Smink


Dagens klädval

Hej Hej! Sitter just nu på bussen på väg till Haninge för att traffa jolle :) vi slå typ kolla runt på lite sommarkläder och jag ska försöka hitta nagra snygga ögonskuggor ;) efter de drar vi nog ut med båten som vi la i igår, myspys :) ska försöka ta lite bilder idag ocksa, ar så dalig pa att göra de när man är ute :o Men ni får ha en toppen dag så hörs vi senare!

Jag gjorde de!

Jag köpte en långklänning :o haha den va så inte jag, jag menar den är lång, blommig och det är en klänning ^^ aldrig ägt något sånt förut. Eller något halv blommigt men aa ni hajjar grejen ;) Såhär ser den ut i alla fall: I och för sig är den jävligt fin enligt mig men känns så knas att se mig i långklänning. Men vad tycks? :)

Klarade mig!

Tjaaaaah!
Sitter just nu i skolan och har precis pustat ut. Klarade matte provet! :D Haha.. Jag är verkligen sämst på matte och om jag gjorde typ ett till precent prov och analyserade mina fel skulle jag få VG i slut betyg, men de är jag allerles för lat för. Jag menar, kan man var ledig hela dagen istället så är de juh lätt att man är hemma :)
Idag efter skolan så ska jag träffa Jolle sötnos och prova en klänning jag ska ha på Galan på onsdag i skolan så vi får hoppas att den passar! :) Men nu ska Isabelle ha sin data så måste sluta skriva, hon börjar bli lite otålig här vettni ;) haha..

KYSS

Gårdagen

Hejsan hejsan :)
Tänkte berätta lite om gårdagen som jag lovade :)
Vid 6 så drog juh jag och Jolle till hennes syrra och käkade middag och mös med lite musik, sen vid 10 ungefär så fick några polare i Ösmo för sig att vi skulle komma dit vilket slutade med att vi började röra oss dit men på vägen blev de knas så vi missa tåget så vi hamnade först på en "fest" i Haninge men de va typ fett dött så vi drog vidare till en annan fest som också var i Haninge där de var lite mer folk men aa, vi stannade inte så länge där heller. Vid typ 1 kom Matte och hans kompis och hämta upp mig och Jolle då jag och Matte hoppa av vid mig och Jolle åkte vidare till Skogås :) Så aa, de va min lördag, lite rörig men de funka :p Sen idag har jag bara varit hemma med Matte och vi har typ bara legat och pratat eller spelat Angry Birds haha..
Just nu sitter jag i sängen och gör inte ett piss, ska nog ta fram kläder till imorgon och fixa naglarna kanske, för de gjorde jag aldrig förut när jag skrev de (a) hähä. Men vi hörs imorgon !

KYSS

Joss svarar

Kommentar:
Haha flååt <333
Svar:
Ingen fara gubben, du är så söt när du sover <333
*blink*

Sömntutan

Hejsan!!
Sitter just nu i min sackosäck och chillar lite. Funderar på om jag ska gå och duscha medans Matte ändå ligger och sover, den lilla sömntutan ;) Han har juh legat där en timme nu så tror han sover en kvart till så jag kan hoppa in i duschen :) Uppdaterar om gårdagen lite senare för de orkar jag inte nu, är helt slut jag själv faktiskt.. ^^ haha men vi hörs senare då

KYSS


Ny duschad och fräsh

Nu ska jag bara fixa håret och klä på mig sen drar jag till Huddinge med Jolle :)
Puss <3

Röjj ikväll!

Godmorgon :)
Ligger just nu i sägen efter att ha ätit en toppengod frukost. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog bara vara hemma och de jävligt lugnt tror jag för ikväll blire röjj med Jolle :D De ser man juh fram emot!
Ska nog i alla fall börja dagen med att städa mitt rum som börjat bli lite stökigt igen och sen kanske fixa naglarna eller nått för dom börjar bli ganska risiga och sen blire antgligen filmmys :)

Ha en bra dag så hörs vi senare!

Trött chey som somnade med sminket, hatar de.. Så ska gå och tvätta ansiktet nu först av allt!
Hejdå!

Just nu :)


Träffa Jolle :)

Hejs svejs!!
Sitter just nu här i mitt rum och har inte ett piss för mig, ska typ snart dra ut med Jolle men vad planerna är för kvällen vet jag faktiskt inte ^^ haha, kanske ska dra ut till någon brasa och chilla med kompis :) Vem vet? Uppdaterar senare så aa.. Hoppas ni andra har nått kul för er ikväll!
PÖSS<33


Ont i halsen.. Buhuu, synd om mig

Blääh, känner att jag ha nått mer skit i kroppen. Säkert de jag började känna i hos Matte i tisdags.. :( Bara somnade helt från ingenstans och vaknade när filmen var slut. Sen åkte jag iväg och tränade med min farbror juh? Och då var jag jätte lojj och orkade ingenting typ, sen på onsdagen när jag vaknade hade jag ont i halsen och de har jag nu me plus att jag är helt slut i kroppen nu också, skulle lätt kunna blunda och sova nu. Funderar på att ta en varm dusch och sen faktiskt gå och sova så jag kanske orkar gå till skolan imorgon <3 Men de känns lite knas om jag ska till skolan när de ska regna ute (vi ska ha friluftsdag på rudan) och jag är sjuk.. Hmm, vi får se hur de blir med den saken. Men men, säger förmodligen godnatt för idag nu så hörs vi imorgon!
NattiNatti <3

Gud va de där skulle vara mysigt just nu <3

Hjälp!! :p

Hmm.. Nu är det såhär att jag verkligen inte trivs i hårfärgen jag har nu. Visst den är fin och jag passar väl i den men det är en annan sak att jag inte trivs i den, trvis och passar så mycke bättre som brunett, eller vad säger ni? Men nu är det ännu en grejj, har ett litet dilemma jag tänkte fråga er läsare om hjälp med. Det är just detta:
Skit fula bilder jag vet, men de va dom ända bra jag hade.
Och det är meningen att bilderna ska visa på
Svart VS Brunt
Så vad säger ni? Vilket ska jag satsa på? :D

Nytt i bloggen!

Sitter just nu och fixar med lite grejjortill bloggen, känner att jag måste göra den lite roligare! Eller vad säger ni? Göra att den sticker ut lite mer än alla andras liksom ;) Då låter väl spännande?
Ska snart ta en liten paus och städa lite som jag lovade pappa.. -.- haha
Btw så gick de bra på vårdcentralen och jag har varit på apoteket och hämtat ut medicin. För er som undrar vad jag är drabbad av så är de inget farligare än urinvägsinfektion, najjs va? Näääh, inte riktigt va! Aja, de va juh bara information för er som bryr er? Hähä, men vi hörs senare då? Pöss<33
Haha, snygg va? ;) ..

Mot vårdcentralen


Godmorgon godmorgon i det
underbara vädret!

Har precis fixat klart mig och ska allderles straxt dra iväg till vårdcentralen då mamma tvingat mig gå dit och kolla upp ifall jag behöver hämta ut pencelin (stavning?).. Hur som helst så ser jag ut såhär idag:
Lagom sommrigt för detta väder, eller vad tycks? Ska "pynta" med lite smycken också innan jag smiter iväg till bussen :) Puss så länge!!

Miss U hun <33


Saknar dig som bara den gummnan! Känns som att de vara flera veckor sen vi sågs sist fast det bara var några dagar sen <33 Måste ses snart!!

Gör mitt bästa!

Tjaah!
Asså, känner att jag verkligen måste komma igång med bloggen igen nu eftersom att det är många som ber mig att börja igen :) Känns super kul!!
Tänkte berätta lite om dagen. Eller ja det finns väl ine så mycke och beätta om den här dagen ^^ hehe, kan ta gårdagen med så att jag inte bara skriver en mening.. hehe.
Igår så började jag dagen med andra delen i Matte Nationella, asså hoppas jag klarar de, de va fan svårt. Enligt mig i alla fall, med tanke på att jag är fullständigt kass på matte haha. Men i alla fall, var klar vid halv 11 och efter de så var de lunch och sen låg jag och tjejerna i klassen och kolla på Rio tills våran lektion skulle börja. De dryga med de var att det inte ens va lektion, utan vi behövde bara få närvaro typ och sen bli tillfrågade ifall vi hade skickat in de sista i etiken vilket jag hade gjort. Så satt från halv 11 till kvart över 12 helt i onödan ^^ Aja.. Efter de så drog jag hem, käka och bytte om sen drog jag över till matte och kollade på film sen toksomnade jag helt från ingenstans (a) trött chey asså.. Hähä. Vid halv 7 kom mami och hämta mig för jag skulle träna med min farbror. Sen efter de drog jag hem och duscha och vänta på Matte som kom hit och gjorde mig sällskap under natten, myspys. Så aa, idag har vi typ bara legat och segat och kollat på film, sen satt vi i köket och snackade med mina otroligt efterblivna syskon :D <3 haha.. men älskar dom ändå, även fast dom kan vara helknas i skallen ibland och otroligt jobbiga.. <3

Nu vart de en helt del text i alla fall och eftersom de blev de så slänger ja in lite old pics också, ska fixa nya bilder imorgon :) Puss så länge!! <3


Natti Natti!

Hejsan!
Sitter just nu här i mitt rum och gör inte ett piss, eller snackar med Matte och funderar på om man ska gå och lägga sig i sängen.. Har juh nationella i matte imorgon, andra delen så känner att jag måste vara pigg i skallen då eftersom att jag normalt sätt är helkass på matte så kanske man inte borde komma till provet helt slut ^^ haha.. Vi får väl se hur de går!
Men, ska nog ta en dusch och gå och sova så vi hörs imorgon! Önska mig lycka till! <3
GodNatt <3

Dagens outfit
Vad tycks? :)

Dagen

Hejs svejs!
Allt bra med er? Haha med mig är de super bra, för er som undrar.. ^^ Sitter i alla fall just nu i skolan och har så sjukt tråkigt, har lust att bara åka hem och sova eller kolla film. Men de kan jag tyvärr inte efterso att jag har ett äckel prov idag, ska skriva en engelska uppsats om abort och de har jag inte alls lust med :( Buhu.. haha kommer inte ha en aning om vad jag ska skriva om när jag väl sitter där asså, måste göra klart den där mindmapen jag skulle gjort klart tills idag.
Idag efter skolan ska jag i alla fall dra iväg till gymmet, har tränat flitigt den här veckan och ätit super bra, inge godis och sånt där skit. Bara liite i lördags för att jag var i Gnesta och firade min farbror :) Så jag kan juh se mina resultat ;) Så är sjukt taggad på att fortsätta!! Men i alla fall, efter gymmet ska jag göra klart mina sista uppgifter i skolan så jag kan vara ledig på onsdag så jävla awesome!!
Nu ska jag sluta babbla så hörs vi snart igen :D KYSS <3

Bild tagen nyss
Blev tröja, skärp, kavaj och jeans :)

Nu blire fest!

glöm, glöm att jag finns glöm alla ord alla du minns
glöm de vi har gjort och vad du trott
släpp de som har hänt och sudda ut de du har känt
glöm allt de vi aldrg haft, glöm glöm glöm mig om du kan
Glöm, glöm att jag finns glöm alla ord alla du minns
Glöm de vi har gjort och vad du trott
Släpp de som har hänt och sudda ut de du har känt
Glöm allt de vi aldrg haft, glöm glöm glöm mig om du kan

Joss svarar

Kommentar:
Jag såg dig idag med Matias Degrander
Svar:
Tufft ;) , nej men.. hehe va trevligt :)

Nu blire gymmet!


Haha.. så kan de gå

Hur de kan spåra ur när man har tråkigt med en webbcam..
Haha ojojoj... och jag skulle bara ta en "just nu" bild men nu fick de bli massa oseriösa bilder istället, så då ser ni juh vad jag håller på med ^^ (Har piss tråkigt med andra ord)

Trött chey som ska till gymmet..


De blev lite nät shopping

HEM KLICKAT!
TACK MAMMA! <33

Dagens planer + outfit

Tjenare bloggen!! Haha.. Sitter just nu på bussen på väg hem :) tänkte bara slänga in en "dagens outfit" och lite vad som hänt under dagen och vad som händer under kvällen :) och idag så lärde vi oss resten av helkroppsmassagen, typ, bara axlarna kvar. Någon frivillig som jag kan få öva på? ;) Resten av dagen kollade vi på film. Vingar av glas hette den, riktigt bra film fast jag sov typ halva filmen (a) haha men i alla fall, ikväll ska jag träffa min bebis jolle :-* fast vad vi hittar på vet jag inte :P kanske uppdaterar mer om de senare. Men nu är jag snart hemma så vi hörs väl senare då! PUSS <333

Min onsdag

Hejs svejs!
Började denna soliga dag med ett underbart humör och en skön dusch. Sen fixade jag mig lite inför skolan sen dog jag till skolan. Skolan va väl som vanligt på onsdagar men fick sluta tidigare :) Efter skolan så drog jag och träffade Linn och vi var hos mig och solade, gick förbi willys en sväng och sen satt vi och kolla massa roloiga videor :):)
Har inte mycke mer att skriva så här är lite bilder:

dagens klädval


Update

Hej på er!
Efter ett långt tag.. Haha, men gud va fint väder vi har i mysiga Sverige idag!! Tänkte bara säga att nationella gick helt okejj idag, bättre än jag trodde och att jag precis kom hem från att ha tränat med min farbror. Haha tappade btw mitt navelsmycke också när vi tränade, så vi sprang runt och leta efter pluppen för den hade låstnat, men jag hitta den till slut :p Sicken tur man har ibland va ;) haha
Detta blev min middag, både gott och nyttigt :) Somrigt också på köpet :D GREAT!!
JUST NU!!

Bilder

Hej, jag var jätte dålig på att komma igång med bloggandet igen.

Såhär ser de ut just nu då.. ^

Ska fixa de sista ikväll :):) För just nu ser de inte så bra ut ^^

Dagens "klädplagg" .. ^^


Haha, är man spontan eller vad?..

Fyfaaan va jag ser ut just nu xD Herregud ....

Dagens planer

Godmorgon Godmorgon :):)
Sitter just nu har väntar på att svenskan ska börja vilket jag egentligen inte ser fram emot.. Hehe, vill bara gå hem och lägga mig i sängen framför en bra film eller nått.. Men så blir de ICKE! Buhuu. Nu är det juh skola sen efter de blir de bara hem, få i mig lite mellanmål och sticka iväg till gymmet och sen kanske klippa mig, men vet inte än :) Kanske ska vänta ett tag till.. :P hehe
Såhär ser jag i alla fall ut idag:

HAHA..

Va bra det gick med att börja blogga igen..
Aja, imorgon är det måndag och ny veckan, får se hur det går nu då ;) Kommer i alla fall kika in minst 1-2 gånger om dan. Det är målet i alla fall för denna vecka! :):) Hehe
Idag har jag i alla fall spenderat hela dagen med Pontus och vi låg mest och kolla film och skratta, vilket var toppen mysigt!! Sen kan jag juh också passa på att berätta att jag badade igår för er som undrade.
Haha, någon mer som redan tagit sitt första dopp i år? :)

Puss&GodNatt <3

RSS 2.0