Nu blire en prommenix!

Tjenare!!
Shiit vad den här dagen bara har flugit fram.. Började skolan halv 11 sen hade jag Matte sen Engelska och efter de drog jag till Farsta med Jolle :) Kom hem vid typ 6 och då käka jag typ middag och aa sen dess har jag typ spelat med min syrra och lyssnat musik :) Ska snart pallra mig iväg till gymmet för att gå bandet, blir inge tung och jobbigt idag eftersom jag är jätte torr i halsen så får ta de lugnt <3

Puss så länge!

I'm a happy happy girl, with a happy happy smile

Facelook dåraa :P hah

Bjuder på dagens facelook så länge, bloggar er under dagen.
Och detta bär jag på min kropp idah

Natti!

Helt okej kväll. Drog först ut med jolle, mulle och viktor och vi var typ och chilla hos mulle och spela tvspel och lyssna musik. Sen drog jag och jolle vidare och skulle träffa Adde men då sprang vi på massa andra på vägen :P Men de var trevligt! Men nu ska jag typ , aa vet inte vad jag ska göra men säger godnatt i alla fall!

Dear diary.
Today a met a boy.
He stole my heart..
And he won't give it back.


Utgång nu :)

Nu blire äntligen lite utgång för mig, har suttit hemma hela kvällen .. Hehe , ska först till Mulle med Jolle och Viktor sen drar jag ut på en prommenix med Adde :)


KYSS

Myror i brallan..

Nu blire gymmet! Har trååååk och myror i brallan så ska springa av mig nu, hörs sen!!

Uttråkad tjej, någon som vill underhålla?

Asså knas, tror jag inte varit såhär uttråkad på länge.. Jag kan inte sitta still heller typ :p Nej men, jag hatar att ha tråkigt och nu sitter alla i skolan typ så vad fan ska jag göra nu? :( Buhuu, har inge att skriva om heller så hör av mig om jag hittar på nått trevligt att skriva om ..

PUSS

Natti natti!

Tjeeeeenare bloggen! :D
Var en riktigt seg dag idag asså.. Haha, efter senaste inlägget så somnade jag på soffan och sov ett bra tag sen laga jag middag sen drog jag till Linn och kollade på True talant, sen drog jag hem för jag va så trött :p Haha, så nu ska jag slagga.

GODNATT!

Sing along to my stereo

Nu har jag precis kommit hem från gymmet och skolan, vilket gick super! Skolan var juh precis lika onödig sm de varit dom andra två dagarn. Kommer dit, snackar om nått blajj sen äter vi lunch och drar :P Men ska förhoppningsvis få vårat schema imorgon, så de ska bli kul att se :) Vet inte ens vad jag ska ha för ämnen liksom :O Eng B Svenska B och Idrottt B är de enda jag vet säkert att jag ska ha, sen har jag inte den blekaste, eller ska ha typ historia eller om de va religon. Nått so ämne var de i alla fall.
På gymmet idag var de sjukt skönt för de var bara en person där och jag, så de va riktigt bra! Man typ kämpar mera när de inte är en massa folk där som stirrar på en ^^ Så är i alla fall jag, så jag tränar gärna själv och drar dit tider när jag vet att de inte är så mycke folk (a)
Men nu ska jag gå och duscha sen vet jag inte vad som händer!

KYSS

Snabb :O

Känner att jag var riktigt snabb idag, blev klart 40 minuter innan min buss går och dessutom gick jag upp en halv timme senare än vad jag brukar :p haha .. Känns bra ^^ Men såhär är looken idag dåraa:

- 0.5 kg ! :D

Asså jag har inte känt mig såhär duktig och pigg på länge! Idag vsade vågen -0.5 kg igen :D Så imorgon är de påt igen, blir löping och cykling på gymmet! Kommer inte köra så mycke på att bygga muskler nu på ett tag, fast de lär juh komma lite ändå på ben och rumpa (inte för att de gör nått^^) sen när min kondition är lite bättre än den är nu så kommer jag börja köra muskler eftersom jag behövr få ordning på min kondition nu inför Badmintonen.
Men nu ska jag nog tvätta ansiktet och smörja in mig sen blire sängen för mig :) Fan dagarna bara flyger fram nu..
Aja godnatt!!

Utgång nu!

Nu har jag precis ätit en super god lunch och nu ska jag alldeles straxt bege mig ut och träffa en kompis :) Super!!
Skolan idag gick rätt snabbt. Haha vi körde någon lek imorse då man skulle skriva en fråga på en liten lapp som skulle börja med "Tänk om.. ?" och sen skulle alla byta lappar så skulle man skriva en svar på frågan sen bytte alla lappar igen och sen skulle försa personen läsa sin fråga (på lappen, inte sin egen) och den bredvid skulle läsa svaret på sin fråga osv. HAHA asså jag dog av garv, till och med min lärare skratta så hon grät ^^ Haha.. Knasklass vi är. Till slut vågade juh alla skriva helsjuka grejjer så de blev jätte knas.. :P Men i alla fall, efter de så fixade vi våran SPA-sal och sen fick vi gå hem :) Och imorgon börjar vi 9 igen, så de är juh rätt skönt så man slipper börja 8 i alla fall.. :O Men nu ska jag dra ut

KYSS

Dagens klädval

Morn morn, nu är de snart dax för mig att bege mig till bussen för att ta mig till skolan.
Såhär ser jag ut idag:


Bilder från landet


Jag står för middagen

Jaa, ännu ett lyckat pass på gymmet! Men nu blire vila ända fram till tordag, en hel onsdag får jag vila sen är de påt igen! Är sjukt taggad på att få bort dessa äckliga 5 kilona från min kropp :D Haha..
Idag är de då jag som får stå för matlagandet och detta står på menyn:
Mozzarellafyld lövbiff med pepprig ruccoladressing och pasta

Första skoldagen avklarad

Va faktiskt en riktigt mysig dag idag :) Kom först in i nya matsalen och fick träffa alla nya lärare sen drog vi upp till klassrummet och fick ta hand om en 1:A. Sen gick vi en tipsrunda med dom, så de va en riktigt chill dag.
Vi kommer heller inte ha några riktigt lektioner på hela den här vilket är sjukt skönt!
Men nu ska jag i alla fall dra till gymmet med mammsen, hörs senare!

Skola imorgon

Näh nu blire sovdax för min del asså.. haha vet själv att de aldrig kommer hända att jag kommer upp ur sängen imorgon om jag inte somnar inom kort ^^ haha. Har i alla fall tagit en lååång dusch istället för badet, men de är lika skönt de me. Sen har jag suttit och kollat Baseball med pappa, shiit va dom där smågrabbarna är grymma, helt sjukt :O
Aja, imorgon är de första skoldan vilket ska bli rätt så spännande eftersom dom gjort om i min skola nu under sommaren, i och med att vi behöver mer plats i skolan när de kommer nya elever.
Men nu ska jag sova så jag inte somnar imorgon eller nått, haha puss <3

Att göra av med energi

Nu har jag städat klart mitt rum, eller aa de är juh ett tag sen jag blev klar nu men har inte orkat blogga. Har bara legat och segat i sängen och käkat frukt och keso. MUUMS.
Känner att jag behöver dra ut på en jogg nu om jag ska kunna sova ikväll :O Blääh måste göra av med all energi jag samlat på mig med all frukt och sängliggande .. Haha.
Efter de blir de i alla fall någon god middag och ett låååångt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Myspys <3
Osminkad och trollhår, vilken pudding ;) haha..

Från och med imorgon..

Gick super idag igen, var inte någon där heller så kunde köra på riktigt ordentligt! Fast de gjorde jag inte eftersom jag tränade igår med plus att jag sa göra de imorgon efter skolan också, och från och med imorgon ska jag träna tisdag, torsdag och söndag kan däremot kanske få ta bort en träning eftersom jag har badminton också. Fast vet inte än om jag ens ska fortsätta med de. Jag vill men vet inte om jag har tiden till de längre :/ Aja.. Hoppas att jag kan klämma in de en gång i veckan i alla fall! Men vi får se när jag får schemat!
Nu ska jag i alla fall sätta igång med att städa mitt rum och badrummet, så vi hörs senare!
KYSS

Svar på kommentar

Kommentar:
Haha gud va duktigt du är som pallar dig till gymmet XD själv är man världens lataste..
Haft ett bra lov?
Svar:
Hehe, tacktack! De är jag me men tog mig upp ändå :P
Joo tack, jag har haft en dunder bra lov!

Ställde klockan

Godmorgon!
Ställde fan klockan idag för att jag ska kunna komma upp imorgon. Ställde den på 9 men somnade såklart om, men vaknade till vid kvart i 10 och då gick jag upp för jag vet att jag kommer bara sova ännu längre annars (a) Haha.. Men har i alla fall kommit så pass långt att jag har hunnit gå upp, gjort gröt, ätit den och kollat lite tv och nu är jag tillbaka i sängen. Dock sitter jag upp nu och blir inte kvar länge till, ska bara skriva klart inlägget och leta efter någon kulig bild så ska jag upp och klä på mig och bege mig till gymmet sen ;)
Såå jaa, de var väl allt för min denna gång, nu blire snabba puckar, bussen går 50 Wihoo.. Hahah

Hejsvejs!

Tidsfördriv..

Ligger just nu i sängen och trååkar uta bara fa-an just nu kan jag juh meddela. Så tänkte blogga lite bara för att ha något att göra :) haha. Fast, nu vet jag inte vad jag ska skriva om i och för sig. Hahah asså de här vart fan jobbigt nu :O Nej men, kan juh ta planerna inför imorgon och dom kommer se ut såhär:

- Vakna
- Käka frulle
- Dra till gymmet
- Hem och duscha
- Käka lunch
Sen vet jag inte vad som händer faktiskt, ska träffa världens bästa Josefine i alla fall <3 Joo, jag ska städa mitt rum och toan eftersom jag stökat ner där med massa kläder (på båda ställerna) hehe. Får passa på nu innan skolan börjar, annars kommer jag aldrig ha tid om de blir lika mycke plugg som förra hösten.. Aja, nu ska jag fan tvätta bort sminket och sova. GodNatt <3
Fastna inte på bild idag men bjuder ;)

Gymmet nu!

Kvällen igår var helt okej. Drog först itll min kusin och firade hans mamma som fyllde 40 och sen drog jag ut med Jolle och träffade Max och hans två polare ochvi drog till deras kompis Bella och var där ett tag sen drog vi hem :) De va typ min kväll, inte alls märkvärdigt en aa.. ^^ Haha, nu ska jag i alla fall till gymmet, är sjukt taggad! För jag har lyckas tappa ett kilo till nu, wihoo. Hörs någon gång! Haha man vet aldrig när jag bloggar igen asså (a)

Kalas ikväll :)

Ojj vilken toppen kväll jag hade igår! Så härligt att träffa alla mina underbara vänner igen!
Aja, ska inte skriva så mycke om de tänkte jag, de räcker med att de var hur kul som helst ;) Snart ska jag i alla fall ta mig upp och gå ut och springa i regnet.. Haha sen blire till att fixa sig för kalas idag, hoppar The vocie i år och firar min kusins mamma och träffa släckten idag, har inte gjort de på så länge :) Så de är vad som händer idag, hörs senare! <3

Städdax

Ligger just nu i sängen och fuderar starkt på ifall jag ska städa mitt rum och sen ta en varm dusch och skrubba hela kroppen, har blivit så torr nu när jag inte vart hemma och inte kunnat smörja in mig :O Så tror de blir så, städa och byta lakan i sängen (bästa som finns att sova med nya lakan) sen blire dusch! Japp, så blire så ska börja nu :)
Där här fick jag i alla fall med mig hem från Farsta/Haninge

Grym träning!

Shiit va grymt bra de kändes på gymmet idag! Har nog inte tränat såhär bra på jag vet inte hur länge, tror jag aldrig tränat så bra på gymmet någonsin :O Haha.. Gick i alla fall runt i Haninge ett tag efter de och lämnade tillbaka lite kläder som jag kanske sa att jag skulle, men hittade ingenting annat att köpa :p haha, men ska nog förbi Farsta en snabbis när Linn kommer hem från joppet ;) Så vi får väl se om jag får med mig något fint där ifrån eller om jag bara köper lite smycken och smink istället, känner att de behövs ;)
Imorgon blire upp med tuppen och dra hem till en oerhört gammal klasskompis och fixa naglarna :) Sjukt länge sen jag träffa den snygga bruttan asså ;) Vi gick i samma klass i 3-5 så de är ett tag sen. Så de ska bli super att träffa henne igen så de kommer upp lite bilder och sånt på de sen, tror att jag kanske, bara KANSKE drar me Linn hem om hon har tid och färgar håret, tänkte göra något jag aldrig provat förut så vi får se om jag vågar (a) haha men vi får väl se.
Nu blire snart middag så ska nog gå ner och göra pappsen sällskap!
Här är lite bilder från veckan
Prommenix med lillsyrran                     
Sen va vi och kollade på ursööta hundvalpar
Sen fick jag en urgullig navelpiercing av mami :D
Kommer mer bilder senare som jag inte kommer åt just nu
KYSS

Dagens planer

Tjabba tjena!
Tror att jag kommer tillbaka till blogg.se nu asså.. Haha wordpress var inte riktigt min grejj så vi kör här istället, så mycke roligare när man fattar vad man gör (a) haha..
Idag är i alla fall planera att komma upp ur sängen och få i mig lite frulle sen drar jag till gymmet och kanske svänger förbi Haninge Centrum snabbt för att byta en tröja jag köpte i Karlkrona, men vet inte riktigt om de va jag så.. Haha.
Efter gymmet blire dusch och fixa sig lite, så ska jag träffa Jolle och någon gång idag drar vi till Ösmo och träffar grabbarna :) Men nu ska jag ta mig upp i alla fall, känner att man måste börja vända på dygnet nu eftersom de är skola på tisdag -.- :( Men kommer in ett inlägg senare med lite bilder från min fantastiska vecka i blekinge och från veckan jag var där med Jolle också men ha de gött så hörs vi senare! ;)

RSS 2.0