Utväxten ska bort!

Morn morn!
Känner att jag måste vända tillbaka dygnet, vaknar jätte tidigt på dagarna :O Fast det kanske är för att jag inte tränat på ett tag? Brukar ha jätte svårt att sova då eftersom jag inte gör av med någon energi. Har känt mig lite krasslig så har inte kunnat gymma för jag vill juh inte bli ännu mera sjuk!
Men i alla fall! Ska snart ta en sväng till Willy:s snart och köpa hårfärg för jag har fått en riktigt gräslig utväxt som måste bort nu! Plus att färgen börjar gå ur nu. Tror jag ska försöka dra till frissan i veckan också! Har inte klippt mig på jätte länge, eller bara typ topparna hemma men ska fixa till någon snygg klippning nu tror jag, känns som att de är dax för de! Men hörs senare!

VS


Brunt eller svart? Vad är snyggast? :)
KYSS

Haft fullt upp!

Tjenare fan bloggen!
Fan händeråå? :D Nej men.. Hehe, har haft allt för mycket för mig för att blogga men nu är jag här!
Städade hela dagen igår så hann inte slänga in ett inlägg innan Niklas kom! Och sen han kom har vi bara legat i sängen, kollat tv och snackat en massa strunt :P haha för underbar <3 älskar dig.
Så jaa, vi har alltså spenderat dagen i sängen och sen drog vi till Willy:s och köpte godis (a) sen åkte han hem :/ Buhuu.. Men var inte ensam så länge för Jolle kom hit en halv timma senare :D Och vi har också bara suttit i sängen och kollat film och skrattat en massa! Super najjs!
Imorgon drar vi till stan vid typ 12 för att inte sova bort hela dagen :) Så aa, typ de jag hade att säga! Ska i alla fall snart tvätta ansiktet och smörja in mig sen blire sova eftersom jag ska upp vid 11 imorgon :) GodNatt!

Såhär säger jag:

om att vakna halv 8 en lördag! Blääääääh.. Men vad gör man? Pigg är jag juh (a) Men tror jag tar en liten tupplur under dagen så man inte är helt slut ikväll.
Idag hoppas jag på att det blir en riktigt mysig dag! Först blire städning av först mitt rum, sen vardagsrummet och köket för det ser ut som ett helvete här hemma.. Usch fy och bläh! Efter de blire en sväng ner till willy:s med syrran för vi ska köpa massa godis eftersom de antagligen kommer massa bus eller godis plingare ikväll så man får juh vara förberedd ;) Eller är de idag ens? Aja skit samma ^^ Vi ska också handla lite annat skit för jag ska göra fantomenkaka, så jävla gott!
Det är iaf vad som händer idag! Sen någon gång under dagen kommer älskling hit och gör mig sällskap :D Måste passa mina syskon över natten eftersom mamma och pappa åker till landet över dagen och natten för att hämta massa grejjer där? Så vi ska göra pizza och mysa ikväll! :D Wiiihe!
Men hörs senare!
KYSS

Utgång!

Hejsan allesammans!
Sitter just nu på golvet(?) och lyssnar lite musik med datan i knät :) Har precis fixat klart mig inför denna fredagskväll och ska njuta av första kvällen av loooov! Så himla awesome :D
Dagen i skolan var helchill! På morgonen hade vi idrott men orkade inte vara med för jag kände mig risig, hade fortfarande ont i ryggen -.- Buhuu! Sen hade vi bara en föreläsning om munhygien sen fick jag gå lite tidigare eftersom jag skulle till mig praktik och hälsa på! Jätte trevlig tjej där som jag pratade med :D Så ska dit tisdag efter lovet vid 4 så de är najjs :) Efter de drog jag direkt hem till älskligen min och ms en liten stund :) Men nu ska jag nog dra mot Skogås straxt!

KYSS

Du är min dröm som blev sann <3

Tjena tjena!
Sitter just nu i sängen med datan i knät och är hur seg som helst. Öm i ryggen sen tidigare idag och ont i nackrn :/ Bläääh.. Men provet gick i alla fall sämst? Fattade INGENTING! Haha.. Kändes juh bra! Jag och matte går verkligen inte ihop asså, det kom jag fram till för ganska länge sen och ändå valde jag matte som individuellt val? Men matte B är juh bra att ha om man vill plugga vidare någon gång i livet!
Har i alla fall spenderat eftermiddagen och kvällen med min älskling vilket var helt underbart! Saknar honom redan :( Buhuu.. Tur att vi ses en stund imorn me!
Nu ska jag i alla fall ta och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen igen och sova! Godnatt på er!<3

KYSS

Back on track!

Yooo!
Vad händer där ute? Känner att jag tänker dra igång den här skitlboggen igen! Vad sägs om de? Saknar de juh på nått sätt :D Haha.. Men då kommer vi till det svåra, vad ska jag skriva om? Vad vill ni läsa om?
Känns lite trist att bara skriva om vad jag gör om dagarn eftersom det är typ samma för varje dag som går? :O Hmm.. Ge mig lite tips, för jag ÄLSKAR att skriva (a) hihih
Kan juh just bara för att jag har så tråkigt berätta lite om denna dag :) Hoppade svenskan imorse för att jag hade glömt ställa om min klocka så jag vaknade en halv timma innan min lektion börjar så de sket juh sig att hinna med den.. Och sen kändes de meningslöst att pka till skolan eftersom nästa lektion inte börjar förän 3? :O 4 timmars rast är fan inge kul.. Så nu har jag bara legat i soffan och degat hela morgonen och är nu jävligt uttråkad! Vad ska jag göra? Finns inge att göra. BLÄÄÄH. Ska nog plugga lite mera till provet jag ska ha i matte klockan 3. Hej på er så länge!

Studiedag

Hej på er!
Kände att jag behövde kika in här lite idag. Det var riktigt skönt att kunna sova ut en extra dag efter helgen. Har i alla fall ängnat dagen åt träning, städning och snart blire lite "ta hand om mig själv time" ;) Har blivit riktigt duktig på att städa mitt rum nu känner jag, för jag hatar egentligen när de är stökigt och äckligt i mitt rum men förut när de blev stökigt så gick jag bara in här för att sminka mig hämta kläder eller sova, men nu så tar jag tag i de istället. Mycket bättre!
Aja, känner att jag använt den här dagen bra iaf! Men nu ska jag hoppa in i duschen :)
KYSS

Dax att sova..

.. börjar tidigt imorgon så de blir att gå upp halv 6 imorgonbitt, wiihoo ..
Kör nog på mysoutfit imorgon eftersom de bara är samhälle, idrott och sen massage så ;) awesome. Nej men, nu ska jag kolla lite på House och sen sova, nattinatti!

Dagens Look


Jag saknar dig

Hejhej!
Jag måste bara säga en sak.. Jag tycker alla borde gå och sen filmen Jag saknar dig. Fyfa-an vilken grym film. Tror de är den bästa filmen jag någonsin sett faktiskt om jag ska vara ärlig, grät en hel del under filmen också. Herregud. MÅSTE SES!!


Aja, imorgon ska jag försöka slänga in lite ouftitbilder och sånt, har juh inte gjort de på så länge nu så tänkte göra de! Hej så länge!

RSS 2.0