MyShowroom

Hejhej!
Nu är de så att jag har börjat blogga på Myshowroom, vet nte om jag kommer stanna där föralltid men de märker vi juh! Besök min blogg HÄR adressen : http://josefinmorgaard.myshowroom.se/

Nu blire utgång!

Nu ska jag bara iväg till Donken med Jolle för hon skulle käka sen drar vi till min gamla klasskompis och myser! Ha en toppen kväll!


KYSS

Såhär ser jag ut denna kväll

Byter om när jag ska ut sen, kan visa de me om jag kommer ihåg (a) Annars visar jag när jag kommer hem
KYSS

Middagsgäster

Tjenare!!
Ligger just nu i sängen och myser lite, ska snart hoppa in i duschen och fixa mig :) Vid 6 kommer de folk över på middag och min älskade lillasyster kommer hem idag! :D Så ikväll blir fest! Nej men vi ska ha några vänner över (min syrras kompis, och hennes familj) sen blir bad i tunnan och massa mys, fast jag ska inte stanna hela kvällen, drar till min gamla klasskompis vid typ 8-9 kanske, super kul! :)
KYSS

Har fett tråk..


Usch, fy och bläääh

Asså fan va jag hatar att vara tjej ibland. Tänk om man var kille, fatta va skönt allt måste vara då? Slippa gå upp cp tidigt för att hinna duscha, sminka sig, fixa håret och slippa mens och mensvärken. Fysatan så skönt de skulle vara att får slippa de! Själv ligger jag här i sängen med veckans äckligaste mensvärk. Kan knapp röra mig upp ur sängen plus att jag har en ryggskada precis i svanken vilket inte gör saken bättre. Får så jävla ont där när jag har mensvärk för er som undrar.
Men liksom fatta va najjs att bara slippa de för en dag typ, bara kunna gå upp ur sängen ta ett fett snabb dusch, rufsa igenom håret med lite vax(fett snyggt!) bara ta nått i garderoben och gå. Guuud så skönt, fast i och för sig kan jag också göra så ibland när man inte orkar fixa till sig så mycke. Men men, skit samma.
Har faktiskt helt glömt bort att blogga dom senaste dagarna men har haft så trevligt att jag glömt bort de som sagt. Kan berätta att jag i tisdagskväll var ute med Jolle, Emil och Marcus. Vi gjorde inte särskillt mycke, typ satt hemma hos mig och snacka sen drog vi till vattnet och sen drog dom typ :) I onsdags så drog jag till Brandbergen och badade med Marcus och Emil, så sjukt sköna grabbar! Sen va vi hos Marcus ett tag sen drog dom till Nynäs och jag hem för att kolla matchen ;) Synd att dom förlora förresten.. Sen idag då, aa har väl inte gjort så värst mycke idag, har umgåtts med min bror för mina päron va ute och åt middag så vi har lirat FIFA och kollat på film :) Och från och me nu ska jag blogga mera!!
Usch, fy och bläääh på mensvärk!

Vattna, vattna och vattna ..

Tjaah!
Nu drar jag till mormor och vattnar, efter de så drar jag ut med Jolle och sen vad vi hittar på vet jag inte än men skriver senare!
Facelook for tonight!
KYSS

4 veckor

Shoo!
Han aldrig skriva nått igår, efter jag hade sprungit så åt jag lite Melon, super gott! Sen hjälpte jag pappa med middagen, sen kom mamma hem och jag satt och snacka med henne ett tag sen så duschade jag och fixa mig och drog till stan med världens finaste Josefine! Vi skulle egetligen gå på bio men sen var de för mycke roligt folk inne i stan så vet sket i bion, knata hem till min mormor och sen åkte vi till Medis och träffade Andreas och hans kompisar :) Mycket trevlig kväll!
Nu hade jag tänkt köra träningspasset för idag, har juh börjat med ett 4-veckors schema jag ska göra tillsammans med min mamma så får se hur de går! Om de funkar eller inte .. :p Kan visa hur de ser ut senare, men nu ska jag upp till Martin med pappa och hämta takpannor!
Hejhej!!

Ut och springa!

Hej på er!
Nu är jag nere från taket igen och tänkte byta om lite och gå ut och springa :)
Så vi hörs senare!

Snickarn! :p

Ser ut som att de inte blir någe Nynäs idag i de här pissvädret :p
Haha, istället ser de ut såhär:
Håller på att hjälpa pappa med att bygga på taket, så får sitta och spika uppe på taket, fett läskigt :O
Menmen, haha Men nu ska jag upp igen, puss så länge!

Nynäs imorn!

Hejsanhejsan!
Ojsan, blev inte många inlägg denna dag. Shiit va tiden går fort när man har roligt, tänka sig ;) Haha nej men, lämnade juh som sagt lillskrutt på flygplatsen och vattnade blommorna som jag sa :) Sen drog jag hem och åt middag och sen drog jag och mami till gymmet och körde rikigt grymt bra idag! Och efter de vart de bara en snabbdusch och sen drog jag och Jolle hem till Tom och hade värsta myspyskvällen med han och Matte :) Superduper!
Imorgon blir de ställa klockan och dra till Nynäs, någon som är sugen på att hänga på så är de bara att höra av sig! :) Så ska nog fixa mig inför sängen nu för jag är rätt trött i och med att jag var uppe ett tag igår och vaknade tidigt så har lite timmar att ta igen! Men vi hörs imorgon! :)
KYSS

Dagens planer

Shoo!
Fan, vakna tidigt idag :O Haha de va juh tokigt, men får väl ta vara på tiden och städa mitt rum :) Min syster kom juh hem igår som sagt, och fysatan va lång hon har blivit, skitungen har snart växt om mig! Haha. Hon har juh också som sagt vart borta en hel vecka redan och precis kommit hem, men nej tror ni hon tänker stanna hemma eller? Nääh, nu ska hon åka bort en vecka till med mormor på landet :p Haha hon gillar visst inte att vara hemma! Kommer sakna min lilla fjortiis <3 Hihi Men aa.
Idag ser i alla fall planerna ut såhär:
11:15 - 13:00 Städa rummet
13:00 Åka till Bromma och lämna av min syster på flygplatsen
Sen åker jag och mamma till mormor och vattnar och efter de blire gymmet. Sen får man juh se när jag kommer hem :P Hehe fullt upp hela dagen här känner jag, men ska börja nu hörs senare!
Sötnosen, du må vara jävligt jobbig ibland men kommer sakna dig ändå <3
KYSS

Duktig jag är! :):) haha

Tjaah!
Blev aldrig av att springa idag, blev lite vila idag. Har fan tränat varje dag den här veckan tror jag ^^ haha och ska ändå upp och gymma med mamma imorgon :) Blommorna såg jätte fina ut hemma hos mormor, tycker jag sköter mig bra! Trodde aldrig att jag skulle lyckas hålla liv i dom men jojomensan :D  Men i alla fall, så efter de drog jag bara hem och bytte kläder sen drog jag och Jolle till min käre granne Tom :) Var där och chilla och lyssna på musik och snacka, super mys! Fick även massage, de ni! Haha.
Kolla va fin den är, och kolla vilka fina tomater de börjar komma i blomman bredvid!
Och den här, som jag tycker ser ut som ett litet träd, var bara en liten stump när jag kom dit första gången så är fan stolt att jag fått den att växa så mycke :D hehe men nu ska jag nog sova, ska som sagt upp och gymma med mami imorgon.
Natti natti!!

På väg till mormor :):)

Hejhej! Sitter just nu på tåget på väg hem till mormor :) tänkte att på vägen hem får neg hoppa av lite tidigare så ska jag springa hem :) men hörs senare!:-*<33

Hey Ho, Let's Go!

Hejsan!
Hittade faktiskt inget i Farsta, köpte med mig några Nutruilett att ha till lunch, en till idag och en till imorgon :)
Ikväll så kommer min syster hem, hon har varit i Orsa en vecka på konståkningsläger så vi ska käka en god middag och umgås lite idag men sen ska jag dra ut och springa med Jolle och sen tar vi ett dopp efteråt :) De är typ de som händer ikväll, annars finns de väl inte mkt mer att skriva om just nu :) Ha en bra lördagkväll!

Svar på kommentar

Kommentar:
Ta bort äggulan på ägget, det innehåller massa fett
Svar:
Jo, de vet jag. Har tagit bort den dom senaste gångerna :)

Farsta nu!

Hepp, han aldrig dra ut och springa för Jolle lura med mig till Farsta :p Men de gör juh inge, kan alltid springa ikväll, vilket blir mycke skönare eftersom de är svalare då! :p
Men såhär ser jag i alla fall ut idag:

Haha ser ut som ett troll för att jag inte orkat platta håret idag :p
T-shirt - Gina Tricot
Leggins - Lindex

- 2 kilo på vågen!

Wohoo! Känner mig riktigt duktig just nu! Under dom här dagarna sen jag och mamma var på Coop så har jag ätit bättre än någonsin och tappat hela två kilo! Otroligt bra början tycker jag :D Så glad just nu asså!!! Yeeeey! Nej men, är stolt över mig själv :) Målet är juh att gå ner 5-6 kilo till men ska nog inte vara några problem om jag håller igång de här nu, eller vad säger ni? Men som sagt, ska ut på en springrunda alldreles snart men skriver senare! :)

Allergichock..

Känner att de blev väldigt dålig uppdatering igår, men fanns aldrig tid att blogga riktigt.
Drog juh först til rudan med bästa Jolle och i låg där till kanske 4? Sen drog vi hem och fixade oss och jag åkte först till mormor som ni vet och vattna blommorna, sen drog vi till Brandbergen för att fira söta Victor som fyllde år igår.
Stort Grattis till honom!!
Sen vart de lite kaos också där under dagen när jag kom hem. Blev biten av en broms i tordags när jag och Jolle precis skulle ut med båten, och jo visst de kliar juh en liten stund sen brukar de försvinna right? Men nejnej, när jag vaknade igår var jag helt jävla svullen på hela benet och de var helt rött, så mamma tvinga i mig allergitabletter och Alvedon för att de skulle gå ner, och jo visst lite gick de juh ner och började klia istället för att de gjorde cp ont. Så just nu ser de ut som ett stort jävla sugmärke rätt på baksidan/insidan av mitt lår, så jävla sexigt!! Aja, hoppas de försvinner snart.. Skulle gärna visa men tror jag skippar de för de ser inte bra ut alls och med tanke på att de sitter på de stället av min kropp jag hatar mest så blir de ett definitivt nej till att jag tänker visa :p Haha..
Hahah, sexigt värre. Ser förjävlig ut just nu, men tror jag ska dra ut på en spring runda först sen ska jag ta en välförtjänt bad med massa mys sen :) Hörs senare!

Rudan idag :)

Hej på er!!
Nu ska jag precis hoppa in i duschen (de vart ingen dusch igår pga min tunga huvudvärk), sen ska jag bara fixa med mig någon lunch sen åker jag och Jolle till Rudan, kanske ses där huh? ;) Hehe men uppdaterar mera under dagen!

KYSS

Kvällsdopp

Hejhej!
Kom nyss hem från ett kvällsdopp med Jolle, Victor och Mulle :) Riktigt skönt, eller inte när man kom upp men aa, själva doppet var juh najjs :) Nu ska jag faktiskt springa ner och ta en varmdusch och ta hand lite om mitt hår med lite inpackning och sånt. Sen blire pang i sängen för jag har super ont i huvudet :( Buhuu
Massa tummar upp för denna dag!

Superväder, nu: mot mormor

Hejhej ute i värmen!
Shiit vilket toppen väder de blev idag :D Toppen!!
Nu ska jag allderles straxt bege mig till slussen för att ta en jogging tur hem till mormor, får se hur de går i detta väder. Herregud vad man kommer vara nyduschad sen!! Haha! :D Men sånt får man ta, får spola av mig hos mormor innan jag åker hem (a) Idag har jag i alla fall åkt båten med Jolle, vi drog gela vägen till Sjöängen även fast min motor inte riktigt ville samarbeta med oss! Men vi stog ut, fick fylla tanken också för bensinen tog slut ^^ haha, vilken miss de hade vart om vi inte hade haf bensin med oss .. Men nu ska jag gå till bussen, hörs senare!! Kanske uppdaterar hos mormor!
Fräsch brud, full med olja och typ hälften i håret. GREAT!!
Och jag bara älskar att jag måste ha pappas badbyxor (i storlek XL) för att jag inte hittar mina shorts -.- HAHA
KYSS

Mycke motion idag!

Hejhej!
Nu är jag hemma från otroligt lyckat pass på gymmet, nakenbad och en lång prommenad! :)
De gick i alla fall super att vattna blommorna hos mormor och sen tog jag och jolle en lång prommenix längst med vattnet från Högalidskyrkan till slussen och sen gick vi där ifrån till Söder, känns super. Rört på mig en massa idag :D Wihoo!! Men nu är jag faktiskt lite pömsig så ska vila ögonlocken lite nu va, hörs imorgon!
KYSS

Underbara dag

Hejhej på er efter en underbar dag på sjön med underbara Andrea och Jolle :D
Vi har bara legat ute hela dagen och solat och badat, sen nu sitter vi hemma hos mig och tar massa bilder haha.. Kommer bilder från dagen senare också, så håll utkik!!
Här är ltie smakprov på bilder vi tog nyss!
Enjoy!

Hehe, men nu ska jag och Jolle dra till min mormor och vattna hennes blommor för ho är nere på landet på semester. Ha en bra kväll!!
KYSS

Mot Drevviken!

Nu drar jag ut på sjön, ha en bra dag allihopa!!
Dagen Look dåraa:
KYSS

Mera bilder

Hejhej!
Nu har jag precis ätit en super god frukost och ska snart sätta igång och göra lunch. Kommer vara ute hela dagen idag så tar med mat, smart va? ;) haha..
Här är lite mera bilder från igår:

Nakenbad med världens bäästa <3

Hej på er!
Ligger just nu i sängen och har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna.
Kvällen vart supermys :) Vi drog först ner till båten och rodde över till Norrby och gjorde en brasa, sen sprag vi i vattnet helt nakna. BOKSTAVLIGT. Haha, sjukt najjs :P Sen när vi gick upp så grillade vi marsmellows (eller hur de stavas) sen satt vi där och mös och snacka framför brasan ett tag. Vid typ 12 vad vi hemma hos mig och lämnade väskorna sen tog vi cyklarna och drog till Statiol i Haninge så vi åkte en bit :)
De va min kväll och här är lite bilder:

Det kommer mera bildern imorgon, men nu måste jag sova om jag ska orka ut och springa imorgonbitti!
Godnatt <3

Svar på kommentar

Kommentar:
Dra inte bak Skuldebladen då mycke så ska du se att de inte e så mycke
Svar:
Om du hade läst lite längre ner när jag svarade på en annan kommentar hade du sett att jag redan visste om de, men tack för påminnelsen ;)

Gott om nyttigheter!

Hej på er!
Har nyss kommit hem från Coop, var där med mami och köpte hem massa nyttigheter. Nu jävlar ska de bli nyttigt :D Haha har missat hur gott det är med en sallad typ, eller bara göra en fruktsallad när man är sugen på nått istället för att köpa typ godis.. De är synd att man missat allt de goda och gått upp i vikt än att äta nått ännu godare och hålla sig smal.. Men nu är ska de ändras! :):) <3
Som detta, de åt jag till lunch:
Ägg = Protein efter träningen
Korv = också protein
Sallads blad
Gruka
Minitomater
Men nu ska jag packa lite inför en myskväll ute på sjön med Jolle älskling :) Hörs senare!

Svar på kommentar

Kommentar:
Jäklar! Sicken kropp! Du är en av de mest vältränade tjejerna i landet nog..... Visa mer bilder på dina fina kropp :
Svar:
Haha tacktack, fast så ere inte ;) Och de ser nog mer ut på den där bilden än vad de egentligen är :p

Vaa?!..

Är nog mer vältränad än jag trodde.. ^^


Satt på taket..

Gaaah!!! Va nyss ute på taket utanför mitt fönster och målade, fyfan va läskigt de va .. HAhah, ville bara säga de :) Men nu ska jag vila lite sen ska jag ta en dusch och fixa mig :)
KYSS

Gymmet nu!

Godmorgon!
Har precis städat lite i köket för att vi får gäster idag och sen har jag ätit en god frukost :) Ska nu få skjuts av pappsen till gymmet så hör av mig senare!

Bara för att jag fortfarande har tråk.

Så tänkte jag visa er lite hur de ser ut på mitt landställe nere i Blekinge
"Stor"stugan där vi har kök, vardagsrum och matrum :)
(Visar mer bilder på de när jag är där)
Ett större hus med ett rum med 5 sovplatser, en bod, dusch och sen dass på baksidan :)
(Visar bilder på de me när jag är där)

Super kväll!

Kvällen var super! Drog först till Coop och köpte chocklad, sen drog vi ner till rudan och satt där och snackade en massa och sånt. Sen drog vi på en liten prommenix från Vega hem till mig och sen låg vi och dega i min säng och kollade på datan och lyssna musik typ :)
Imorgon ska det förhoppningsvis bli bra väder så då drar vi ut med båten och solar och jag ska upp vid 10 typ och springa eller om jag går upp ännu tidigare och dar till gymmet, vilket jag tror jag gör. Jag hatar nämligen att springa. Hähä.. Men nu ska jag sova, godnatt på er!!!
KYSS

Uttråkad brud..


Efterbild på håret

Tänkte bara göra ett litet snabb inlägg innan jag drar ut med Jolle :D
Kan börja med att säga att de gick otroligt bra idag på gymmet och att jag precis missade bussen med 2 minuter och de va en halvtimma kvar tills nästa gick så jag tog en liten prommenad från Handenterminalen till Länna, vilket är en bra bit att gå kan jag meddela! :p Haha Men är stolt över att jag gick istället för att göra de jag tänkte (typ gå in till centrum och köpa nått onyttigt och sen sätta mig och vänta på bussen) .. Haha. Sen när jag kom hem åkte jag med pappa till biltema och köpte skruvar och sen gjorde jag middag. Jätte gott vart de! :D
Och nu sitter jag här nyduschad, sminkad, insmord och snart ska jag fixa håret lite smått som just nu ser ut såhär:
Tycker att de blev riktigt bra faktiskt!

Frukost på sängen

Mornmorn, säger jag här ifrån sängen :)
Har precis kommit upp från köket med en super frukost så ska börja äta allderles snart!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske gå och gymma? Det är juh ändå så tråkigt väder, men sen ikväll kommer juh bebis hem så då ska jag träffa henne :D Whiiie!!
Fil och flingor
Citronvatten
Knäckebröd med ost och gruka
MUMS!! :D
(Bild på håret kommer senare idag)

Klaart!

Nu är de blött och de är mörkt i mitt rum men kan visa bättre bild imorgon när de är ljust ute!
Men nu ska jag messa med sötnosen och lyssna musik, Godnatt bloggen!

Duschen nu!


Undertiden


Hårfärgning

Nu ska jag färga håret, hoppas de blir bra har varken provat färgen eller märket förut :O
Såhär är mitt hår just nu i alla fall
De är juh fint att mitt hår är samma färg som min hud typ ^^ haha och som sagt är min utväxt kritvit.. haha fatta hur de ser ut när de är uppsatt och man ser :p hahah...

Haha snygg..

Julen 2010

Stan nu :)

Nu ska jag till stan och äta med mamma och mormor :)
Såhär ser jag ut ikväll:

Nu blire Farsta

Fixade mig inte så mycke eftersom jag ändå ska hem och duscha direkt när jag kommer hem :)
Såhär ser jag ut:
Tröja - Gina Tricot
Jeans Leggings - Lindex (tror jag)

Nyvaken brud

Tjenixen!!
Sitter just nu i sängen med datan i knät och funderar på vad jag ska hitta på dom här timmarna innan jag ska på restaurang med mamma och mormor :) Kanske åka förbi farsta en snabbis? Hmm.. Behöver juh i och för sig en ny bodylotion för jag har blivit så torr av allt solande. Är det bara jag som blir de? :O
Sen kanske man kan hitta nån fin tröja att ha på sig ikväll? :) Man vet aldrig, de är juh fan rea nu va? Fast de lär juh inte finnas så mycke fint kvar ^^ Aja vi får väl se vad jag hittar på!
Haha snygg!!
Juste, måste fan färga håret också. Har blivit så ljust! :O I verkligheten är de typ samma färg som min hur vilket ser lite halvkul ut.. Plus att min utäxt precis vid ansiktet har blivit kritvit vilket är så grymt sexiigt! (NOT) Så de måste jag göra nått åt ^^ Hhaha puss på er!!!

Woow..


Svar på kommentarer

Kommentar:
Du är snyggare nu!! Dessutom har dina bröst växt "lite" grann och det är ju inget fel :D
Svar:
Haha tacktack! :D
Kommentar:
Snygg :) Bra blogg också <3
Svar:
Tackar! :)

Bildbomd på två knasiga syskon!


Mot Handen!

Såhär ser jag ut denna underbara kväll


Mot gymmet!

Hej på er!
Om ni sett inlägget under vet ni nog vad jag har sysslat med idag ;) Men nu har jag precis klätt på mig och dra till gymmet och sen ta ut pengar :) Sen drar jag till Sebbe när jag fixat mig och så, men vi hörs när jag kommer hem!
KYSS

Gjort om på rummet!

Ska måla om dom två bruna väggarna vita snart också :D

Brun , men kan alltid bli mera!


Sola, bada, sola, bada

Hejhej!!
Har legat i solen hela dagen idag igen, super najjs! Sen badade jag såklart. De är vad jag har gjort idag så de finns inte så mycke att säga mer än att jag bara svängde föbi WILLY: S lite snabbt och köpte en ny deo och sen gick jag ut och gick med Micke :)
Såhär såg jag ut :)

RSS 2.0