Dagens klädval :)


Bara för att :):)

ÄRLIGHET:
Ditt äldsta hångel? -
19 år
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? -
3
Vad tycker du om kärlek? -
underbart! (så länge de går bra)
När kramade du någon sist? -
Nån timme sen
Saknar du någon speciell person? -
Ja :)
Har du svårt för att bli kär? -
Aa, nu för tiden..
När kysste/hånglade du med någon sist? -
Idag
Ångrar du det? -
inte de minsta :D
Är du singel? -
Ja
När fick du senast en komplimang? -
igår
Har du hånglat med någon av samma kön? -
nej

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
neej
Hånglat med nån riktigt ful:
nej
Hånglat med fler än 50 pers:
nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? -
Ja..
Gjort något riktigt dumt? -
Jo..
Gjort något du verkligen ångrar? -
Ojaa
Varit nykter på nyårsafton? -
Ja
Åkt ambulans? -
Nej
Gjort nåt olagligt? -
Vet inte
Blivit polisanmäld? -
Nope
Fått din mamma att gråta? -
Ja
Slagit ner någon? -
Nääh
Skämts över dina föräldrar? -
Vem har inte?
Skämts över dig själv? -
ja
Sagt jag älskar dig och menat det? -
Ja? Vad är de annars för mening att säga de?
Tar du droger? -
Nej
Dricker du? - Ja
Vilka kläder sover du i? -
Trosor
Vad hatar du verkligen? -
falskhet
Varit kär? -
Klart
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? -
Njaa
Är du ensam nu? -
i mitt rum, ja :)
Vill du gifta dig? -
Näh, inte vad jag vet just nu
Vill du ha barn? -
hah har inte tänkt så långt;)

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? -
Adde
Såg dig gråta? -
Mamma och syster
Fick dig att gråta? -
Minns inte..
Du delade en cigg med? -
ingen
Du gick på bio med? -
Pontus
Skällde på dig? -
pappa

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? -
Ja
Kramat någon? -
Ja
Pussat någon? -
Ja
Köpt någonting? -
Ja
Sjungit? -
Ja
Saknat någon? -
Ja


I'M BACK!

Ska man göra ett försök då?
Har faktiskt saknat att blogga.. haha, asså när jag slutade blogga har jag slutat ta bilder och det finns inget att göra på datan längre typ ^^ haha, tycker de faktiskt är kul att blogga. Varför slutade jag? Jo, för att jag ville få lite nystart men kom aldrig igång riktigt.. Gick bättre när jag väl bloggade, då höll man liksom koll på vad man gjorde och sånt :o
Såå:
I'M BACK!!
hähä..
Bild från i tisdags, och detta hade jag på mig:

Hmm...

Ska man börja blogga igen kanske? :)


BLOGGPAUSE!

DAX FÖR TOTAL FÖRÄNDRING PÅ UTSEENDE, LIVSSTIL OCH ALLT. YOU NAME IT!!
HÖRS TILL SOMMAREN!!!
C'YAA :D <333


Tummen upp på de ;)

HAHA!!!

Såg nyss att Peter08 släppt sin första singel. Haha asså allvarligt, sämsta låten jag hört. Han håller juh sig på ungefär samma nivå som sin syster Kissie. Han låt var juh ungefär lika dålig som henne ;)
Lyssna på Peter låt och titta på videon HÄR

Usch, HATAR pollen..

hejhej!
Förlåt att jag inte uppdaterat något än idag, men har typ sovit hela dagen idag i skolan (till och med under vissa lektioner), har juh börjat ta min allergi medicin och den gör att jag blir extremt trött i början innan jag vant mig vid dom.. Hehe, men ångrar att jag inte började med dom tidigare för just nu kliar de som fa-an i både ögon och lungor så jag hostar skit ofta och de är sån där jobbig hosta ni vet? :/ Jätte jobbigt.. Men ska i alla fall laga middag nu sen ska jag börja ta fram grejjer inför imorgon :) Så vi hörs senare!!

Natti natti!

Sådäär, nyduschad och nyinsmörjd och nerbäddad i sängen. Nu är de bara en grejj kvar att göra och de är att stänga ner datan och ställa in larm inför imorgonbitti (fast de va juh två saker..) Men skit samma, ni hajjar grejen ;) Men ska sova nu, börjar 8 imorgon vilket betyder att de blir extra kämpigt att komma upp imorgon..
Så, godnatt!! :) <33

Dusch nu!

Hej, dålig uppdatering idag jag vet..

Kom nyss hem från att ha varit ute med Jolle och kollat på fotboll i Skogås, trevligt trevligt. Idag har jag faktiskt inte gjort så värst mycket men har ändå inte haft tid att blogga.. Hur kommer de sig? Jo, jag slutade skolan klockan 3. Sen var jag ute i Lijeholmen med Jolle och Freddan en stund tills jag skulle ha utvecklingsamtal klockan 5 :) Efter de drog jag hem och käka sen drog jag och Jolle ut igen. Så det var min dag.. ;)
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, vi hörs senare!!
KYSS


Svenska nu

Sitter just nu på svenskan, har fixat lite grann på min design nu :) Är INTE klar än men ska fixa de, har utvecklingssamtal idag så sitter nog och pular med de när jag sitter och väntar på morsan :) <33
Hörs senare!!

Utvecklingssamtal

Godmorgon Godmorgon :)
Sitter just nu här med datan i knät :) Ska straxt klä på mig och bege mig mot bussen. Slutar sent idag plus att jag har utvecklingssamtal klockan 5. Kul.. -.- Så jävla segt att sitta där och svara på deras jävla frågor hela tiden :p haha men hoppas att mina byteg ligger bra till nu! :) Men ska nog gå och borsta tänderna nu så vi hörs senare idag!

jo, jag vet.. ^

Min design är inte super just nu, men ska fixa de imorgon i skolan eller nått på lunchen när de inte finns något att göra så ska fixa de då för nu är ag för trött för att pilla med stilmallar och shiit :)
Ska nog ta en dusch och fixa mig för sängen för jag är helt död, så vi hörs imorgon eller om jag skriver något kuligt inlägg innan jag somnar ;)
KYSS

Joss bjuder!

Bara för att jag inte har nått at skriva, kan jag passa på att skämma ut mig lite :D
HÖHÖ


Joss svarar

Kommentar:
HAhah varför alla dessa tungbilder sötis :P? <3
Svar:
Bara jag som är lite oseriös ibland (a) HÄHÄ

Ny design! (inte klar)

Som ni ser så håller jag på och fifflar lite med min design.. Men hinner itne fixa mera just nu, ska träffa Jolle nu i Farsta så vi hörs senare!!! <3333

Vart är solen??!!

Shooo!
Nu är jag hemma. Fick sluta tidigare vilket var riktigt skönt! Just nu sitter jag och soffan och kollar lite på Disney med min syrra som ligger hemma med feber och hostar som en gris :) Stackarn. Ska snart fixa lite i mitt rum, ta fram träningsgrejjer och bege mig till gymmet så skriver nog inte förän jag kommer hem, för jag har verkligen inget att skriva om just nu (a) hähä vi hörs senare!!
VART ÄR SOLEN??!!

Fan va tråkiiigt!!

HAHA, snyggt!! Men asså allvarligt, har så himla tråkigt just nu .. Men som de ser ut nu så tror jag vi kommer få sluta tidigare :D Så hoppas de blir snart..

Sluta tidigare

Sitter just nu i skolan och ska jobba med rester eftersom min lärare är sjuk som har båda mina sista lektioner, så måste jobba på bra nu så jag får gå hem tidigare! Så vi hörs senare!! <33
Bild tagen för en minut sen :)

Tog en jogg imorse me! :D

Guud så duktig jag känner mig nu, körde ett träningspass imorse me! Ute och sprang en runda, och gjorde lite övningar för mage, ben och rumpa. Måste hålla i de här nu!! Känner mig skit pigg nu efter att ha tränat på morgonen vilket är riktigt awesome!
Ska allderles straxt dra mig mot bussen så vi hörs någon gång i skolan, typ på lunchen eller nått ;)
KYSS
Dagens klädval


Godnatt :)

Hejhej! Ligger just nu i sängen med mobilen u högsta hugg. Smsar med den bästa och bloggar, kan du bli bättre? ;) hähä ska i alla fall.sova nu så jag kommer upp imorgon :) blir bara en kort update eftersom.de inte finns något att berätta just nu :) men vi hörs imorgob. Godnatt !!<33

Känner mig riktigt duktig!

Duktig jag känner mig nu! Sprang en runda i området i X antal minuter sen när jag kom hem så vart de en massa mag och ben övningar, nu fan ska de tränas!!
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och fixa lite, bjuder på lite bilder från dagen så länge:

Haha fett fläshigt nagellack!!


Dax att ta en jogging tur!

Äntligen är det bra i huvudet, vilket känns aazzzzuuuuumm! Har faktiskt bestämt mig för att dra ut och springa, behöver komma igång med de nu känner jag nu efter helgen. Var så trött att jag fick lämna WO på sista matchen, haha!! INTE okej.. Så de ska de bli ändring på från och med nu! Så nu ska jag ta på mig löpardrojjorna och dra mig ut och njuta av en vacker blå himel och en skön jogging tur (vilket kommer ta död på mig, men just därför jag ska ändra på de!). Blir jogging till skön sommar musik så de blir chill!
Ha de bra så länge (som ni alltid ska ha!) Så hörs vi senare!!!

Gammal bild, från våren/sommaren 2009


Huvudvärk..

Asså min planer med att gå till gymmet ska alltid förstöras.. Sitter just nu här med veckans jävla huvudvärk och de hade jag inte räknat med så får ta gymmet ikväll för jag måste träna! Så ska nog underhålla mig med något annat tills de lägger sig med huvudet :) Vad vet jag inte än men de märker vi, för jag lär juh ge er lite update om de senare, men ska inte lova något för då slutar du alltid med att jag inte skriver :p haha
Men hörs senare!
KYSS


Shohoo

Sitter just nu och vänar på att min sista lektion ska börja, och det är datakunskap. Innan de skulle jag ha haft Engelska men våran lärare är sjuk så de blev helkaos så alla i klassen satt och skrek på en annan lärare som satt och sa åt oss vad vi skulle göra och inte -.- blir så irriterad. Visste inte att det ar elevernas uppgift att springa runt som några jävla nissar och fråga massa grejjer hela tiden, är det inte lärarnas uppgift och ge ut information när en lärare är sjuk? Någon som håller med mig?
Aja, samtidigt som man vill bli av med ilskan man har i kroppen just nu vill jag ändå ha kvar den för då kommer jag köra extra bra idag på gymmet vilket är bra :D hehe, men uppdaterar mera senare!
KYSS

Bild från praktiken :)

live från bussen

Haha, de va som jag trodde, att jag aldrig skulle komma upp i ris i morse.. satte mig på bussen typ nyss och jag börjar 8 och då har jag en 30-40 minuter lång resa till skolan :P men men, har sovmorgon imorgon så kan juh satsa på att komma i tid då..;) men uppdaterar mer från skolan. Hörs senare!! <33

Fenomen

Någon som har sett programmet Fenomen?
Idag var första gången jag såg de och jag är helt tagen asså.. Jag menar kolla på det här!!
Skeden INNAN programmet
Skeden EFTER programmet

Visst, hände inte så mycke men den böjde sig...

OMG OMG ...

Asså sjukaste grejjen jag måste visa.. De är fan läskig skit de här .. haha
Sitter i alla fall just nu och kollar på filmen Taken. Ska snart smörja in mig lite sen ska de sovas eftersom jag måste upp tidigt som satan igen imorgon eftersom skolan börjar nu igen ;) hähä fyfaan .. kommer aldrig orka gå upp imorgon. Visar de jag snacka om snart innan jag stänger av datan.
KYSS

Haha, en bild från ett litet projekt jag håller på med som kommer upp i veckan ;)

Nystädat rum, nybäddad säng

Nu har jag ett nystädat rum, en nybäddad säng och en mätt mage :) haha tog mig fan timmar att få de fint här inne men tanke på den oerhörda smärtan jag har i kropp ^^ sån jävla träningvärk asså .. inte kul, fast ändå skönt. Då vet man att man jobbat på bra liksom. Ska nog snart ta en dusch och lägga mig och mysa i sängen framför en bra film och messa lite med kompisar och sånt :) Hoppas ni haft en ba dag!!
haha <3

Blider från igår

Inte så himla snygga och ser tjock ut på vissa men vafaan vem bryr sig? :D


Tog hem en andra plats!

tjaah !
Asså jag är så dålig på att hålla saker jag lovar när de gäller bloggen måste jag säga.. Men tänkte uppfylla de jag lovade igår i alla fall.. ^^ Kan bara börja med att jag är super nöjd med min prestation igår. Trodde verkligen att jag skulle få storstryk, men nejnej förlorade bara med enstaka poäng, alltså typ 2p. Visst, jag vann inte i singel men hade inte förväntat mig någon vinst där heller med tanke på att jag slutade ett tag och inte har tävlat sen November, så för mig var de guld värt!
I dubbeln gick de där emot bra, tog hem en andra plats! Hade kunnat dra hem en första plats om jag hade värmt upp ordentligen, men det var kaos med lottningen så de va därför de blev som de blev :)
Så denna fick jag med mig hem igår:
Senare på kvällen så hamnade jag och Jolle med Oscar på nått chillkrök i Farsta men drog efter en inte så lång stund vidare till mig granne vilket car awesome!! Fick två underbara samtal också från världens bästa, fast de kommer jag inte ta här (a) thihi
Gick hem runt 2 för jag var äckligt trött så gick raka vägen upp till sängen och decka direkt ^^ hähä
Men NU ska jag städa mitt rum och sen blire film !
Ha en bra dag <33

C'ya in Sollentuna!

Godmorgon!
Sitter just nu och väntar på att min lunch ska bli klar och medans så sitter jag och äter frukost :) Kommer juh vara där till minst 3 så måste ta med mig och käka, annas blire inge bra. De har jag stora erfareheter av ;) hähä. Men de va för ett år sen typ, så hade varken lunch eller mellanmål med mig och jag hade kört ungefär 10 matcher under den dagen utan att ha ätit mer än frukost och en liten macka typ så mot slutet mådde jag absolut inte bra.. Jag höll på att svimma efter en av mina matcher jag attjag tagit ut mig så mycke utan mat. Så det är inget jag rekommenderar! Ta med er mat, eller käka där !! Asså jag börjar fan känna att de börjar krypa i benen på mig nu (nervös). Vet inte varför riktigt, jag menar, jag kan juh badminton? Jag har spelat mot dom här tjejerna förut så aa.. Hehe måste nog vara för att jag inte spelat på jätte länge :p Men nu ska jag ta maten så hörs vi senare!
Kommer uppdatera er via mobilen under dagen! :D

Natti natti!

Nu var de dax att sova då, ska upp tidigt imorgon och så, så jag måste vara pigg!! Ska köra stenhårt imorgon :D Hihi men skriver mer om allt imorgon, godnatt!! <333

Varm vattnet tog slut

Tjaah!
Har precis tagit en dusch, fast blev fett irriterad när varm vattnet tog slut.. Haha, så ser helt fuckt up ut nu :D GREAT!! .. Men men, får vänta en stund tills de värmts upp igen ^^ haha
Under tiden ska jag kolla lite på datan och så, kanske smörja in mig om jag inte bestämmer mig för att duscha hela kroppen igen :p haha men men, vi hörs senare när jag har något spännande att skriva om!! <33
Diggar min morgonrock (som inte ens ä min^^) haha men vafaan den är skön :p

Live från roslags spa 2

Sitter just nu här i en sjukt härlig fotölj med en liten chokladbit. Hähä. Har hunnit med en hel del nu under den enda rummen jag varit här :) jag här varit och handlat olja, hällt upp den och blandat i massa olika lukter och dom luktar så himlans gott så smorde in mina händer och underarmar med den så nu är jag både len och luktar super :D sen har jag plockat fram deras nyinköpta produkt och ställde upp de snyggt och det var neulash som jag tog fram ;) Sen efter de gjorde jag i ordning för en detox behandling som en kund ska ha om en timme ungefär :) Och som sagt, nu sitter jag här och chillar lite. Men vi hörs senare ;)<

joss svarar

Kommentar:
Hur många har du då?
Svar:
Det är en hemlighet ;) nej men inte så många, strax under
100 men ibland över om jag bloggar flitigt ;)

Nu: Frukost Snart: Åka


RSS 2.0