävla sopa i Spånga den 13. Ikväll blir det nog mera chill , ska nog ner och göra mig en kopp te så att man förhoppningsvis blir av med den här jävla hostan snart .. Hoppas ni är friska och krya !

Puss på er!


Nu gick de!

Nu fösöker vi igen :)



bilderna jag lovade

Det går inte att lägga upp bilderna :( Och jag måste åka nu men lägger in dom när jag kommer hem

Puss


mot skogås

Tjaah bloggen ! Allderles straxt ska jag dra te bussen för jag ska träffa Linn , Ememlie och nån Matte ? Ingen aning om vem det är men Emelies kompis typ ? Men i alla fall , testade en grejj med min mascara idah och ni ska få se resultatet med några bilder som kommer snart i ett annat inlägg ! Men nu ska jag lägga in bilderna , så gå ingenstans ! För nu har ni något att se fram emot ;)

Puss


svar på kommentar

kommentar : Söt :$

svar : Aw , tack ! :)

bara att ringa



Heh , mitt andra "youtubeinlägg" för idag , men ville bara säga att den här låten också är väldigt bra :)
Det blir nog en hemma dag för mig igen , är skiit trött och pallar inte göra någonting typ ^^ Så ska typ börja göra lunch nu och det blir nog köttsoppa vilket är riktigt gott. Jag känner att jag behöver prata med någon just nu också , så om någon är sugen på att prata så är det bara att ringa på ! Eller jag är nästan alltid sugen på att prata i telefon så är ni sugna är det bara att ringa och sen kanske jag drar till gymmet eller något lite senare ,
puss på er


den osminkade sanningen

jahapp , såhär ser jag ut utan smink :$



Adam Lembert - What do you want for me

Riktigt bra röst , fast jag vet inte riktigt om låten var så bra men jag kommer ihåg att jag var helt såld på hans röst när han var me i "American Idol" för ett tag sen ! Han e riktigt snygg också eller vad säger ni tjejer ;)


slog mitt rekord

Hejhej bloggen ! Hih igår slog jag mitt rekord med besökare ! 34 stycken besökte min blogg igår , inte så jätte många men mitt rekord i alla fall. Just nu sitter jag framför tv nere i vardagsrummet och käkar lite frukost. Jag har typ ingen aning om vad jag ska göra idag så jag hoppas verkligen att jag hittar på något roligt för jag känner att jag måste ut i det fina vädret ! Så nu ska jag fråga runt vad alla ska göra idah så hoppas någon nappar på att komma ut med mig ;)

Puss på er


älskar dig

Älskling , du vet att du betyder världen för mig. Har verkligen älskat dig sen jag såg dig första gången. Kommer ihåg första gången vi träffades , när vi dansade på idrotten och jag skämdes uta bara helvete , jag såg säkert ut som en tomat också :$ Och hur vi alltid träffades innan skolan för att vi inte vågade efter skolan. Sen lite senare så började vi säga "älskar dig mest i hela.. ?" och gissade man rätt så vann man en puss men det tog typ 1 månad innan vi vågade ge varandra en puss och det var faktiskt du som tog första steget en dag innan du skulle åka hem, du sa du "vill du ha din vinst nu?" och log när jag stog i dina armar där vid bussen. Kommer aldrig glömma alla underbara minnen med dig , du anar inte vilken stor plats du har i mitt hjärta ! Jag kommer aldrig släppa dig igen , mitt liv e ett rent helvete utan dig , att bråka med dig gör min dag helt åt helvete och jag är arg på allt och alla och jag vill bara försvinna från jorden när du inte vill prata med mig. Jag hoppas djupt att du läser det här och att du förstår hur jävla mycket du betyder för mig , jag menar den där texten om "x" är ingenting om man jämför med den här, den är verkligen bara "luft" om man jämför min kärlek till dig med den. Du är den som ALLTID funnits där för mig , ändå gången du inte finns där är när det är just dig jag har bråkat med och jag vill inte bråka med dig mer och vad du säger till mig så vill inte du bråka med mig heller så jag hoppas att det är slut med de

ÄLSKAR DIIIG !!!!!!!!! <333333


bilder

Tror inte att det är bara jag som vill ha sommar just nu va ?


Haha , det var väl okej Feliks ? :p


Haha , den bjuder jag på fast att jag ser ut som en smällfet kycklig ^^


Jag och Sofia :)


Lilla jag ;)


Ego bild hemma hos Linn (a)


Ingen sommarbild men hittade bara en när jag hade mina linser  passade jag med gröna ögon ? Ska pröva bruna i sommar ;)


LITE OM MIG

jag har insett att min senaste kyss var: helt jävla underbar !
jag har lärt mig att: jag egentligen har rätt bra självförtroende
jag trodde aldrig att: skulle ha sån tur med kärlek
jag lyssnar på: allt möjligt
jag pratar: lite för mycket ibland
jag tycker om: rätt mycket
jag avskyr när folk: ska lägga sig i saker dom inte har med att göra
min bästa vän är: ser nog ingen som min absolut bästa vän
min första bästavän heter: Nellie
den bästa känslan är: "wow , nu gjorde jag något bra" eller att krama min bejbiie
jag är bäst på: att våga vara mig själv
kärlek är: det bästa som finns när allt går som det ska
bästa tiden i mitt liv var: /är precis just nu
jag har förlorat: någon som betydde väldigt mycket för mig men den har jag fårr tillbaka vilket jag är grymt tacksam över
om jag fick en sak i hela världen skulle det vara: har redan allt jag behöver
jag är: helt enkelt bääst
när jag borstar tänderna: ?
när jag lagar mat: har jag alltid skiit kul ^^
jag tänder på: ögon , rumpa
det sexigaste yrket är: haha jag vet inte
det är charmigt när: killar diskar
jag är rädd för: att förlora någon som betyder allt
den värsta känslan är: när man förlorar någon
jag är sämst på: so xD
om jag var ett djur skulle jag vara: katt ;)
jag kommer alltid att vara: Josefin såklart :p
det finaste som finns är: min älskling <33
i sommar: ska jag ha så jävla grymt kul !
sist jag verkligen grät var: i lördags (kollade på tusenbröder 2)
jag kan: rätt mycke
jag kan inte:  leva utan min mobil , är fan beroende av den
när jag vill tänka: ligger jag i sängen
min mobiltelefon är: mitt allt
när jag vaknar på morgonen: kollar jag om jag fått sms eller om någon ringt ^^
innan jag går och lägger mej: messar ja (a)
just nu tänker jag på: ingenting faktiskt
bebisar är: skit söta ..  tills dom börjar skrika -.-
idag har jag: kollat på film
ikväll ska jag: har inget bestämt
imorgon kommer jag: ingen aning , träffas någon`?
jag vill verkligen: HA FUCKING SOMMAR NUU !!!

 


första inlägget för idag

Hejhej bloggen ! Skrev inte så mycket igår på grund av att jag hade en riktigt mysig filmkväll igår med massa film och snacks (fy på mig). Idah är träningen inställd "/ (:D) hah så det blir ingen träning idah så jag får nog hitta på något här hemma istället eftersom att jag måste få bort allt godis jag åt igår !
Just nu skriver jag ju faktiskt det första inlägget för idah , men det är för att jag städat mitt rum vilket jag gör typ varje dag nu för tiden -.- men jag menar jag måste ju hålla fint i mitt fina rum , right ? Vet ni en sak ? Jag ska faktiskt inreda min syrras rum också , och välja tapeter till henne eftersom att hon vill vara lika tuff som mig (driiver) eller bara om det sista jag , ska faktiskt fixa hennes rum vilket jag ser väldigt mycket fram emot !
Jag ska försöka komma med något roligt tips till lite senare och försöka hitta på något riktigt spännande ni kan läsa om , låter det bra ? Ni får gärna fråga om tips och sånt , fråga vad som helst jag är öppen för att svara på ere frågor så var inte blyga.

Nu ska jag i alla fall försöka få tag på någon som kanske vill hitta på något med lilla mig ikväll eller så blir det bara en mysig hemma kväll igen men vi hörs senare puss


svar på kommentar

Kommentar : Observera att det var allt igenom konstruktiv kritik, så jag säger absolut inte att du skriver dåligt.


Svar : Nejnej , jag tog det som ett mycket bra råd , jag menar jag bad ju om det jag är bara tacksam för de :)

inlägget raderat


svar på kommentar

Kommentar: Något längre inlägg kanske?
Och (fast det är väl bara jag som tycker) ta bort alla smiliesar och sluta använda förkortningar. Även fast folk inte har några krav nuförtiden så är det mycket skönare att läsa en text som är flytande, rättstavad och gramatiskt korrekt.

Svar: Jo visst kan jag skriva längre inlägg om så önskas. Anledningen till att jag alltid skriver smilisar är för att jag tkr det ser mycket roligare ut och inlägget känns lite roliga (vad jag tycker och det är trotsallt min blogg så är det jobbigt så läser man en annan blogg) så det är något jag inte kommer sluta med men däremot kan jag förstå att mina förkortningar kan bli jobbiga så dom kan jag absolut ta bort :)

Hoppas du är nöjd med svaret


RSS 2.0