Läänge sen ..

Hejhej!!
Fett länge sen jag blogga nu assåå.. Har helt glömt bort att göra den, haft så mycket annat för mig helt enkelt! Men nu ska jag i alla fall dra iväg till gymmet och sen blire faktiskt en 20 minutare på solariet, börjar bli jätte blek känner jag.. ^^ Hehe och sen ska jag hem och börja fixa mig inför kvällen, hittar forhoppningsvis på nått kul ikväll, senaste helgerna har varit enormt sega.. Men hörs senare!! <33

Pajjasbild från när vi satt och vänta på att vi skulle ta skolfoto. Hoppas de kommer hem snart!
KYSS

Gick super!

Gick riktigt bra idag på gymmet! Körde både löpträning och styrka, awesome! Men nu är jag faktiskt sjukt trött så slänger bara in lite bilder på hur jag såg ut :)
PUSS och GODNATT

Gick faktiskt fort!

Skolan gick faktiskt rätt fort idag, förväntar mig alltid att tisdagarna ska gå segt för att dom lektionenra jag har då inte är mina favvo ämnen direkt så .. Men förvånadsvärt så gick de fort! Riktigt awesome. Sitter just nu på sängen och ska bara byta om lite snabbt nu sen blire gymmet med mamma, super duper! Hörs senare!
Detta hade jag på mig idag

Nu blire gym!

Hejhej!
Sitter just nu i sängen och lyssnar musik, ska snart bege mig till gymmet och möta upp mamma tror jag om hon inte får för sig att vi ska gymma efter maten men då drar jag själv i så fall :) Var juh och gymma igår och har typ ingen träningsvärk alls, bara i axlarna typ och de känns inge bra.. Måste jobba hårdare idag, men va inte så taggad igår så kanske va därför (a) Men idag blire lite löpträning också så de blir finfint!
Detta har jag på mig:


Nu blire gymmet!!


Ta upp båten, sen gymmet

Hejhej på er! Godmorgon framförallt.. Hehe
Vakna tidigt idag vilket faktiskt var rätt så skönt! Har sovit hur underbart som helst, och det var skönt att inte sova bort halva dagen idag. Ska snart bara gå och klä på mig och sen blire ner till båten och ta upp den. Efter de drar jag bara hem och hämtar min väska för att dra till gymmet :) Najjs!

Hörs senare!
KYSS

Sega dagar

Sega dagar de vart asså.. Har inte haft någon lust att blogga alls :O Hehe men den här dagen har varit rätt najjs faktiskt! Sov hela 13 timmar inatt, och fråga mig inte hur jag lyckades med de.. Vaknade vid typ 1 och då hann jag bara gå upp och käka frukost sen drog jag med mamma och lillbrollan och köpte kläder till honom. Hittade rätt snygga grejjor faktiskt! När jag kom hem så fixade jag min taklampa med pappa som typ legat inne i min garderob i 1 år nu typ och inte kommit på plats ^^ Men nu sitter den äntligen uppe! Riktigt awesome.
Vid typ 8 så drog jag hem till Tom och chillade med han, Matte och Anton och sen kom Thomas och Markus. Myspys. Efter de så drog jag, thomas och matte hem till mig och kolla film men alla va fett trötta så nu är alla hemma hos sig :D De vart en tidig kväll men hellre de än inget alls!
Nu ska jag nog bädda ner mig i sängen och sova tror jag.. Haha natti natti! <3

Tidsfördriv..

VEM

Vem är i rummet med dig? Linda och Bella 
Vem fick du senaste sms av? Mathias H.
Vem tänker du på nu? Mig själv :D 
Vem pratade du senast i telefon med? Jolle <33
Vems hus var du senast i? Skolan.. ^^
Vem önskar du var med dig nu? Ojj, vet inte :O Tycker jag redan är med mucho trevliga människor
Vem är din favoritsläkting? Min farbror

VAR

Var är din mobiltelefon? Bredvid mig
Var handlar du mest? H&M
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Cubus
Var åkte du senast bil? Igår i Haninge när jag var och handla med mamma igår


VAD

Vad åt du senast? Valio yoghurt - Periska smak och en fibermacka
Vad drack du senast? ProActive
Vad är det för färg på dina byxor? Svart
Vad är den närmaste saken som är blå? Lindas string! 
Vad har du på fötterna? Strumpor och skor
Vad är din favorit färg? Baby blåå
Vilken film såg du senast? The last song, fast egentligen kollade jag inte på den. Jag somna
Vad hör du just nu? Bellas bankande i bordet..

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Ja klart.. :p
Hånglat på en bio? Nej, faktiskt inte 
Hånglat i skogen? Aah
Tyckt att din kusin är het? Haha, tycker faktiskt han är riktigt het :p 
Sovit naken? Gör alltid de.. typ
Kört över hastighetengränsen? Nej :p
Målat om ditt rum? Japp, ganska nyss
Dansat framför en spegel? Gör det varje dag ;P
Fått hicka? De har väl alla?
Dumpat någon? Jaaa
Stulit pengar från en kompis? Haha näh :p
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Nej :)
Varit i slagsmål? Nope
Smugit ur ditt hus?
Haft känslor för någon som inte känt desamma? Jaa
Hånglat med en främling? Haha jaa :p
Älskar eller saknar någon nu? Saknar någon gör jag <3


En lektion

Nu drar jag alldeles straxt till skolan, börjar halv 1 och har ne lektion på 3 timmar och om jag inte minns fel så ska vi bara ha massage idag, najjs huh? ;) Kör på myskläder idag eftersom de är så kort i skolan idag och de är myspys lektion så, och om vi kör massage är de inte kul att dra på sig ett par jeans när man är helt oljig .. :O haha
Men såhär ser jag ut idag, samma som igår typ :)
Så jävla awesome att inte ha nått klet i ansiktet! Loove it :) <3
Naturligt är vackert

Nybäddad säng <3 Josefin

Tjena mittbena!!
Nej men, ligger just nu i sängen och lyssnar på Kapten Röd medan jag snackar med Matte och Christian. Myspys. Ska nog snart släcka ner och bara ligga och chilla i sängen, lööööve it! Typ de bästa som finns att hoppa ner i en nybäddad säng. Luktar alltid så himla gott och lakanen är juh super mysiga att ligga på.
Äsch, de här sög juh, har inget att skriva om, bloggtorka på medelnivå typ? Hmm.. Hoppas jag har nått kuligt att skriva om imorgon eller nått!

KYSS

Fix och trix

Hejhej!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg om dagen nu fast jag egentligen inte gjort något mer än att gå i skolan.. Så jaa där var inlägger därmed klar skrivet! :D Wohoo!
Nej men, tänkte faktiskt hoppa in i duschen och sen fixa lite ansiktsmask och lite annat smått och gott, som att fixa naglarna typ och kanske hårinpackning? :) Det är vad jag tänker sysselsätta mig med fram till 20.00 då det är idol ;)
Men vi hörs senare!

TÄVLING!

Nu är det så att jag i samarbete med www.bloggtävlingar.com har en tävling här i min blogg och nu har ni, mina underbara läsare chansen att Vinna ett valfritt iPhone skal!
Festligt va?! ;)
För att delta i tävlingen är det dessa regler som gäller:
- Gå in på www.iphoneskal.se och välj skalet du önskar
- Sen ska du länka detta i din blogg:
* Tävlingen (alltså detta inlägg)
* www.iphoneskal.se
* Vilket skal du skulle vilja vinna
* En motevering till varför just du ska vinna ett skal
- Skriv en kommentar..
* Med en länk till skalet du vill vinna
* Med en länk till inlägget där du länkat hit

OBS!
Skalet får inte kosta mer än 500 kr.
Glöm INTE att fylla i din mail om du skulle vinna!
Tävlingen avlustas den 23 September och jag meddelar vinnaren på söndagen!
Den med bäst motivering får sitt drömskal!

Dagen Look: A lá naturale!

Kör på riktigt naturellt idag, inge kladd i ansiktet bara superlite mascara och lite puder på kinderna :) Tycker oftast att tjejer är så mycke finare utan att kladd man har i ansiktet? Är precis som att sätta på sig en mask tycker jag på nått sätt även fast jag också sminkar mig (a) Men iaf nu har jag lite brottom, men såhär ser jag ut idag:
KYSS

"Ditt klotter kan avslöja dig"

Hittade en ganska intressant artikel på Aftonbladet rätt så nyss. Och det var om att man tydligen kan "avslöja" sig själv om vad man tänker och känner omedvetet när man sitter och ritar när man t ex sitter på en tråkig genomgång eller liknande.

Här är några exempel på vad det kan betyda om man ritar något av dessa:

Sådan är du om du klottrar...



Ansikten

 

Ett vackert ansikte antyder att klottraren ser gott i andra människor. Tecknar man däremot fula ansikten kan det betyda att man är misstrogen mot andra.

Komiska ansikten kan avslöja en önskan att få uppmärksamhet och stå i centrum. Barnsligt klottrade ansikten antyder en behövande person.

Att teckna profiler kan indikera att en person är introvert.

 

Blommor

Mjuka, runda blomblad runt en cirkelformad mitt antyder en älskvärd familjekär person. Om blommans mitt är en cirkel men blombladen är spetsiga döljer personen troligen ett varmt hjärta bakom en stingslig försvarsinställd yta.

Om man klottrar en bukett med utslagna blommor kan det betyda att man är social. Tecknar man blommor med slokande knoppar indikerar det att man är tyngd av oro.

Intrikata mönster

Röriga och detaljerade klotter är ofta ritade av personer med tvångsmässig natur, som helt enkelt inte kan släppa sina ambitioner eller nära och kära. Denna typ av klottrande är ofta vanlig bland extremt introverta.



Fjärilar

Flyktiga och romantiska fjärilar, fåglar och bin antyder att klottraren inte vill bli bunden, eller överhopad av svåra uppgifter och problem.

Pilar

En bestämd person med ett specifikt mål i sikte klottrar gärna pilar som undermedvetet siktar mot målet. Om pilen är skarp och kantig är målet troligen något viktigt – kanske ett jobb som behöver sökas. Om den är mer flytande, och utsirad, är det troligt att målet är en hjärtesak.



Hjärtan

Uppenbart en romantisk klottrare. Att rita hjärtan kan betyda att man är kär i kärleken.



 

Namn eller initialer

Att klottra sitt namn eller initialer är vanligt för dem som njuter av att vara i centrum och få uppmärksamhet.

Tonåringar klottrar ofta bara sitt förnamn eller initialen till sitt efternamn – något som indikerar en önskan att bryta sig loss från familjen och göra sin egen grej.

Att klottra någon annans namn visar att den personen finns i ens tankar – kanske romantiskt eller för att de visar på ett problem som man behöver ta itu med.

 

Spindelnät

Detta kan symbolisera en känsla av att vara fångad – eller längtan efter att locka någon in i en specifik situation eller relation.

 


Streckgubbar

Vanligt klotter av mycket framgångsrika personer är enkla streckgubbar. De visar en person som har kontroll på sina känslor och fokuserade på sina mål i livet.




Jag brukar mest rita är Blommor, allt som står inom den texten utom sånna "sloknade" blommor, sen hjärtan såklart (vilket tjej gör inte de liksom?), sen gör jag jätte ofta Namn och Initsialer haha..

Nu skulle jag vilja veta,  vad ni brukar klottra?

PUSS

För att läsa hela artikeln, klicka HÄR

Videoblogga?

Känner att det var riktigt länge sen jag videobloggade, vad tycker ni? Ska jag göra de igen? :)

Gammal videoblogg från Februari, riktigt länge sen

Nya sängen! :)

Här kommer en bild på min nya säng och lite hur de ser ut i mitt rum just nu, de är inte helt klart än men vill ta de så lugnt som möjligt nu så jag kan bli frisk! :)

Huvudvärk!

Hejsan hejsan!
Ligger just nu i sängen och chillar lite, fick nyss veckans jävla huvudvärk så var tvungen att lägga mig ner.. Inge kul :( Har varit hemma från skolan idag eftersom jag inte kände mig nå bra alls imorse men de försvann rätt fort av någon anledning.. I alla fall, drog till vårdcentralen vid halv 10 och kollade ifall jag hade öroninflamation eller halsfulls och jag hade inget av de :P Men läkarn sa att jag har ont i örat på grund av att när man är så förskyld som jag är så samlas de typ vätska vid trummhinnan vilket gör att man får ont i örat så jag måste tryckutjämna 20 gånger om dagen! :O Typ en gång i halvtimmen typ juh om man ska hinna me de ^^ haha
Men nu ska jag i alla fall försöka bli av med den här huvudvärken över lite sömn sen ska jag plugga lite engelska och matte :) Hej så länge!

Sovit bort hela dagen

Tjena tjena!
Tasikg uppdatering de vart idag då! Men har vart helt utslagen idag.. :O Vaknade vid typ 10 som jag kanske skrev tidigare? Men jag hann bara sätta igång filmen imorse och sen slockna jag i 3 timmar ^^ haha, trött tjej asså! Får se hur de går imorgon i skolan imorgon om jag är såhär trött. Ska i alla fall börja dagen med att gå till läkarn och kolla vad det är för fel på mig :P Nej men, bara kolla ifall jag har halsfluss eller nått , man vet aldrig liksom! Var juh alltid jag som var smittbäraren när jag var liten och smittade mina syskon hela tiden så inte helt omöjligt att jag är de nu me :)
Skulle juh ha visat bilder på min nya säng och de idag men har juh som sagt typ sovit hela dagen så har inte hunnit fixa klrt i mitt rum, men ska göra de imorgon efter skolan så då kommer de upp bilder osv.
Men nu ska jag stänga ner datan och messa lite, KYSS&SMEK

Mår ingäää bra

Ligger just nu i sängen efter att ha ätit en super god frukost! Vad som händer idag vet jag inte riktigt.. Känner för en dag att bara spendera i sängen typ :O Blir verkligen helt utslagen av den här förskylningen, ingen lek! Förra året vid de här laget var jag också jätte risig, var förskyld i 3 månader och de hoppas jag att jag verkligen inte är i år för de va fan inge kul! Ingen träning, somnar i skolan, jag orkar inte gå ut och ha kul på helgen (vilket suger mest) osv. Ska åka till läkarn i veckan och fixa hostmedicin, har redan mediciner för min täppta näsa. Den gör typ att de "svullnar av" så att man kan få ur skiten och kan andas igen! Hahah (a) Men liksom varje kväll vid typ 11, då är de stopp, då kan jag inte andas genom näsan vilket resulterar till att jag måste andas med munnen och då så fort jag tar ett för djupt andetag så måste jag hosta.. Bläääääh!


Schleeeeten tjej :/
Ska sluta klaga nu och sätta på te och någon bra film! Hörs senare! <3

Myyyyyyys !

Titta vem som hittat hit? :D Min älskling!

Trött tjej.

Bild från när jag decka på min lektion.. En tjejj från min klass som har tagit bilden,
hoppas de va okej att jag låna den ;)

Storhandlat!

Tjenna!
Ligger just nu i sängen och snackar med lite polare på Facebook. Har inte kunnat blogga nåttt idag eftersom jag har hållt på att fixa i mitt rum hela dagen och så. Har köpt en ny säng, bäddmadrass, sängben, lakan osvosv.. Haha visar bilder på de imorgon och så för nu ska jag sova! Natti natti!
hahahah... Vad tycks? Visst är dom fantastiska? ;)
Med denna otroligt vackra bild säger jag GodNatt!

Tröttmössa!

Asså jag har kommit på en grejj.. Jag blir verkligen helt utslagen när jag är såhär förskyld. Jag somnade en kvart efter mitt senaste inlägg och sov i 2 timmar :O Låg och sov under halva min lektion som är 3 timmar lång typ, fattar inte varför min lärare lät mig sova :p Haha, vissa lärare blir juh galna bara man lägger sig ner på bänken liksom? Haha aja, sitter i alla fall just nu och kollar på Greys Anatomy och ska snart börja göra middag :) Hörs senare!

Händer ikväll då?

Tjabba!!
Ligger just nu i skolan och myser på en massagebänk, super najjs!
Asså vad som händer idag har jag faktiskt ingen aning om :O Ska nog sova ett tag när jag kommer hem för jag är helt död.. Skulle lätt somna nu om jag la mig ner helt och blunda, haha. Men jag hoppas på att de händer något kul ikväll i alla fall :) Men har inget att skriva om just nu så ska sluta..

KYSS

Fredag imorgon!

Tjena tjena!
Ligger just nu i sängen och spelar Wordfeud med Jolle och messar med Christan dåraa ;) Och ska nog snart stänga ner datan och messa tills jag somnar eller nått (a) haha.. Idag har jag väl inte gjort så himla mycke eftersom jag slutade så sent. Drog först hem och käka middag typ, sen drog jag och sola med Jolle och köpa slush, sen efter de drog jag hem och la mig i sängen typ. Spännande dag va? Eller inte..
Imorgon är de fan fredag och då blire röjj!! Nej men, ska nog tare lite små lugnt imorgon tror jag eftersom jag inte är helt frisk och kry just nu (fast bara för att så kommer jag säkert dra ut imorgon i alla fall för jag hatar att sitta hemma) men vi får se vad som händer helt enkelt!
Vad ska ni göra i helgen?

Bild från i somras när jag var på landet, inte världens vackraste men den får duga!

Haha, tråkmåns man är..

Hade lite tråkigt på lunchen i skolan så gjorde en liten video (a) hihi


Luuuunch!

Tjena morsen!
Nej men.. Aa, har precis haft Svenska och vi snackade om litteratur. Kanske inte sådär jätte spännande men de funkar, får juh sluta tidigare vajre svenska och religion lektion så de är skönt. Fast ibland äre sjukt jobbigt för nu måste jag sitta och vänta i 45 minuter innan vi kan dra och käka och sen är de typ en timma kvar tills nästa lektion börjar så de är lite små segt!
Vad händer idag då? Joo, slutar juh typ halv fem så tror jag ska hem och sova då typ eftersom jag fortfarande känner mig lite risig, inge kul asså! De va ingen lek att ta sig upp imorse kan jag meddela er :P Haha.
Aja nu ska jag sluta blajja för de här är ändå intressant att läsa så, men hörs senare!!
Ska göra en liten rolig grejj på lunchen så stay tuned!

Nu jävlar ska jag blogga!

Asså jag känner att så fort jag lovar att uppdateringen ska bli bättre så händer de grejjer så jag inte hinner me de typ.. Haha. Som sist jag blogga, då vart jag jätte dålig på kvällen och började frysa, få ont i hela kroppen och jag vill typ avlida.. Haha ^^ Så har varit sängliggande igår och idag, buhuu.. Men nu mår jag i alla fall bättre! Är inte helt frisk men jag mår tillräckligt bra för att komma tillbaka till skolan! Tur de, så jag inte kommer efter. Jobbigt de dära.
Nu när jag ändå håller på så kan jag juh meddela och jag faktiskt snart ska gå och tvätta bort sminket och borsta mina tänder och sånt dära ni vet ;) Så nu får vi se hur de går denna gång och när jag uppdaterar igen, min fråga till er nu är :
Vad vill ni se/läsa om i min blogg? Bilder, hissar/dissar, outfits?
Vad som helst, säg vad ni önskar!

Puss puss :*

Kolla fel..

Asså shiit va drygt.. Kollade fel på mitt schema och nu kom jag en timme för tidigt till skolan, fyfaan.. Aja skit samma, inte mycke att göra åt :) Har bara två lektioner idag så de är skönt, sen drar jag hem och käkar lite mellis sen drar jag med Jolle och gymmar, najjs! Sen vet jag inte vad som händer, tror jag ska göra klart svenskan så man inte sitter där sista dagen och har panik för man inte vet vad man ska skriva om. Så typiskt mig (a)
Men iaf, ha en toppen bra måndag !
Bild brist..

Helgens trevligheter

Tjena mors!
Måste bara påpeka att den här helgen har gått olagligt fort.. Känns som att de var en timma sen jag drog från tanto i fredags :O Haha knasigt.
Men friluftsdagen var faktiskt najjs. Vi drog till Tanto och körde 5-kamp typ och sen körde vi brännboll vilket gick förvånadsvärt bra för mig (a) Slog 4 gånger var av 3 var frivarv och den 4:e så kom jag till 3:e konen, kände mig rätt grym då asså (a) Nej men, de va kul! Sen efter de drog jag direkt till gymmet och körde stenhårt så jag har haft träningvärk i ben, rumpa och axlar hela helgen ^^ Hehe. Sen på kvällen drog jag med Jolle till Ösmo och röjjde på ett dagis, haha. Han vi va hos innan ägde tydligen ett dagis där som vi kunde dr till (eller han morsa ägde de men vi fick dra dit) va super kul faktiskt!
På lördagen gjorde jag däremot inte mycke alls, och sen vid halv 10 drog jag till min granne och parta, jätte trevligt kväll :) Bortsett från att de vart lite knas men de löste juh sig lite halvt sen :)
Ikväll så var jag hemma hos Jolle och kollade på Idol med henne och Andrea :)
Men nu ska jag sova, natti!

Friluftsdag

Hejj på er!
Har just precis bäddat ner mig i sängen efter att ha gett min kusin en helkroppsmassage. Guud så länge sen de va jag gjorde den, men de gick skit bra i alla fall och han var jätte nöjd så de va najjs!
Imorgon är de friluftsdag men jag är förskyld och hostar som vet inte vad så jag kan inte vara med, så synd.. ;) Haha. Men aa, dagen kommer då tillbringas på Tanto och efter de drar jag direkt till gymmet och tränar. Slutar jag tidigt kanske jag drar förbi någon kompis först men vi får se, sen imorgonkväll har jag faktiskt ingen aning om vad som händer :) Får ta de som de kommer helt enkelt!
Men nu ska jag ställa klockan och sova, måste gå upp lite tidigare imorgon eftersom jag måste göra matsäck och grejjs innan jag åker också så godnatt!
Sjukt gammal bild, en av dom första jag la upp här i bloggen faktiskt :)

2 timmars lunch

Tjenare fan!!
Känner att jag har blivit jätte dålig på att blogga igen, så skärpning! Haha nej men .. Har inte riktigt haft tid att blogga dom senaste dagarna jag inte har bloggat. Som igår, då slutade jag typ halv tre, sen kom jag hem runt halv 4 och sen slocknade jag helt i två timmar vid 4 :p Hehe, men skönt som satan var de i alla fall! Sen efter de så drog jag till gymmet och körde lite, men hade inte riktigt vaknat till liv än så körde inte så hårt. Men idag är de påt igen! Om jag inte drar till Alex.. Men får se när jag kommer hem och så!
Just nu sitter jag och väntar på att jag ska få gå och käka för matsalen öppnar inte förän 11.00 och fick sluta min lektion efter typ 30 minuter så nu blev de lite väntan .. 2 timmar lunch och sen blire en lektion och sen blire 1,5 timmas rast igen. KUL schema, men de blir juh så när dom ska blanda ihop allas schema -.- DRYYYYGT!!
Haha nej men sånt får man leva me, kommer juh ha lite fördel med de sen när man blir bombad med läxor så kan man göra dom då istället för göra skiten hemma ;) Men hörs senare!
Bild tagen precis allderles nyss!
Inte världens finaste men den funkar

RSS 2.0