Joss svarar

Kommentar:
Sluta ta såna där kort då, Hehehehehehe
Svar:
?? :)

Bed time!

Hehe, yesbox! Nu är de sängen som står näst på listan ;)
Godnatt!! <33


Statestiken går uppåt! :D

Såhär ser de ut så fort jag kommer igång med bloggandet igen :D Glad jag blir!!


BLÄÄÄÄH!!!

BLÄÄÄH PÅ ATT JAG HAR FETT ONT I MIN AXEL!!


Justin Beiber, släng dig i väggen

12 år och 100 gånger snyggare :D <33
Älskar dig kusin <3

Skadad axel

Blääh! Asså måste vara född med otur.. Ska juh som sagt tävla i helgen? Och var sjukt taggad på träning idag och efter jag spelat i 30 minuter så sträckte jag axeln.. Kan man ha med otur eller? Blev fett irriterad och besviken, men pappa har masserat massa nu och ska be mamma göra mera när hon kommer hem så jag kan spela i helgen!! Tänker inte ge upp för 5öre. Nog om de.
Väntar ett samtal nu från en kompis så kommer nog sitta och snacka med han ett tag sen ska jag ta en lång dusch och fixa mig lite grann. Sen är de juh typ dax att sova :) Men uppdaterar mera senare!
KYSS


Min status på Facebook just nu


Joss svarar

Kommentar:
Diggar din blogg, du skriver jätte bra och vem har gjort din header? Älskar den där texten :D
Svar:
Aw, taack! Jag har gjort den själv ;)

live från roslags spa

Tjaah på er! Sitter just nu på spat och har precis ätit en jätte god lunch :) vet inte riktigt vad jag ska skriva om men de kändes som att jag ville uppdatera er lire grann ;) kan bara säga att på söndag ska jag åka grillor med min syrra och jolle vilket ska bli riktigt kul. Kommer juh ihåg sist vi var och åkte skridskor, haha shirt va dålig jag var ^^ kom dit och va skit kaxig men när jag hade fått på mig skridskorna och kommit ut på isen var jag intresserad lika kaxig längre (a) haha här juh alltid åkt med hockeygrillor förut så glömde juh hela tiden bort att taggarna var där :P plus att den här gången ska min dyrt lära oss lite tricks också så vi får se hur de går ;) kameran är med så ni kommer få s både film och bilder sen ;)<3 men nu ska jag sluta babbla så hörs vi senare <33

Godmorgon!

Hejsvejs!
Sitter just nu och äter frukost. Ska allderles snart bara platta håret, dra på mig ett par byxor och sen bär de av till bussen :) (borsta tänderna ska jag göra först också!) hähä
Idag blire praktik och sen bara hem, byta om, käka och dra till Enskede för träning. Ser så himla mycke fram emot de!!! :D hihi måste få en bra träning så man har lite självförtroende infö helgen! :D Men nu måste jag äta klart så hörs vi senare!! <33
Haha <3

Spelschemat inför helgen

På Poolsegrare ska de juh lätt stå mitt namn efter klockan 15:00 asså. Fast vettefan om de kommer bli så ^^ Har inte tävlat sen i November och tränar inte lika mycket nu som jag gjorde förut så .. Men jag får juh köra så gott jag kan så får vi hoppas på de bästa :D

Detox behandling

Hejhej!
Tänkte bara meddela att det var super på praktiken idag! Hade rätt mycke för mig idag faktiskt så snatt nästan aldrig ner idag vilket var skönt :) Fick även prova Detox idag. För er som inte vet vad det är så är de en behandling som går ut på att man sitter i ett fotbad med en slags magnet i som gör att slaggämnen/gifter kommer ut ur kroppen. Samtidigt som det var en jävligt härlig känsla så var de riktigt äckigt att se hur vattnet såg ut när de var klart.
Det ser ut ungefär såhär:
Usch .. Men de kändes jätte skönt i kroppen efteråt, kändes som att de var jätte lätt att gå ^^ haha
Nog om de. Efter praktiken åkte jag hem och försöka få tag på Linn och fick de till slut, så träffade henne ett tag och sen drog vi och träffa Alex och Micke. Så de var typ min dag :)
Ha en bra kväll!

framme på praktiken

Hejhej! Kom typ nästan precis fram till praktiken. Känns bra att vara här igen ;) slutar klockan 4 som vanligt och efter de så drar jag och träffar linn :D <33 Vet inte riktigt vad vi kommer hittat på men de märker vi nog ;)<3 Ha en bra dag så hits vi sen!!

Mot stan!

Jahapp, då var det dax för praktik då! Ska bli super att träffa alla igen<3
Såhär ser jag ut idag:

Prao imorgon!

Hejsvejs!
Ligger just nu i sängen och snackar med Linn :) Ska snart sova också så att man orkar ta sig upp imorgonbitti för prao. Ska bli kul att komma dit igen. Men fan, jag har faktiskt inget att skriva just nu så vi hörs imorgon!
NattiNatti!

haha

Detta fick jag med mig hem;

- BUS
- Body Lotion
- Hårfärg (från i söndags)
- Halsband med ett ankare
- Ring (fått av min syrra)
- Mascara
- Lösnaglar.
Det satt en tjej på Åhléns som satt dit dom super snyggt!

Vad som händer nu:

Tjaah!
Nu har jag precis käkat och kom hem från Farsta för inte så jätte länge sen. Tänkte visa er lite senare vad jag fick med mig hem men först:
- Använda min Derma Seta för att få bort massa äcklig gammal hud
- Duscha; peeling, tvätta mig osv.
- Smörja in mig med BUS (thih)
Så himla skönt att slippa smink och ligga i ett äckligt solarium, de får bli lite närmare in på sommaren när man vill ha en äkta bränna och inte bara smörj på kroppen som försvinner när man duschar ;)

Lite SPA hemma är alltid mysigt!

Mot Farsta!


Farsta idag

Godmorgon Godmorgon!
Sitter just nu och väntar på att lilla Jolle ska vakna. Har inte gjort så mycke nu på morgonen förutom att jag var uppe vid 6 för att säga gattis till brorsan som fyller 10 idag! :D GRATTIS PÅ DIIG!! <3 Sen gick jag och sov igen men vaknade tidigt för de var bastu i mitt rum så jag gick upp ^^ Idag blir de som sagt Farsta med Jolle och nu eftersom jag inte har ett piss för mig tänkte jag börja gå och duscha och så tills hon kommer upp ;) Så vi hörs senare! <33
HAHA, trött chey som somna med sminket. Inte bra ;) Nu ska de tvättas bort!!
Juste! Har jag sagt att jag har färgat håret också? Ni ska få se bilder med färg straxt så ni ser hur de ser ut!
KYSS

Natti!

Shoo alla!
Jag drog aldrig till praktiken idag som ni kanske märkte med tanke på den fina bilden min fina vän Jolle la upp tidigare idag när jag decka i soffan (a) hehe. Hade skit ont i magen imorse så jag stannade hemma och sen sova jag hela dagen.. Kanske börjar bli sjuk :/ ingee kul.
Men men, sitter i alla fall just nu och snackar med Jonte och Jolle, super! Och har precis kollat på The last song. Bra film de dära. Imorgon är jag ledig och min underbara lille bror fyller år så ska iväg till Farsta med Jolle och köpa present till honom om jag hittar något och sen hem och städa mitt rum typ :) Berättar mera om morgondagen imorgon ;)
GodNatt !! <33

Joss svarar

KommentarTid
VIKTORIA om Joss svarar:
Var han otrogen? Fyfan, hatar sånna killar!
Svar: Jäpp de va han .. De är du inte ensam om gumman <3


Grym!

"All ye, heavy laden
All ye, heavy hearted
And All ye, heavy burdened
O, come. The Lord will give you rest.
O Lord come, He will give you rest."
// Jolle

sjuklingen over here

Heihei, sitter här i korres soffa medans hon ligger nerbäddad och mår dåligt. Hon har blivit sjukt dålig på att blogga på senaste tiden sååå jag gör ett litet inlägg... Aja dagen började med skola inte roligt, men tur så hade vi bara psykologi en timma sen drog jag över till Josefin och lyssnade på musik och snackade lite. Och om en timma ska jag dra in till stan för lite shopping och käk, yummie!
// Jolle (:

Bilder från min paro

Har nog förmodligen kommit fram till praktiken nu och sitter antagligen och skriver in kunder i datorn eller så har jag fått nån kulig uppgift av Celia (min handledare, eller vad de heter).
Tänkte visa er lite bilder från min praktik så länge:
Sen finns de två rum till men har inga bilder på dom eftersom dom har haft behandlingar där inne när jag har haft tid och fota.

Vann veckans blogg!

Hihi, tack så mycke!!
Här har ni länk till den underbara bloggen jag vann i
iisabellebstedt
"En hel skön tjej med bra humor och är extremt omtänksam. Skriver mycket om träning, fritid och fester. En blogg som helt klart är värld en titt. Klicka på bilden för att hamna rätt."

Joss svarar

Kommentar:
Varför tog de slut mellan dig och Simon?
Jag förstår hur jobbigt det kan va när man varit tillsammans jätte länge..
Svar:
Vi bråkade skit mycke, slutade träffas och han var otrogen.. :)
Där har du ;) Puss

Dom senaste 5 dagarna

Tjaah!!
Förlåt att jag inte skrivit något på länge men.. Har inte haft tid helt enkelt och har inte varit vid datan sen senast jag skrev ^^ Men nu är jag tillbaka!! Tänkte börja med att berätta vad som hänt dom senaste dagarna.
ONSDAG - praktik, sen drog jag till Haninge och skulle hämta min mobil som fortfarande inte hade kommit så jag tog en annan istället. Eller tog samma fast en annan färg :) Sen var jag med Jolle resten av kvällen.
TORSDAG - Precis som förra veckan. Praktik sen träning. Fast sen drog jag hem till Linn en stund också, super mys!
FREDAG - Fest, sen sov jag borta vilket var super!
LÖRDAG - Drog till Haninge på morgonen med Jolle sen drog vi hem till mig och "kollade film", vi sov typ hela filmen för vi var helt döda ^^ haha sen drog Jolle iväg och käka kom tillbaka efter nån timme. Senare på kvällen kom Jonte som sen stanna kvar över natten. Myspys.
SÖNDAG - Låg först och snackade med Jonte hela morgonen tills han skulle dra för vi fick gäster. Så då satt jag och snackade lite med min morbror och pappa och sen drog vi på skridskouppvisning, filmade lite som jag visar imorgon.
Bild från uppvisningen

Joss svarar




Emelie om Slingor !:
Hej!
Vart har du köpt ditt löshår? :) riktigt fint hår du har!

Svar: Löshåret på bilden är inte mitt, bilden är lånad från google. Men har eget löshår som är köpt
på Tai Mahal och de är super!!
27 Mars, 12:29






Anonym om Saknas:
bara för de behöver du fan inte hunda efter min kille

Svar: Lilla vän.. Hur ska jag veta vem som är din snubbe om du inte ens säger vem du är ;) ?
Och vad jag vet så hundar jag inte efter någon kille som har brud ;) Puss

Tävling!

Nu är jag med och tävlar om en BEN & JERRY!
Vill du också vara med kan du klicka HÄR

Nytt försök

Jahapp, då gör jag ett nytt försök med att hämta ut med mobil då. Hoppas den har kommit den här gången..

At Roslags spa

Hejhej!
Sitter just nu pa praktiken och skriver inte lite kunder i datorn. Slutar om en timme och 45 minuter och da drar jag till Haninge igen som sagt och kollar om min lur kommit fram. Senare pa kvallen drar jag pa bio med Jolle och kollar pa Never Say Never. Ar inte nagot Justin Beiber fan langre men vill anda se filmen, den verkar bra! Sa jag hoppas pa det basta!
Men nu Back to work.. C'yaa!


Perfektion?


Det är OKEJ att visa att man är stolt för den man är!


Min dag

Var hemma från praoen idag för jag fick typ vara ledig för att dom bara skulle ha massa möten och så idag så jag behövde inte komma vilket var skönt, fick vara ute i solen vilket var super! Så jag gick upp vid typ 12 och då chillade jag bara lite framför tvn tills Jolle kom. Vi käkade god lunch och sen duschade jag och fixade mig lite sen drog vi och lämnade in CV lite överallt för jag känner att de skulle vara najjs med lite extra pengar i fickan och inte bara studiebidraget :) Sen drog vi bara hem till mig och chillade och lagade middag, åt god efterrätt och sen låg vi bara i sängen och kolla datan :) Så det var min dag.
Bjuder på lite bilder som jag tog för någon dag sen som jag aldrig la upp:
Sparar de sista till annat tillfälle när nya bilder behövs ;) hähä

Bilder från dagen

Berättar om dagen senare. Är i alla fall med Jolle nu!!! <3

Praktik dag 6

Nu ska jag allderles snart bädda ner mig i sängen men innan ska jag tvätta ansiktet och borsta tänderna :) Blir hemma från praktiken imorgon också eftersom dom bara skulle ha möten typ så jag fick vara hemma imorgon. Om jag inte berättade vad jag gjorde idag på praoen så var de rätt chill idag. Det var bara jag och Petra där så jag satt mest och svara i telefon, försökte komma på lite erbjudanden och släppte in kunder så jag gjorde inte så mycke :) Men vi hörs imorgonbitti då! Godnatt <3

Joss svarar

Kommentar:
Söta bilder. Vart praoar du någonstans? Puss
Svar:
Roslagsspa :) Hehe nääh, men tack ändå ;)
En bild från spat :)

Hämtas på onsdag istället

Är lite smått irriterad just nu på stället jag beställt min lur ifrån.. Beställde den i fredags och då sa dom att jag skulle få den på söndagen, men då sa dom juh att jag skulle få den idag och idag säger dom att "vi visste inte att de skulle bli förseningar så du kan hämta ut den på onsdag". Så är lite irriterad nu ^^ haha och sen fucka mitt SIM-kort upp sig också -.- Men de är fixat nu, men om jag inte svarar på sms på tisdag/onsdag är de för att mitt nummer håller på att flyttas över till mitt nya kort, så alla vet! :p
Ska snart käka middag och sen kommer Jolle. Så vi hörs senare!!
Just nu!

Min nya lur <3

Jag är just nu troligen på väg till Haninge för hämta denna just nu !! ;)

Saknas

Detta är något som skulle göra pusslet av mitt liv helt
Behöver verkligen en pojkvän mer än någonsin nu, eller behöver och behöver..
Jag vill ha, för det är så underbart så länge de funkar <3

Joss svarar

Kommentar:
vad heter låten som spelas från 3:23?
Svar:
Sommar - S1 :)

Snart dax för praktik

Nu har jag fixat mig klart och ska bara käka frukost och borsta tänderna sen drar jag till praoen!
Hörs senare! <3


Gym imorgon istället

Det blev aldrig nått gymande för mig idag eftersom att jag är super trött efter igår. Var liksom uppe vid 8 och somna 3-4 ^^ Sen kom pappa in imorse vid halv 11 och bah "glöm inte att vi ska åka och hämta din mobil idag" -.- SUCK kunde han inte låtit mig sova den enda helgdagen jag skulle få?? Aja, får väl se fram emot nästa helg då.. Hehe.
Imorgon är det i alla fall dax för praktik igen och slutar 4 som vanligt så direkt efter de drar jag till Handen och hämtar min mobil som förhoppningvis har kommit då och sen springar jag förbi gymmet. Så, så kommer min dag se ut imorgon :)
GodNatt <3


Video från dagen


Joss svarar

Kommentar:
vad var det mer som du fick med dig hem ? :)
Svar:
Bild 1:
Vecko Revyn
Bild 2:
Film "The boys are back"
Bild 3:
Nån typ av mosue man har i håret för att få mer volym
Bild 4:
Shampoo (fick två till)
Bild 5:
Hårwax

Dagen !

Tjaah!!
Har inte varit hemma något förän nu så därför de inte har varit nån update idag!
Imorse så drog jag i alla fall först till Haninge för att kolla om min nya lur kommit men de hade den inte tyävrr :/ hehe men de hade jag räknat med ;) Så efter de så drog jag och pappsen till Coop och handla till middan. När jag kom hem så fixade jag mig och drog till Denise med Linn sen drog vi vidare till Linn och lyssna musik och Linn fixade både mitt och Denise hår och jag sminkade Denise ;) Och nu sitter jag här och har precis käkat middag. Ska bara byta om nu och sen dra till gymmet. Så vi hörs senare!!

Praktik dag 4-5

Shoheej!!
Har precis kommit hem från en underbar kväll i Viksjö med riktigt god middag och ännu underbarare människor! Lika trevligt att träffa dom varje gång ;) Innan de så var jag på min praktik och fick hoppa in för en tjej som jobbar där så fick hjälpa till med en wellness behandling och de är ansiktsmassge, hand peeling, fotpeeling och fotmassage :) Sen i fredags var de riktigt chill, då satt vi bara och rensa massa papper och sånt sen fick jag göra ryggmassage på en kund. Det var min fredag och lördag. Eller senare på fredagen drog jag och Jolle till Bandhagen och mötte upp en något påverkad liten pojke vid namn Alexander. Sen drog vi på en fest som spåra ur totalt ^^ Haha, men de va kul så länge de vara!! ;) Men sitter just nu och snackar med Dennis så ska vara lite social med han så vi hörs!
KYSS

Miss U bebis!!! :( <3

Joss tipsar!

Tänkte tipsa om en riktigt bra hårprodukt som jag fick med i min goodie bag i tisdags. Som är en sorts kräm eller gelé man tar i håret när det är fuktigt och för bästa resultat brukar jag låta de sitta i ett tag innan jag fönar de.
För att jag ska få bästa resultat på mitt hår (som annars brukar vara rätt så livlöst och bara lägga sig platt på huvudet) så tvättar jag först håret med Schampoo och Balsam (dock inte för mycket balsam eftersom de tynger ner på håret. Och om jag ska vara extra fin brukar jag strunta i balsam en vecka eller några dagar innan för att det ska få ännu mera effekt).
Sedan kammar jag igenom håret med fingarna för att det inte ska vara så tovigt och sen tar jag en klick av "gelén" i händerna och "smörj" in de i både hårbotten och toppar. Sedan lägger jag bak håret lite som ett backslick fast att jag låter det vara lite luftigt typ och sen låter jag de sitta i kanske 15 minuter under tiden jag sminkar mig. Sedan lägger jag håret i den benen jag vill ha, fönar de, kammar ut de lite i topparna eftersom de gärna tovar sig lite där för mig ibland.
Alltså, 5 enkla steg för maxad volym utan tuppering
1. Tvätta håret (helst utan balsam)
2. Kamma igenom håret med fingarna
3. "Smörj" in både toppar och hårbotten med Wellaflex FULLNESS
4. Låt håret vila i ca. 15 minuter
5. Lägg håret i den bena du önska och föna
6.  whooalaa!
Volym utan massa onödig tuppering som dessutom sliter på håret och sen fult ut om de syns.
Så ser den ut och här är lite bilder på hur mitt hår ser ut utan welleflex och med
UTAN
MED
(inte så bra bilder men de får duga! Man ser ändå att det är tjockare på ena bilden än den andra)
Ska fixa nya. Kanske hann göra de innan praktiken imorse. Men de märker vi senare!!

Hiss / Diss

* Att solen kommer fram så sällan. Det är så verkligen skönt när solen kommer fram och man får sån vårkänsla och man ser bara framför sig hur underbart det ska bli med sommar. Finns nog ingen som inte gillar sommaren, visst? Så awesome att kunna sätta sig ute på morgonen och äta frukost ute i solljuset och dra ut med båten och bara ligga där en hel dag med kompisarna och bara lyssna på skit bra musik och bara känna att Fa-an va livet är härligt!
* Min garberob. Måste verkligen vända lite "ut och in" på min garderob känns de som. Har massa kläder som bara ligger och skräpar och tar plats som jag inte ens använder fast jag sparar de endå för att jag tycker de är snyggt även fast jag vet att jag inte kommer använda de..
* Sommarjobb. Jag har inte ännu haft tid att fixa ett CV så att jag kan söka sommarjobb som jag verkligen kommer behöva i sommar. Kommer juh inte kunna leva i sommar utan ett jobb. Blir inge kul sommar utan en spänn i plånboken..
* Min praktik. Asså den är fan bäst. Trivs bra som bara den och jag "smälter" verkligen in med dom som jobbar där vilket känns super! Dagarna bara flyger fram till skillnad från min gamla praktik. Då hade jag de en gång i veckan och jag ville bara där ifrån och nu ser jag fram emot att vara här i 3 veckor. Tror de kommer vara jobbigt att lämna dom sen..
* Ny lur. Ska bli så skönt med ny lur. Har tröttnat som bara den på min och har bara haft den nån månad. Har just nu en Experia X10 mini och ska skaffa mig en HTC. Vilken vet jag inte än men troligen den här:

Dax att dra

Såhär ser jag ut idag:
Blev bara leggins till idag
Och ni kanske har förstått att jag måste vara svartklädd på praoen

Natti!

Nu ska jag pysa iväg och tvätta bort sminket och borsta tänderna för att sen lägga mig i sängen och sova. Så vi hörs imorgon!!
KYSS

Praktikdag 3

Hejsaan!!
Hann varken skriva imorse eller när jag mellan landade hemma för att hämta väskan och käka så får göra de nu. IDAG på praktiken var det riktigt lugnt. Nästan inga kunder alls och jag satt för de mesta och pratade med Petra (en tjej som jobbar där) om allt möjligt. Super kul! Sen fick jag även göra ryggmassage på en kund innan jag begav mig hemåt :) Och sen var det badmintonträning vilket var riktigt skönt. Fast var riktigt seg i benen idag.. Men men, man har inte alltid bra dagar! Imorgon fick jag börjar senare också så börjar 11 imorgon också sen efter praktiken ska jag och pappa åka och köpa ny lur till mig, superduper. Och efter de åker jag troligen till Rågsved på kvällen. Så nu vet ni även hur min fredag kommer se ut. Ska fixa lite inställda inlägg nu så det finns imorgon att läsa!!
KYSS

Blääh på att jag har bildbrist..

Praktik!

Nu drar jag till praktiken
KYSS

Praktik dag 2

Hejsvejs!!
Kom nyss hem från både praktik och gym. Gick super på praktiken idag, fan va kul det var! Fick först lära mig en ny massage som vi ska göra på lördag, sen fick jag ge en kund handmassage och hon var hur trevlig som helst! Sen gick jag och lämnade lite brev och fixade med massa presentkort :) Det var min dag, sen drog jag i alla fall till gymmet. Just nu sitter jag här och har precis käkat lite och ska snart dra iväg till Skogås och panta lite burkar och kanske köpte nån choklad eller nått, fett sugen.. Usch, inte bra!! :(
Men vi hörs mera senare!
KYSS
Haha, bjuder på en bild ni aldrig fick se sålänge ;)

Mot praktiken

Hejsvejs!!
Nu drar jag snart iväg till praoen och såhär ser jag ut idag
Kommer inte bli så mycket uppdatering eftersom jag sutar 4 och drar till gymmet direkt efter så vi hörs ikväll!!
KYSS

Kvällen:

Hann aldrig skriva något innan jag fick rusa iväg till bussen så tänkte visa nu vad jag hade på mig:
Bion var btw bra, inte bästa slutet men ger i själva filmen i helthet något "IG" haha. Kanske inte någon film jag skulle se igen men den var absolut inte dålig! Hamnade även två rader bakom dom större bloggarna som bland annat Paow, Hugo, Jean Pierre, Daniel Paris, Jackie, Rosanna, Nemo osv. vet inte om de var flera. Sen precis snett bakom oss satt Rabih från Rebound, najjs najjs. Han satt och kollade på oss hela tiden typ ^^ haha gulli. Fick även med mig en Goodiebag hem. Visar bilder på de i ett annat inlägg, men om de blir nu eller imorgon får vi se :)
Men säger i alla fall godnatt med det här inlägget så hörs vi imorgon!
KYSS

Bio ikväll!

Hej på er!
De bev inge gym, hann inte me de. Drog och träffade Linn som satt ensam i Haninge och väntad på sin telefon som inte hade kommit fram än. Men nu är jag hemma igen och ska snart börja göra mig i ordning inför bion ikväll. Ni vet den som jag la upp i bloggen förut som ni också kunde gå på helt gratis? Förlåt att jag inte var så tydlig med de, men om det kommer upp någon annan gån ska jag vara mer tydlig!! Men nu ska jag käka och sen duscha så vi hörs sen!!

Super väder!!

Nu har jag precis småfixat mig lite så ska dra till gymmet snart :) Skriver mer efter de!
Så grymt jävla härligt väder!!! :D

Bilder


Gick super!!

Hejj!
Nu är jag hemma från praktiken. Det gick super bra idag och hade jätte trevligt! Imorgon fick jag vara ledig för att någon tidning skulle komma dit och intervjuva dom där :) Så det ska bli awesome! Men nu ska jag snart käka middag sen drar jag till gymmet!! Ha det gött! <3

Första praodagen!

Hejsvejs!
Var med Anton nästan hela dagen igår, och vi kollade på film och satt och snacka. Sen när han dragit låg jag bara i sängen och kollade på tv :) Idag är min första praodag ivlket ska bli jätte spännande. Hoppas att jag inte hamnar på nått litet SPA den här gången, men hoppas på det bästa! :) Nu ska jag äta lite frulle och sen börja röra mig mot bussen :) Ha en bra dag!

Vann rätt låt?

Tjaah!
Har precis vaknat så ska snart gå ner och käka lite frulle. Tänkte bara berätta lite om gårdagen och fredagen eftersom jag inte uppdaterat något förän nu!
I fredags drog jag och Linn på fest hos Antons kompis, vilket var mycket trevligt. Sen igår så på morgonen vaknade jag sjukt tidigt.. Typ halv 8 och kunde verkligen inte somna om -.- Så jag gick upp och hjälpte pappa att städa eftersom att vi skulle få gäster. Vid typ halv 4 drog vi alla och kollade när min syrra tävlade för att sen dra hem till en super god middag och myspys framför melodifestivalen ^^ haha . Och sen deckade jag tidigt som fan eftersom jag bara sovit typ 4 timmar från fredag till lördag :p hähä
Nu ska jag i alla fall gå ner och käka sen lägga mig i sängen och kolla på min favvo serie
KYSS

Sluta tidigt

Tjabbah tjena!
Har precis satt mig ner med en skål nudlar med min myspys kisse. Fick sluta tidigare idag i skolan vilket var super skönt! Och sen eftersom jag var så duktig igår på träningen har jag fått sån träningsvärk i mina axlar så det är helt galet så jag fick dunder skönt massage av Emelie! Det släppte lite då faktiskt, eftersom jag har så mycke knutar i ryggen så slappnade jag av lite av massagen så nu känns de jätte bra :D Var även jätte duktig och drog direkt till gymmet efter skolan också, hihi.
Ska alldreles straxt hoppa in i duschen och sen börja fixa mig för att senare dra vidare till LinnÄlskling och bli bjuden på middag. Mysigt va? ;) Sen drar vi vidare till Årstaberg och träffa min barndomskompis som sagt :) Men skriver mer när jag duschat och så ;)
KYSS

Brandövning

tjaah!
Sitter just nu i skolan och vi har precis haft brandövning.. Haha skit onödigt, vi fick gå ut i nödutgången sen bara ställe oss på våran mötesplats och gå in -.- Nu sitter vi återigen och babblar om våra praktikplatser. Haha, men skriver mera sen ^^
KYSS

Gammal klasskompis!

Ligger just nu i sängen och snackar med en gammal klasskompis, en väldigt gammal klasskompis kan man säga. Har inte träffat honom sen vi var typ 7 kanske? Kanske drar och träffar han imorgon med Linn och sen blire typ bus hos hans polare ;) spännande! Hehe. Har i alla fall målat mina naglar också som såg ut som skit innan ja fixade dom ^^
Men nu är jag sådär sjukt trött igen så ska nog sova nu så vi hörs imorgon!!
KYSS

Mot Enskede!

Nu blir det träning, så hörs efter de!!

Badminton och myspys med Linn

Godmorgon på er !!
Har precis ätit en helt okej god lunch, det var någon risotto grejj. Idag på morgonen hade vi massage, vilket var riktigt awesome! Fast jag toksomande så var bara vake under halva massagen ^^ Fast de va najjs ändå. Ikväll blir det badminton träning, vilket jag ser väldigt mycket fram emot! Fast vi får juh se hur de går i och med jag är lite seg i benen efter gymmet igår + att min kompis ska hålla i värsta konditions träningen idag på idrotten så får väl inte ta i så där jätte mycket så jag orkar ikväll! :D Sen åker jag inte hem mellan skolan och träningen idag eftersom att LinnÄlskling har träning i närheten samma tid så vi träffas efter skolan och myser lite.

Upp tidigt

Hejsvejs!
Har precis bosatt mig i sängen med nyborstade tänder och nytvättad ansikte. Sköönt. Sprang iväg och träffade Matteh en stund ute i regnet och sen drog jag hem och chillade lite med mamma och pappa framför en bra film och lite te :) myspys. Jag känner att jag behöver sova nu för att palla gå upp imorgon eftersom jag måste gå upp lite extra tidigt imorgon. Det är juh badmintonträning så måste raka benen, packa kläder, mellanmål och skolgrejjer sen sminka mig och klä på mig :) Allt de ska jag hinna med imorgon innan skolan, de ni ;) Fast har redan plockat fram de mesta så jag lär juh hinna. Men godnatt på er!!

Plugg..

Tjaah!
Nu är jag hemma från gymmet. Det gick bra idag med och körde 30 minuter igen på crosstrainern. Känner mig riktigt duktig ;) Har precis även ätit en riktigt god middag fast har typ ångest för de var såndär smörbröd från MAX , ni vet hamburgebrödet? Som gör att man luktar smör på händerna när man tagit i de + att de luktar smör också. Usch, skulle struntat i brödet! :p Nej nu låter jag som värsta tönten ^^ haha. Men nu ska jag plugga lite snabbt sen förhoppningsvis drar jag ut med Mathias som jag inte träffat på super länge! Så ska skynda nu puss!! <3

VB

Haha, den blev lite cp men skit samma har brottom så vi hörs senare!

Skirivt klart provet

Har precis skrivit klart Etik provet. Det gick faktiskt riktigt bra med tanke på hur lite jag pluggade. Men vi får väl se hur resultatet blir.. ^^ haha, och nu harjag rast i typ 1,5 timme -.- drygt. Aja, men nu har jag inte mycket mer att skriva så vi hörs senare!!
KYSS <3

Lärde mig lite i alla fall!

Pluggandet gick faktiskt rätt bra, lärde mig lite i alla fall. Fast får juh se hur mycket som sitter kver imorgonbitti.. haha aja, men nu har jag i alla fall tvättat bort sminket och borstat tänderna och lagt mig i sängen :) Ska sova nu så att jag är pigg imorgon inför provet. Så godnatt
KYSS

Hemma från gymmet

Tjabba tjena!
Kom precis kom hem från gymmet och idag gick de verkligen super! Körde 30 minuters pass på cykeln eller en såndär som man står och trampar på. Finns bild nedan.
Allderles straxt ska jag börja plugga inför provet imorgon, som inte kommer gå så bra eftersom jag inte har pluggat något. Tycker det är lite taskigt att vi ska ha prov på 4 kapitel på samma lektion två dagar efter ett lov.. Man skulle juh kunna prestera 100 gånger bättre om man delade upp de i så fall.. Aja, kan inte påverka just de här provet nu, men får ta upp de inför nästa prov!!

Snart gymmet!

Hejhej!
Har precis ätit lite mellanmål och sitter just nu och väntar på att min musik ska laddas klart och sen ska jag byta om och dra till gymmet :) Så vi hörs igen efter de!! :D
KYSS

Såhär ser jag ut idag;

Godmorgon!
Har precis käkat en jätte god frukost och fixat mig klart. Det blev en lugn morgon idag, jag har tagit de riktigt lugnt och ändå fick jag en hel halvtimme att sitta och käka på ;) haha men nu sk ajag pysa iväg till bussen i alla fall så vi hörs senare!!
KYSS

Godnatt!!

Nej, nu är jag för trött för att orka vara uppe mera :p Lika bra att sova så slipper man klaga när man ska upp så tidigt, så får man sina timmars sömn i alla fall ;) Kyss på er <33 och sov gott!!

I'm Back!

Hejsvejs!!
Nu är jag tillbaka efter en liten bloggpaus. Har inte haft någon lust alls att blogga. Men som sagt, nu är det nya tag som gäller och jag är tillbaka!! Har i alla fall fått massage av mamma och innan de så masserade jag henne också. VI var även på gymmet också och körde hårdpass, härligt! Så har faktiskt lust att gå och sova redan nu.. Hähä men så blir de antagligen inte. Men ska ta en hårdmacka och sen försöka plugga lite grann. Så vi hörs senare!!!
KYSS <3

Joss svarar

Kommentar:
bild på din drömkropp?
Svar:
Hitta ingen bättre bild, men lite muskler på de där så har ni min drömkropp ;)

Absolut SISTA!

Sitter just nu och äter den absolut sista godisbiten inför sommaren. Nu är det drömkroppen jag ska kämpa för fram till sommaren 2011. Så är det, punkt slut! Skiter i hur många motgångar jag får, jag ska kämpa tills jag spyr. Så sitter och letar fram någon bra middag inför kvällen och laddar upp för ett riktigt jobbigt gympass ikväll med mamma!! Men vi hörs senare!!

I AM NUMBER FOUR

JAG HAR FÅTT CHANSEN ATT BJUDA IN MINA LÄSARE TILL EN
EXKLUSIV FÖRHANDSVISNING AV DREAMWORKS NYA FILM
OSA TILL [email protected] SENAST DEN 14 MARS.
INBJUDAN GÄLLER FÖR DIG SOM EN VÄN. FÖRST TILL KVARN GÄLLER.
DE FÖRSTA GÄSTERNA BJUDS PÅ EN SPÄNNANDE GOODIEBAG!

Lördag!!

Hejhej!!
Sitter just nu här i mitt rum och ska allderles straxt dra ner och käka middag sen blir de till att fixa sig inför kvällen :) Vet inte riktigt än vad planerna är, men ska hitta på något kul i alla fall! Linn har med sig kameran så de blir förhoppningvis massa bilder som kommer upp ikväll eller imorgon ;) Men vi hörs när jag fixat mig klart!!
KYSS

Mot Linn :)

Drar till Linn nu, skriver mera senare! :)

Joss svarar

Kommentar:
ni säger att ni driver, men komigen oss tittare kan ni inte lura. Ni visar bara vilka ni igentligen är vilket är ett par patetiska orrar :P¨
Have a bad life
Svar:
Asså gud vilket liv alla har. Jag döör.. Asså har bara det här att säga: Kolla hur jag sminkar, hur jag beteer mig, hur jag klär mig? Kom igen nu tjejer/killar, menar ni på fullaste allvar att jag ser ut sådär? :) Kan göra en video på när ni får veta hur jag EGETLIGEN är. Jag är fullständigt medveten om vad folk säger/tror om mig som inte känner mig. Tycker det är så jävla pinsamt hur man kan tro att genom att bara titta på en annan männsika att man vet hur den är som person.

Natti natti!

Tjaah!
Nu är det dax för mig att sova, är sjukt trött så vi hörs imorgon!!
KYSS <333

Bild från igår


Turkiet i sommar!!

Hejj !!
Kom precis hem från en underbar kväll med mina undebara tjejer Denise och Linn! Vi lagade en jätte god middag och sen gjorde vi efterrätt som inte riktigt blev som vi tänkt men det blev ändå jätte gott :D
Fick nyss veta att jag ska till Turkiet i sommar, vilket ska bli super awesome! Och det är precis lagom innan skolan också så när man kommer tillbaka är man pepparkaka :D superduper najjs!! Längtar redan.. haha men nu ska jag sluta bubbla, vi hörs senare! Bjuder på lite bilder på stället vi ska till så länge :

Lolinonnon

:)
Lolinonnon

Hemma hos Denise

Hejhej!!
Det var lika kul i stan sm jag trodde att det skulle vara :) Vilket inte var så kul.. haha. Sitter just nu hemma hos Denise och Linn ska laga middag till oss. Det ska bli mycket spännade och se vad det blir och hur de smakar ^^ haha, tror jag får hjälpa henne lite grann ;) nej men det blir säkert super gott! Men ska lägga mi i soffan nu och kolla tv med Denise! Puss så länge <33

Mot stan!

Heejjj!
Det vart ingen uppdatering igår på grund av att blogg.se inte funkade som de skulle? .. Men i alla fall, nu är jag tillbaka!! Igår så var det bara allmänt segt :p Var tvungen att ställa klockan för att jag skulle till sjukgymnasten och kolla min rumpa. Vilket gick super! Fick lite stretch övningar jag skulle göra så att det skulle blir bättre. Och sen vid typ 3 drog jag och träffa Linn och vi drog vidare hem till Denise och kollade massa film och snacka massa skit. Det var typ min onsdag :) hehe
Sitter just nu precis färdig fixad med nymålade naglar och påklädd. Ska allderles straxt dra till stan med Linn och träffa Eve och Vickii. Haha vi får se hur kul de blir ;) och hur länge vi stannar.. Men men, ska i alla fall käka lite nu sen ska jag bara borsta tänderna och sen dra jag !
C'yaa!!
HAHA, fastna inte på bild idag ;)

Sjukgymnasten imorgon

Hej på er!!
Kom precis hem från att ha varit hemma hos Sebbe med Linn Denise och Nibbe! Super kul :D haha men ska i alla fall lägga mig och sova nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon för jag ska till en sjukgymnast och kolla min ryggskada så jag kan bli av med det här snart :) Vi hörs imorgon puss <33

Let's do some stupid shiit

.

Dagens outfit

T-shirt - H&M
Linne - Gina Tricot
Sturmpbyxor - Lindex
Armband - Guldfynd
Ringar - Guldfynd och Glitter
Halsband - Glitter

Joss tipsar!

Guud så länge sen det var jag gjorde de! Men tänkte i alla fall tipsa om en grymt bra foundation som jag tycker funkar riktigt bra! Det är en foundation från IsaDora och den håller i upp till 16 timmar. Fast jag kan tycka att det står de på alla eller till och med upp till 24 timmar men håller aldrig.. Vissa räcker de ju med att man lutar huvudet i kinden så är man helt fläckig sen ^^ Men den här håller riktigt bra och tycker att det inte syns att man har smink på sig ens. Jätte lätt och dra ut "fjortis randen" som kan bli om foundationen (?) är något för mörk. En till grejj som är bra är att den torkar snabbt och de ger ett matt resultat istället för de här glansiga som jag ogillar. Tycker bara att man ser svettig ut. Vet att det är en brud som jobbar på H&M i Farsta och hon använder nån foundation som gör att hon ser svettig ut, helt glansig på näsan. OSNYGGT!! Så därför tipsar jag om denna:
Och den kostar inte en förmögenhet heller - runt 140:- till 160:- beroende på vart man köper den. Jag köpte min för 145:- på KICKS tror jag :) Men det här var mitt tips för den här gången! Hoppas i gillar den!! PUSS

Väntar på Linn

God morgon på er!
Fick nästan sova ut idag. Vaknade flera gånger mellan 8 och 1 men fick sova lite i alla fall under dom timmarna ;) Sitter just nu och väntar på Linn som ska komma hit och mysa med mig idag. Jag har precis fixat mig och så ska nog fixa lite filmer och sånt inför dagen. Ikväll så drar vi hem till Sebbe och kollar film där med och det ska bli super kul! Haha alltid lika kuligt att träffa han, nya överraskningar varje gång ;) haha Men som sagt ska fixa lite filmer nu så vi hörs senare!
Pöss<33


Joss svarar

Kommentar:
fin blogg :)

Svar:
Taack så mycke! :)


RSS 2.0