Före och efter redigerig

Före:
Efter:
Fast den här är väldigt överdriven, men tänkte bara visa hur det kan se ut ungefär när jag redigerat mina bilder eftersom att den frågan kom upp :) Puss på er <333
Men säger godnatt med det är inlägget faktiskt. Har inte mer att skriva ikväll så det här får bli det sista för idag :)
Godnatt <3

Joss svarar

Kommentar : Vilket program använder du för och fixa bilder?

Svar : Ett program som redan fanns på min dator. iPhoto, finns på mac :)
Och sen ett program som heter PhotoScape.
Redigerad i iPhoto
Redigerad i PhotoScape.
Och jag ändrar bara ljuset när jag redigerar mina bilder :)

Vilken header ska jag ha?

RÖSTA!
1.
2.
3.
Man ser inte så bra, men hoppas ni ser lite i alla fall!!

Idol

Har suttit och fixat olika headers fram och tillbaka nu hela eftermiddagen så ska ta lite pause nu och kolla på idol :) Kan visa dom andra headerna jag gjorde så kan ni få rösta om vilken jag ska ha.
Låter de bra? :)
Tycker det låter som en jätte bra idé faktiskt. Lägger in dom under tiden jag kollar på idol.

Ha det så bra så länge :* <33


Ny header

Vad tycker ni? :)


Taggad på att träna!

Tjaaah!! :D

Allt bra med er? Det är faktiskt bättre med mig idag måste jag säga, fast jag har fortfarande skit ont i bihålorna, och det är ingen lek ska jag säga. Skolan idag var väl lite halv seg måste jag erkänna.. Var fett taggad på att få massage och sen fick vi inte ens massera .. Fett besviken jag är på min SPA lärare nu ;) Nej men jag var bara så taggad liksom ^^ Men vafan vi får sluta fett tidigt imorgon så jag antar att jag kan förlåta henne ;) haha
Asså fett segt att jag inte får träna, är skit taggad på de också juh :( Men jag är juh på bättringsvägen nu så jag antar att jag kan börja träna igen nästa vecka kanske :) Men ska inte hoppas på för mycket.
Men ska gå ner och göra lite te och sen dra på högsta volym med lite tung musik och kolla lite på datan och så :)
Skriver mera sen :*


Swedish style.. ? ;)

Sexy lips, dirty hips
nice ass, high class
sexy smile, swedish style

Sista inlägget för idag :)

, nu ligger man här i sängen igen och myser med alla kuddar och mitt underbara duntäcke :D Älskar de!! Heh, men det var inte bra att jag inte blev klar med instuderingsfrågorna.. Får fråga om någon kan skicka de till mig imorgon :$ Första läxan jag inte hunnit klart med, men jag visste inte ens att vi skulle göra dom till lektionen? Trodde bara vi fick dom till att plugga på :s Dåliga dom är på att ge ut information.. Aja ^^
Vet faktiskt inte vad som händer imorgon, men antagligen komma hem och bara sova för vi har rugby igen imorgon på idrotten och i min skola funkar det tydligen så att oavsett vad så ska man komma ombytt .. Så får se vad min underbart trevliga lärare hittar på till mig -.- Men skit i de, imorgon är det SPA första lektionen och då är det massage som gäller, och jag ska få hela sittande massagen imorgon eftersom att jag aldrig fått den, jag fick bara öva på att göra den inför den där gången vi var i Centrum och masserade :) Ska i alla fall börja avsluta här för jag måste sova så jag orkar med dagen imorgon.
Goodnatt med er och hoppas ni haft en bra dag!! :* <333

Kolla vad blåa mina ögon blev :O

Feliks och Jolle på besök :*

Hejhej!!
Super dag idag, eller ja super och super (A) Den var helt okej. Efter skolan så drog jag direkt hem och sen kom Feliks förbi och vi typ kollade klart på en film vi inte hann se klart sist han var här och sen låg vi bara och snacka massa blajj ^^ Fast sen fick jag världens huvudvärk, vilket inte var så kul.. Men vad gör man? Alla får juh huvudvärk någon gång liksom. Sånt man får leva med, right? ;)
Efter han hade dragit så kom Jolle hit, som jag inte träffat på jag vet inte hur länge :O Så det var skit kul att träffa henne igen!! :D <333 Vi gjorde inte heller så jätte mycket, vi låg och pratade om massa grejjer och sån hjälpte hon med lite med en läxa, tack så mkt gmn :* hihi
Nu ska jag börja ta bort sminket och göra mig klar för sängen och sen plugga lite till innan jag ska sova :)
Skriver mera innan jag ska sova :* Puss så länge

Dagens outfit + Facelook

Här är dagens outfit, hann slänga in de idag för det gick fort att fixa mig idag ^^ heh
Och här är en halvbra facelook bild

Äntligen klar!!

Äntligen!
Nu är jag klar med min hälsobilds grejj :p Två skrivna sidor på två dagar tycker jag är rätt bra jobbat faktiskt! :D Men nu måste jag göra mig i ordning för sängen annars kommer jag aldrig komma upp imorgon och klara mig igenom dagen, har långdag imorgon också så måste vara riktigt utvilad, plus att jag måste upp och duscha imorgon också :o heh men det ska nog gå bra ;) Ska pröva tandkräms grejjen också, så vi får se om det ger resultat :)
Men godnatt på er så hörs vi imorgon :* <333
BIFFEN!! :D haha xD

Fuskiis (a) <33

Hiih, drar och fuskar lite solsken nu :$ Hare bra så länge :*
Bläääh, inge smink (a)

Joss tipsar !

Tänkte tipsa lite om en grejj, men är inte HELT säker på om det funkar.. Men känns värt att prov eftersom det funkade för mig kompis :D Tipset är till er som har problem med finnar. Eller ja, i den här åldern får juh alla finnar så tror alla kommer gilla det här om det funkar!! Tänkte testa de ikväll faktiskt :)
Nu till saken :
Nu är det så att jag fick höra om att tandkräm tydligen ska hjälpa mot finnar. Det ska tydligen torka ut finnarna.
Och hur gör man det här då? Det är inte alls svårt. För er som använder smink så tvätta bort sminket som vanligt med helst sminkborttagningsmedel och tvätta sedan ansiktet med ansiktsvatten och smörj in ansiktet med en ansiktskräm. Vänta en halv timme så att hudkrämen sjunker in i huden. Efter de så sätter du tandkräm på en tops och sätter ut det på finnarna. Topsen är bra så att du får tandkräm BARA på finnen och inget annat eftersom att det torkar ut huden.
Hoppas det funkar! Jag ska testa ikväll :) Puss på er <33
Det här är de jag använder morgon och kväll
Sminkborttagnin
Ansiktsvatten
Dagkräm
Nattkräm

Ny kategori! "Dagens bild"

Tänkte börja med en ny grejj, och det kommer vara att lägga upp en specill bild som är på mig när jag bjuder lite på mig själv, rolig, söt, tråkig eller kanske bara en bild som förklarar dagen :) Vad tycker ni om de?

Så här kommer den första:

DAGENS BILD!

hehe :$

Dåligt med HISS/DISS och Joss tipsar!

tjena tjena!

Kom precis hem efter en tung dag. Känns som att mitt huvud ska sprängas verkligen, men men.. Ska sluta klaga nu och komma till det riktiga skrivandet!
Bortsett från att jag är sjuk och så, så har dagen i förövrigt varit jätte kul. Förutom att det hände en liten sak på engelskan som jag inte kommer att ta upp här eftersom att det var lite känsligt (har inget med mig att göra) och känns inte snällt mot personen att skriva ut det här!! Men i alla fall.. Sminkade en kompis också faktiskt, så även jag fick pröva på stylist jobbet ;) heh, men hon blev verkligen jättefin!! Man kunde inte ens se att hon hade smink på sig! Supder duper, mitt smink gör verkligen susen ;) Om någon är intresserad av vad jag använder och hur jag sminkar mig så kan jag göra ett inlägg om de sen, skulle ni vilja de?

Känner att det har varit lite dåligt med HISS/DISS och Joss tipsar! så ska komma igång med de igen!
Men jag återkommer, haha låter som nån jävla sjuksyster som bah" vi återkommer med svaren " blablabla xD höhö, nej okej, va tramsig jag är nu :O Men aa, jag skriver mera när jag kommer hem ;) Ha en bra dag så länge :* <33

Ungefär min hårfärg :)

Såhär blir mitt hår ungefär när det växer ut :)



Godnatt på er <33 :)


Joss svarar

Kommentar : JA det minsann :P du lämnar inte mej på hemvägen (A) ;)
Svar : Heh nääh :D
Kommentarer :
1. nej
2. nej nej
3. snälla bli blond! :D

Svar : Har bestämt att jag kommer bara ut mitt hår till
min riktiga räg och sen spara till långt SEN får vi se hur det blir med mitt hår (a)
eller
Vad tycker ni? :) Kan lägga in en bild på MIN hårfärg om en
liten stund, har inte den på den här datan :)

Dax för ett topp i det blå!! ^^

Hehe ojj, skrev aldrig klart inlägget men har i alla fall tagit mig ett dopp i badkaret (a) heh , riktigt skönt måste jag säga! ;) Men nu ska jag faktiskt föna håret och så sen lägga mig i sängen, är sjukt trött .. Men hare så bra, godnatt <33

PAUSE!!

Tycker faktiskt att jag är duktig. Har skrivit en hel sida på 30 minuter (a) heh
Ska ta en liten paus nu och fortsätta sen. Tycker jag varit ytterst duktig! Ska snacka lite med kompisar och chilla lite, lyssna på musik och jaa, ta det lugnt helt enkelt!!
Kanske ska börja läsa lite? Njaa... Det orkar jag inte!! Får börja läsa på vägen till skolan och sen på vägen hem, fast kanske blir lite svårt eftersom jag alltid får sällskap av Linda sötis :* <33

Plugg, plugg, plugg + halstabletter!

Ajajaj.. Min data låste sig igår när jag skulle lägga in bilderna på mitt akvarium och sen kom en kompis över så det blev aldrig av att jag fixade de men ska göra de senare idag :)
Men ja, vad har jag gjort idag då? Jo jag har väl typ varit i skolan och så, kommit hem, käkat lite mellis och kollat runt på datan :) Inte mycket asså men ändå är klockan redan 4. Heh skojja, det är inte ens mycket ;) Men det är bra för jag måste plugga, ska skriva två sidor på idrottsteorin som ska vara inne på onsdag och jag har inte ens börjat, bra där.. Och min bok har jag inte heller börjat med, fy på mig! Men det ska nog inte vara så svårt, jag menar vi ska bara skriva allt utifrån oss själva och de kan juh inte vara så svårt eller hur?
Men ska börja plugga nu så jag slipper stressa sen, inge bra asså! Men uppdaterar mera snart
Puss så länge :* <333
Jag just nu, sitter och proppar i mig halstabletter för jag har super ont i halsen :(
*suck*

23 fiskar !

Hejhej!!

Asså det suger verkligen att vara sjuk. Har ingen lust alls att gå till skolan imorgon, men ska dit och se hur länge jag orkar vara kvar. Förhoppningsvis hela dagen. Men skit i de nu :)

Var i Stuvsta idag och köpte fiskar :p haha det blev 23 stycken totalt, jätte fint blev det också i mitt akvarium :) Kan visa bild på de senare! Men sen annars så har jag väl inte gjort så mycket, typ duschat, chillat i sängen och bytt lakan i sängen. Det är fan bland det bästa som finns, att lägga sig i en säng med nya lakan, bara jag som tycker de? :p Aja, ska ta fram lite kläder att ha på mig imorgon och sen krypa ner i sängen och kolla på film tills maten är klar :) Ha en fortsatt bra kväll och hoppas att ni inte åkt på samma skit som mig!

Puss på er <33


Joss svarar

Kommentar : hahaha fett nice att du fick pengar av han :) du har en sån tur !!!!

Svar : Hihih, jag skulle fan tagit hans nummer :( blääh <3


Ska jag bli blond igen?

Dålig uppdatering idag, men är sjuk igen. Nu får de här ta slut snart.. Blir galen!!! Har fan inte varit frisk på två månader :S Aja, skriver mer imorgon eller senare om jag blir på bättre humör. Puss på er <33
En fråga så länge bara. Ska jag bli blond igen? :)

Ska köpa fiskar !

Hejhej på er!

Har jobbat som fan imorse med att både flytta och och städa akvariet idag, eftersom att jag ska få ha de i mitt rum :D Ska försöka komma iväg någon dag och köpa lite flera fiskar också, för det börjar bli lite tomt där i ;)
Kan visa bild sen när det är klart, för just nu är det inte klart :)
Ska ner och käka lite lunch nu, men skriver mera sen :* <33

Minns ni?



Ska man bli bloonide igen ellää? :)


Joss svarar

Kommentar : Kan du inte klä dig så här varje dag och
sluta ta efter bimbobloggarna? känns inte äkta:(


Svar : Har juh inte lagt upp vad jag haft på mig dom senaste dagarna juh :*
Har blivit lite dåligt med de :) Jag har haft ungefär så hela veckan juh :) <3



Kommentar : Sakanr dig, du är så söt :D <333

Svar : Aw gumman, miss U too <33 ;)


Jag är kär.. (a) <33

Hejhej !

Äntligen hemma, kom hem riktigt sent idag :) Asså för att vara från skolan :p
Riktigt najjs idag asså. Vi var juh i Liljeholmen Centrum och masserade idag och när jag var ledig så hade en kille kommit fram och ville ha massage och sen fick jag massera honom. Och gooooosh va snygg han var!! Jag är kär, omg omg omg.. Shiit, så jävla snygg va han assås, fett fina muskler och jag vet inte vad. Han vart skit nervös också när jag började massera hans armar (a) Så jävla gullig! Ser jag han igen så tar jag hans nummer, LÄTT!!
När jag hade masserat klart så vände jag mig om lite för att vika handduken och när ja kollar tillbaka så står han där med pengar i handen och ger till mig :O Hihi så jag fick pengar (a) Hihi
Men men, hängde med Linda till Farsta en liten stund också, och jag fick med mig en plånbok. Bild på den kommer sen :) Men ska äta nu så måste dra, skriver mera sen :* Puss puss <333

133 tonårsfrågor

Bara för att ni ska få veta lite mer om mig :)

-3 frågor om förhållanden

 

är du singel? Aa :)
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det gör jag väl :)
är du kär just nu? Nääh



- 9 frågor om dig själv

fullständigt namn? - Josefin Matilda Morgård
när fyller du år? -  8 December 1994
några piercingar? - Ja då, i öronen. Snart i naveln också ;)
vilken årstid är bäst? - Sommaren, helt klart! Men vintern kan också vara mys
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Att få sova ut och gärna ha något man tycker om bredvid som man kan ligga och mysa med hela morgonen ;)
vad tycker du mest om hos dig själv?  Mina bröst och mina händer (a) haha
vad är du bra på? -  Att vara mig själv
vem älskar du mest på denna jorden - Min familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - tillsammans med någon :)




- 12 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Många som står lika nära :)
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Ojaa
vem är farligast i din familj? - Heh, jag såklart ;)
är coolast? - Vilken fråga, självklart är det juh jag hallå? ;)
vem har du mest gemensamt med? - Pappa ^^
har ni något husdjur? - jäpp, två katter och fiskar
vem står för underhållningen? - Min kära syster ^^ HAHA DramaQueen
vem sover du oftast med? - Oftast själv :)
roligaste kvällen med familjemedlem? - Shopping med mamma ;p
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Hon sitter mittemot ;O
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Han är också här :p

- 10 frågor om idag
vad har du gjort?- Skola, sola och ute och gått :p
har du varit glad idag? - Mycket! :D
har du varit ledsen idag? - Nej ;)
har du gjort något bra idag? - Hmm, ja :)
vad ska du göra nu? - lägga mig i sängen efter de här :)
har du gjort något dåligt idag? - Köpt choklad fast jag INTE skulle :p haha
vad har du ätit/druckit idag - Inte mycket, mest skit..
har du duschat idag? - Duschar varje dag
är du trött nu? - jo, är för det mesta trött (a) thihi
vad händer imon? - Ultra ljud i Farsta, skola, massera i liljeholmen, träffa kompisar :)
har du varit i skolan idag? - Självklart!


- Annat
Hur mår du just nu? - Bra om man tänker bort äckel huvudvärken..
Har du piercat dig? - Ja ? :p
Är du hungrig nu? - Jaa, får inte äta mer, har juh ultraljud imorgonbitti
Vad är klockan nu just nu? - 22:25
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - bloggen


- Telefon/ Mobil

Vem ringde dig senast? - Feliks
Vem ringde du senast? - Magdalena
Vem sms:a till dig senast? Victoria
Vem sms:a du till senast?
 - Victoria

Hur ska jag hinna??!!

Hejhej bloggen! Heh

Sitter just nu här med världens jävla huvudvärk.. Är så himla spänd i mina axlar, inte kul ska ni veta. Vet inte varför jag är så spänd hela tiden, sitter vid datan för mycket kanske (a) haha nej men, konstigt att jag är så spänd. Det värsta är nog huvudvärken.. Det är inte heller kul, det är aldrig passande med huvudvärk asså, men man får det alltid när man minst vill de också -.- *suck* Inget att göra något åt tyvärr!!
Efter de senaste inlägget så drog jag till Haninge och solade min dåvarande blekfisa hud haha nej men kände att jag behövde lite färg så jag drog och solade, en 25 minutare som vanligt ;) Efter de så drog jag till willy:s och köpte powerking. Känner att jag kommer behöva de imorgon om jag ska orka stå och massera i två timmar i streck. Om jag inte redan sagt de så ska jag ocg några till i min klass stå i Liljeholmen centrum imorgon mellan 2-4 och ge gratis massage, festligt va? Så det är bara att ta en svång förbi om ni känner att ni behöver de ;) heh

Sak avsluta lite snabbt här, för jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok som är på typ 400 sidor som ska vara klar om typ 20 dagar och jag har inte ens börjat, lyckat va? Hur ska jag hinna de hade jag tänkt??!! Sånt är livet, så resten av kvällen kommer jag spendera till att läsa, och det är Shoo len jag ska läsa för er som ville veta (a)
Men godnatt på er så höts vi imorgon, puss på rumpan <33


Joss svarar

Kommentar : Varför hata Alexandra om du inte känner henne?;) onödigt att hata någon som man inte vet någonting om. Hon är ju liksom inte som hon är på bloggen, du kanske hatar hennes blogg men henne själv kan du ju faktist inte hata ? Håret blev fint annars:P

Svar : Vet du? Du är väldigt bra på att kommentera mot allt och alla. Men okej kan förklara "(hatar henne -.-)". 
Nej jag känner inte henne? Och jag vet mycket väl att hon inte är sig själv i bloggen, kan inte säga att jag är mig själv speciellt mycket heller? Det är klart att det mesta är mig själv eftersom det är min personliga blogg? Men folk tolkar allt på olika sätt och jag tolkar KISSIE inte Alexandra som en jävligt osäker liten människa som gör allt för att få uppmärksamhet och är bra på att snacka skit om folk bakom deras ryggar eller skriver dumma saker om dom på bloggen, men sen om någon snackar om henne då blir det ett jävla liv. Tycker bara att hon borde tänka om lite? Säger inte att hon ska sluta med de hon håller på med, det funkar juh? Hon får den uppmärksamheten hon behöver och hon tjänar pengar på de? Jag menar jag skulle också hitta på vad som helst för lite uppmärksamhet? Jag menar, kolla hur alla reagerade på en bild jag la upp för ett tag sen? Alla började kalla mig hora, slampa osv. Jag menar folk har fördomar. Och jag la upp bilden av en enda anledning och det var för att se hur folk skulle reagera om jag skulle gå ut så? Vilket jag självklart inte gjorde.
Men okej, hata kanske är ett starkt ord så jag omformulerar mig själv så är det bra med de, okej?

Jag ogillar hennes sätt att behandla människor och tycker det är konstigt att hon tycker det är okej att snacka skit om andra men andra inte får snacka skit om henne.


Och tack för att du gillade mitt hår ;)


Håret blir mörkare på bild? :O

Tjaah!!

Allt bra? Jag själv har lite ont i huvudet, vänskan vägde ton idag kändes de som! Herregud, måste gå igenom vad jag har där i ^^ haha Slänger ner massa onödiga saker jag egentligen inte behöver släpa på :O Det är jag bäst på, jag bara slänger ner saker och sen använder jag dom inte ^^ haha <3 knasig jag är va? (a)
Men jag har i alla fall försök fixa en bra bild på mitt hår men jag lyckas inte så väldans bra, men ni får se en bild i alla fall där man i alla fall ser lite på :)


Den ser man lite på, men tänk er Kissies hår (hatar henne -.-) aja, men typ den färgen har jag på mina slingor :) Tycker de blev skit fint, men om jag inte sagt de så ska jag sakta men säkert försöka få tillbaka min riktiga hårfärg, vilket kommer ta ett litet tag men de får man ta :) Ska spara pengar och kanske dra till frissan och fixa de, men det blir långt fram i tiden de ;) heh, men ska gå ner och hjälpa min lilla mamma med maten nu för jag är super hungrig verkligen!!

Vi hörs senare :D <33


Jag just nu

Shoo!!

Sitter i skolan och har typ skit tråkigt -.- Eller nej vi har fan fett kul xD haha kan inte bestämma mig ^^ HÖHÖ
Filmade lite, så kommer upp med de sen (a) hihi men aa, vi ska ha rugby (stavning?) kulkul, fast jag ska inte var me (a) Har skit ont i min rygg, har juh en skada i ryggen för er som inte visste de ;) hih men skriver när jag sitter på bussen eller när jag kommer hem, vi får se ;)
Hare gött :* <33
Ska försöka fixa en bra bild på mitt hår sen när jag kommer hem med en lite bättre kamera :)
Puss så länge <33

Bruna linser?

Nu är det dax för mig att säga godnatt så att jag orkar komma upp imorgon för det kan juh vara en bra grejj liksom ;) heh men hoppas ni haft en lika bra dag som jag så hörs vi imorgon ;)
Godnatt!! <33


Minns ni mina gröna linser? Funderar på att beställa ett par bruna, så fint med bruna ögon och ljust hår! Vad tycker ni? Hjälp mig! Puss <3


Joss svarar

Kommentar : älskar den här bilden, du är sexig

Svar : Tackar :)


Innehållet i mina påsar ;)

I Lindex påsen


Foundation borste 49:50:-

I Åhlens påsen


Strumpbyxor 2-pack 89:-
Viva hårfärg 95:-

I H&M påsen


BH 99:-
String 49,50:-
Värmeskydd till håret 79:-

Det var allt jag fick med mig hem denna gång :) Ha en fortsatt bra kväll :)


Lite shopping

Hejhej!!

När jag kom hem från skolan så drog jag med mamma till Stuvsta för att köpa ett såntdär gåband eller vad man ska kalla de ^^ hehe därför jag inte har kunnat skria förän nu och sen har jag varit och shoppat i Farsta med Vican coskå :) Och fick med mig en del grejjer hem :) Visar de i ett annat inlägg :)
Dagen har i förövrigt varit jätte bra, hade jätte kul i Farsta och sprang på lite roliga människor :)

Men ska ta lite bilder på de jag köpte nu så ni får se
Puss så länge <33


Dagens outfit + Facelook

Linne - Gina Tricot
Blus - Lindex
Jeansleggins - Lindex eller Kapphal



Lite lätt och fräscht idag :)

Ett P-hus, FIIINT! XD

Godmorgon!

Allt bra med er? Med mig ere toppen, hih. Tänkte visa er lite av utsikten från min skola, inte så jätte kul, i alla fall inte från den här sidan jag sitter på nu ^^ hehe
Men det ser i alla fall ut såhär :
Ett P-hus, FIIIINT! XD

Har verkligen ingenting för mig just nu, käns som att man har gjort allt man brukar göra på datan nu så det finns inge att göra .. Kan ta lite dages outfitbilder och lägga upp en facelook i ett annat inlägg :)
Puss så länge <33

Slingor!! :D

hihi, har färgat håret men man ser inte så bra på bdl tyvärr men ska ta en imorgon i solljuset så ni får se :D Säger faktiskt godnatt också, för jag ska plugga lite och lägga mig i sängen nu faktiskt :)
Förresten, min mobil är lagad!!!! Så jävla lycklig, pappa kom hem med den idag, så himla braa!!! :D Hihi men godnatt på er så hörs vi imorgon, puss <333'
Förra gången jag hade slingor :)
Fast nu är dom inte så ljusa :) Mer ljusbrunt :) Kommer troligen göra mer i helgen

Överraskning på g!

Tjaah!!

Har en liten överraskning på g här.. Men ni får inte veta förän ikväll ;) Hihi busigt!!
Aa, asså idag finns det verkligen ingenting att skriva om idag.. Skit tråkigt verkligen :( Men vilken tur att jag har överraskningen ;) Heh, men vi hörs när jag kommer med överraskningen :)

Puss så länge <333

Hahah, tråkig engelskalektion

HAHAHA

Svenska läxa och nytränad tjej!

Hejhej!

Kom nästan precis hem från gymmet, så känner mig riktigt stark just nu! Angående mitt tidigare inlägg så löste de sig, kom bara en och en halv timme tidigare till skolan -.- Menmen, vi kollade i alla fall på Happy feet, jätte gullig film, fast vi hann inte kolla klart och sen fick vi sluta en kvart tidigare ;) haha
Ska sätta igång med att göra läxan nu och sen ta ett bak och käka middag, men skriver mera sen :) Ha det bäst så länge! Puss <333
Svenska läxan och en nytränad tjej ^^

Sur..

GodMorgon!

Asså åhhh!! Vi hade tydligen sovmorgon till klockan 1 och jag och alla andra var här vid 11 liksom.. Ingen hade sagt någonting om att vi började senare :S Är fett sur, skriver sen -.-

Btw, ska till Stan/Farsta efter skolan, vet inte om jag skriver något innan de :) men får se
Puss <33

Gissa vem som kommer ha träningsvärk imorgon?!

Tjaah!!

Va duktig jag känner mig nu :) Gjorde värsta passet idag på gymmet, så gissa vem som kommer ha träningsvärk imorgon (a) HAHA, men som sagt, vill komma igång nu :) På en gång!!
Men ska sätta igång med läxan nu så jag slipper sitta uppe hela natten och sen blire att ta en dusch och så.
Skriver mera sen, hare gött :* <333

Före&Efter

Hejhej!

Sitter just nu här vid datan och väntar på att mi iPod ska ladda in alla låtar klart så att jag kan bege mig till gymmet :) Spännande, har inte tränat sen Juni så aa vi får se hur fantastiskt bra det kommer gå ;) haha ^^ Men känner att jag måste komma igång nu, har velat de jätte länge men har inte kunnat pga min j*vla förskylning -.- Men nu är det dax att komma igång igen nu när jag äntligen blivit av med skiten ;)
Tänkte visa bilderna från när jag städade också som jag lovade ;)

Före


Efter


Fint de blev (a) Thihi


Tråkigt på bussen ^^

Godmorgon bloggen!!

Sitter just nu på bussen på väg hem :) Gick snabbt idag i skolan, vi slapp datakunsakapen idag igen så vi sluta tidigt :) Men nu är bara frågan vafan jag ska göra idag :) Får ringa runt lite granna och se vad alla har för sig :) Fast måste plugga lite innan bara :) Men vi får se, hör av mig när jag kommer hem med lite outfit och såntdära ;)
Puss på er <33


Tråkigt på bussen ^^

Godnatt sötnosar :*

Hejhej!

Förlåt ör den dåliga uppdateringen men har inte haft tiden riktigt idag till att blogga. Har helt enkelt haft annat för mig :) Fixat hemma och chillat och kollat på film, skrattat och haft super kul!! :) Hehe men ska sova nu så jag kommer upp imorgon, men hoppas ni haft en bra dag idag!
Godnatt <33

Haha, osminkad och skiit trött. Men sov gott :*

Smylisar eller inte smylisar?

GodMorgon!

Vaknade sjukt tidigt idag asså.. Var uppe redan vid 8, sjukt.. Fast i och för sig somnade jag vid 11 (a) Heh. Har ni sett att jag har lagt in Smilysar? Vill veta vad ni tycker om de, ska jag ha kvar de eller blir de för mycket? :) Ska även försöka göra en ny header, den förra blev inge bra alls enligt mig men måste fixa lite nay bilder också, så ska försöka fixa de nu :) Så uppdateringen idag kommer väl kanske bli lite sisådär.. Men de klarar ni va ;) heh
Ha en underbar dag!! <33

Filmdax

Nu är det dax för lilla mig att lägga mig i sängen innan jag somnar här på soffan :p haha
Fan va tidigt jag lägger mig asså.. Men ska kolla på film, ska inte sova i och för sig ;)
Men vi hörs imorgon, puss <33

Slipper operation!!

Hejhej :)

Äntligen hemma! Och återigen, nej det är inte blindtarmen så jag slipper ett fult ärr på magen, skönt!! Det var samma gamla skit som jag haft sen innan.. Men det är skit samma :) Har fått ny medicin för de nu så det löser sig :)
Det blir nog av att stanna hemma idag, kanske drar ut senare men annars kommer jag bara vara hemma med familjen framför ett bra tvprogram eller nån bra film :) Allmänt mysigt bara :)
Hoppas ni kommer ha en bra kväll så hörs vi :) puss <33

Joss svarar

Kommentar : Shysst reklam du har på sidan med dildos... har du någon själv? ;-)

Svar : Ja men visst är den :D Nej, det har jag inte :)

Sjukan

Nu åker jag in på sjukan. Vet inte hur länge jag stannar men uppdaterar så fort jag kan <33

R.I.P min kära mobil :(

Hejhej <3

Jag är deprimerad.. Vill ha min mobil tillbaka, är fan beroende av min mobil. Hatar mobilen jag har just nu, och dom kommer antagligen inte laga min eftersom att det är vatten skada på de.. JÄVLA SKIIT!!!

Sopstation till rum..

GodMorgon sockertoppar!

Sovit gott? Har i alla fall jag, fast vaknade lite tidigt, men vad gör man? Jag är pigg och glad i alla fall så jag ska inte klaga ;) hehe men ja.. Vad händer idag då? Det är juh en riktigt bra fråga de.. Jo men jag har fakiskt bestämt mig för att göra min papi lite stolt över mig och STOR städa min sopstation till rum, det är ungefär så det ser ut just nu. Som en sopstation. Fattar inte hur jag kan vara här inne.. Herregud, nej men det brukar vara värre :) Men jag menar min mobil har juh gått sönder och allt, och jag menar gör jag papi stolt gör han lilla mig stolt, för då kanske jag får en ny mobil till nästa vecka (a) hihi bortskämd jag är då, heh <3 :$
Nej men serri :S Ska börja städa nu så hörs vi sen ;) Kommer med lite för och efter bilder sen ;) Så generöst av mig va? :D haha nu babblar jag bara så ska avsluta här.
Ha en underbar dag allihopa!! Puss på er <33

Sov så sött <33

Nu är det dax för mig att sova, är verkligen dötrött (som vanligt?) hhaa
Sov så sött :* Godnatt :D <333

Bildbomb

Skitsnygga bilder ag tog i skolan idag ^^
haha så jävla snyggt asså! xD haha

GodKväll

Godkväll ! haha

Allt bra med er? :) Hade riktigt kul ikväll, hade en kompis här och vi typ låg i sängen vid datan ch kollade massa sjuka videos och spelade spel, fan va kul vi hade asså! De måste vi göra om right?! ;D <33
Är så jävla trött just nu också, haha vet inte vad jag ska ta mig till, sitter typ och skrattar för mig själv :S Jag typ skäms.. HÖHÖ men ska nörda ett spel nu som vi har spelat redan hela kvällen, måste slå mitt rekord (a) haha
Skriver mera sen, puss på er <33

HAHAH, knasbild på mig och Linnea idag från skolan^^


Jätte fina smycken

Tryck på bilden för att se mera

Vad händer ikväll? :)

Hejhej!
Allt bra med er? Har haft en sjukt bra dag i skolan i alla fall. Men har ingen aning om vad jag ska göra ikväll asså, måste hitta på något, vill inte ligga hemma på soffan och sova som jag gjorde förra fredagen.. Inte så kul liksom. Men vad gör man? Man kan juh inte alltid ha något för sig, inte sant? ;) hehe
Men aa, skriver nog mera seanre, för jag har inget speciellt att skriva om just nu :) så ja, ni får nöja er med det här så länge men kommer upp med någon roligare snart förhoppningsvis
Puss <33

Haha tråkig lektion


Godnatt sötnosar :*

Hej igen!

Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla film, mycket film de ha blivit nu senaste dagarna. Men är så jävla trött juh, helt galet. Men aa finns inte mycket mer att skriva än att jag ska sova snart :) Men vi hörs imorgon, puss <33
Min favvo sovtröja med Tom&Jerry (eller heter han tommy?)
Thihi , godnatt på er <33

Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv och verb?

Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv och verb? Inga problem, nu har skolan ändrat sina undervisningsmetoder.

Substantiv är ord som du sätter 'fan' eller 'jävel' efter; klockfan, gubbjävel, hammarjävel mm. Adjektiv är ord som du sätter 'skit' före; skitbra, skitsnygg, skithäftig osv. Verb är ord som du sätter 'utav helvete' efter; drack utav helvete, dansade utav helvete, körde utav helvete etc. Så nu är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete.

Krucks i magen..

Hejhej!!

Jag verkligen dog i sängen när jag kom hem xD haha om ni fattar vad jag menar ;) Är så himla trött hela tiden, men det kanske har med det där krucksett i magen att göra.. Men i alla fall, hade satt larm på kvart över 7 för at jag och pappa skulle iväg till Haninge för att min ena katt skulle vaccinera sig. Sen drog vi till Willy:s och köpte lite choklad, var så himla sugen på de asså, så tack papi :* Och just nu har jag j*vligt ont i magen ska jag säga, så ska lägga mig på soffan med min choklad och vila iför imorgon <3
Ha en bra kväll allihopa :)
Haha jag just nu <33(a)

Snart personliga foton ;)

Tjaah!

Tror att klassfotot blev ganska bra faktiskt, tittade på de men bara snabbt, men det såg nog helt okej ut :) Ni får se så fort jag får he de ;) heh och snart så ska vi få ta lite modelbilder, haha driver !! Nej men seriöst vi ska ta sånna där personliga foton och vi får inte sitta ner, vi kommer stå upp så man ser hela kroppen typ :p så vi får se hur fan de går xD HAHA aja , det blir nog bra ;)
Måste dra nu hejdåå :)

Skolfoto straxt!

Shaa!!

Snart är det dax för skolfoto och alla har blivit stylade och jätte fina! Fast jag hoppade över de, ogillar när andra fixar mig, vet inte varför (a) Men aa.. Juste!! Angående min mage, om jag inte sa de igår så kommer jag behöva åka till Farsta och göra ultra ljud, jo men de sa jag juh :p HAHAH fyaaan ^^
Men ska gå ner nu och fotas ;) ha en bra dag, så hörs vi sen
Pöss <33


Gammal bild

Joss svarar

Kommentar : Du är så jävla sexig! Shiiit!
Svar : Man tackar ;) heh
Kommentar : Sötast i världen.
Svar : Aw!!
Kommentar : ååh!! kommer missa det, :/
Svar : Jaa, fan va dåligt :( Vi fick bli stylade av stylisterna och allt
juh ! :O Fast jag hade jug redan fixat mig ^^ haha

GodNatt :)

Godkväll !

Har verkligen sovit hela dagen, eller hann att kolla på en film sen när jag var inne på andra så somnade jag och sov i resten av dagen och är fortfarande trött.. Filmen jag kollade på heter Remember Me och var så sjukt bra. Jag vet inte hur mycket jag grät asså .. Herregud den måste ni se!!
Va förresten på vårdcentralen idag också och kollade min mage. Hade ju fan ont i magen hela tiden känns det som :S Är så jävla trött på de nu.. Men i alla fall, jag kom dit och dom klämde på min mage och de sluta med att jag kommer få kallelse från Farsta snart för att jag måste åka och göra ultraljud. Haha ni vet sån där som amn gör om man är gravid :p ? Fan va läskigt!! HAHA
Men i alla fallm imorgon är det skolfoto, spännande. Pallar inte ta något speciellt, blir bara nått vanligt :) Palla klä upp sig liksom? Heh Men ska lägga mig i sängen och kolla film nu, vet inte vilken än men antingen The Karate Kid eller Alice in Wonderland ^^ Sov gott alla!! <333
Osminkad.. Höhö gulligt ^^

Tycker faktiskt att det är mysigt.

Hejhej!

Har ännu inte kommit igång med filmtittandet för jag bara har legat i sängen och lyssnat på regnet och smsat med massa gulliga ungar!Hihi, asså jag måste faktiskt erkänna att det finns faktiskt posetiva saker med regn. Tycker faktiskt att det är riktigt mysigt om man ligger hemma i sängen, tänder lite ljus och läser en bok, de är riktigt mysigt, eller om man har pojkvän är der juh ännu bättre, liksom tänk er att ligga under täcket och mysa i famnen, vem takcar nej till de liksom? heh men de fick juh nackdelar.. Man blir sjukt äckligt blöt när man går ut om man inte har paraply, vilket jag aldrig har med mig ^^ hehe vill juh inte leka mary poppins liksom ;) HAHA nej skojja men aa.. Håret som amn kämpat hela morgonen med att fixa eller dagen/kvällen för att man ska iväg blir helt förstört och allt går åt fanders och sminket rinner och vet inte vad^^ Så regn är bra tills man ska ut i de!

Dagens outfit

Detta hade jag tänkt ha idag
Black&White
Jeansleggings - VILA
Tröja - Gina Tricot
Armband - H&M
Ring - Gina Tricot

Men det blev det här istället;



Mår inge vidare..

Godmorgon!

Va skit taggad på att komma till skolan idag men sen när jag kommer till bussen så fick jag sjukt ont i magen igen så nu ligger jag hemma i sängen och ska snart byta om och kolla på en film. Så får jag hoppas att jag mår bättre imorgon till skolfotot. Uppdaterar mera sen,
ha en bra dag!! <33

Nu funkar de igen!!

Hejhej!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men min blogg har inte funkat av någon anledning? :S Aja skit i de för nu funkar den igen, och ska försöka ta igen alla inlägg jag inte kunnat göra pga att det inte har funkat..

Men allt har väl ändå varit som vanligt. Är bara sjukt trött efter helgen, men det är det absolut värt ska ni veta! Hade så enormt kul! Men aa, jag somnade liksom bara vi 12 igår och idag somnade jag på soffan när jag kom hem fast jag hade tänkt att dra och gymma, vilken osis asså.. Får ta det imorgon ;) Måste komma igång inför helgen, eftersom jag har match då och jag kommer troligen att åka dit och spela.
Men som sagt så är jag skiit trött, så ska ta mig en VARM dusch och fixa lite, sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på film :)

Puss på er <33

Bild från i lördags, och jag ser ut som en mupp!
Ska fråga Emma om dom andra bilderna också så ni får se ;)


Joss svarar

Kommentar : Vart köpte du brösten ? :)

Svar : Ingenstans, 110% äkta ;)

Kommentar : Du gör mig så kåt ! XD

Svar : Jaha, trevligt att höra ;)

Kommentar : Japp, eller såg dig som hastigast typ för något år
sen också :P Men men, tiden går fort alltså.
Allt är bra med mig, hoppas allt är bra med dig också. Kram! :)


Svar : Jo juste, när din Mats fyllde år för nått år sen tror jag :)
Ja verkligen, går lite för fort ibland.. ;/
Härligt att höra! Det är bra med mig med :) kram


Vad är det för fel .. ?

Min blogg funkar inte just nu av någon anledning, drf uppdteringen varit dålig .. <3

Tack för underbar kväll/natt <33

Godmorgon alla!

Fan vilken toppen kväll igår, kommer minnas den länge! Den är värd att minnas, jag menar jag umgicks med Vällingbys underbaraste människor! Kan de bli bättre? Sjukt kul i alla fall :D Lärde mig också att locka håret med plattång, sjukt fint det blir asså!! :O Gud .. Fan att mitt hår är så kort, det blir inte lika fint då, men jag får väl skylla mig själv antar jag :) men det har växt ut fett mkt sen jag klippte mig, men ska ine färga utväxten än, gör det nästa månad så de kan växa ut lite till, för de känns så onödigt att betala nästan 100 spänn för att färga en centimeter på hela håret -.- haha och måste ändå lägga ner mina pengar på en ny mobil också för min har gått sönder så går runt med en jävla skit lur som suger k*k .. :S HATAR DEN!! Heh nej, men den får duga tills jag hittar en annan jag kan ha, lr är det någon snäll läsare som kan låna ut en till mig? :D thihi nej men aa (a)
Nu börjar jag babbla bara, skit tråkigt att läsa för det är inte intressant över huvudtaget så jag slutar här :)
Ha en bra dag!!! <333

Pösssssssss

Shooo!!

Har fett kul just nu asså.. Och jag är fettt kissnödig!!! HAHAH ,åste gå och kissa, skriver imorgon :) hihi

Puss på er <3333333333


På tåget <3

hejhej :

Sitter just nu på tåget hem till Magdalena, längtar som fan tills jag kommer fram :) Så får jag träffa Madde igen också, kulkul. Har än så länge åkt typ halva vägen, alltså t-centralen. Finns väl inte så mycket att säga faktiskt, bortsätt från att det ska bli jätte kul att komma till Vällingby, saknar de som fan även fast jag har det rätt bra där jag bor nu. Aja, skriver mera sen :) Hare bra !!

Joss svarar

Kommentar : Gilla! Sjukt sexig!

Svar : Tackar ;)
Kommentar : :O gumman då! <33

Svar : :( , gjorde skiit ont, visste inte vart jag skulle
ta vägen :( men det är bättre nu! <33
Kommentar : krya på dig

Svar : Tack, men det har halvt gått över så det
är nog ingen fara, men åker in om det blir värre igen

Aj aj och AJJJJ!!

Hejhej!
Jag har jätte ont i magen.. Mamma tror det är blindtarmen :( <3
Inte kul alls! Och det gör jätte ont i magen men kan inte åka in förän imorgon eftersom jag har ätit, så ska åka in imorgon när jag har vaknat <3
Mår inge bra nu så ska lägga mig i sängen och kolla film, skriver imorgon <3 Puss

Live från tåget

Tjaah!

Satte mig nyss på tåget på väg hem, slutade sent idag. Jobbigt, men ändå kul eftersom vi har massage dom sista två timmarna så man klarar sig ;)
Ska hem och käka lite nu och sen plugga, måste göra klart allt så nu gäller de! Men ska nog ut med Vican ikväll eller så drar jag till sumpan, vi får se om det fortfarande är aktuellt när jag är klar :) Men vi får se! Heh, det blir tyvärr ett kort inlägg nu, men så ere när man inte har mycket att berätta, men vill juh liksom inte skriva för långt heller, för då blir det så jobbigt att läsa eller hur? ;)
Men ha det bra så länge! Puss <333

Toksomnade!

Hejhej :)

Förlåt för dålig uppdatering igår, men jag fick helkroppsmassage igår och toksomnade (a) heh så orkade inte skriva något när jag gick upp i sängen :p haha
Men ja, idag så ska vi börja massera på våran SPA lektion, skit kul, ser verkligen fram emot de!! Vi ska lära oss sittande massage, alltså att man blir masserad när man sitter på en stol. Logiskt va ;) heh och efter skolan ska jag bara hem och chilla, göra klart min Svenska läxa och göra Engelskan så gott som klar så jag har helgen fri eftersom jag åker bort då, vill juh inte sitta hela söndagen och plugga liksom .. Då blir det så stressigt! Och gör jag läxan direkt efter skolan hinner jag gå ut ikväll också, smart va?! :D
Har inte mycket mer att skriva nu, så skriver mer sen!
Puss <33

Magdalena på lördag!

hejhej!!

Jag stog för middagen idag därför jag inte kunnat skriva förän nu :) och de är väl ungefär de jag har gjort idag och skolan.. På idrotten så hade vi konditionstest, inget biptest som tur är! Vi körde med hopprep, jätte kul! Och jag lyckades få ihop en jätte bra tid, tycker jag i alla fall :) Heh, jag är otroligt nöjd, med tanke på att jag inte har tränat på 3 månader, hehe
Flera planer nu ifrån helgen, ska även hem till Magdalena! Hoppar nog över middagen och är med Magdalena hela kvällen istället! Jätte kul :D Saknar henne så jävla mycket!
Min älskling!

Joss svarar

Kommentar : ja gör det :D är själv hemma ändå så.. :D

Svar : Guud så kul!! Men då ses vi på lördag då :D Puss

Joss svarar

Kommentar : vilka :D?!

Svar : Ska på middag hos några kompisar till mamma och pappa i Vällingby.
Kan juh komma förbi dig på dagen om du inte har något för dig? :D
Eftersom jag ändå ska dig :D <333

GodNatt och sov gott!

Nu är det dax för mig att sova, är jätte trött verkligen! Och har idrott och SPA imorgon så vill inte somna och vill vara pigg på idrotten :) Vi hörs imorgon
Sov gott!!

Vem blir Svierges nästa IDOL?

Förlåt för dålig uppdatering idag men har pluggat en massa och lagat middag :) Jätte gott blev de!!
Men just nu sitter jag och kollar på IDOL, hoppas som Laila på att en tjej vinner i år ;)
Har ingenting mer att skriva tyvärr men skriver förhoppningsvis mera sen!
Puss <33

Joss svarar

Kommentar : hihih, ser nästan inte ut som du på sista bilden :)

Svar : Hihi, posetivt eller negativt? :D

Lite uppdatering

Hejhej!
Sitter just nu i skolan och ska snart ha etik, kulkul.
Inte så roliga lektioner sen, har jag för mig (a) heh fast vi har ändå skit kul så det går fort!
Har inte mycket mer att skriva, ville bara uppdatera lite
Här är dagens outfit
Linne - Gina Tricot
Lackleggins - Gina Tricot
Tröja - Gina Tricot



Thihi <3

GodNatt på er <33

Så, nu ska jag stänga av datan för kvällen, är skit trött. Borde ha stängt av för länge sen men håller på att lägga in ny musik i min iPod, börjar tröttna på dom 40 låtarna jag hade så ska lägga in flera!! :p Haha
Har juh typ 600 låtar att gå igenom på mobilen så :p haha men godnatt på er
<333

Joss svarar

Kommentar : Joda, klart hon gör de! Fast inte riktigt samma som då.
De är din kusin Lizette, om du kommer ihåg mig :P haha

Svar : Jaha, självklart gör jag de! Det var länge sen, det var väl
när jag va i ungefär den åldern vi sågs sist :P haha
hoppas allt är bra med dig! Kram :)

Mot hemmatrakterna i helgen!

Tjaah!
Idag är en såndär dg igen när man inte har något att skriva? Skit tråkigt tycker jag..
Hmm.. Men vet n? Ska försöka komma iväg till gymmet imorgon, har varit borta från allt som har med träning att göra i två månader nu så jag har massa spring i benen.. Men vi får väl se hur de går, har ingen styrka kvar i musklerna och min kondition suger fett just nu ^^ haha inte okejj!
I helgen så bar de av till Vällingby för att träffa några gamla kompisar, dom har bjudit oss på middag så vi ska hem till dom och så, ska bli jätte kul :) Men vad som händer under dagen och på söndagen har jag ingen aning om faktiskt! Men kommer väl hitta på något kul eller så kommer jag bara sova, hahaa. Brukar aldrig vara såhär trött, somnar skit tidigt varje dag. Förut så kunde man typ lalla ig genom hela skoldagarna, och vara uppe till två på natten utan problem, men nu somnar man typ elva och är ändå piss trött när man vaknar och under dagen, det är sjukt :p haha men ska nog ta en dusch nu och sen lägga mig i sängen och messa lite och snacka lite skit med mina kompisar, ha det bra sötisar!! Puss <33

Här kör vi så det ryker!

Hejhej!!

Guud så skolan gick fort idag! Trodde det skulle gå sjukt långsamt eftersom att jag inte mår bra.. Men nej nej, det gick skit fort! Men hade juh jätte kul så det var nog drf.
Vi fick våra matteböcker idag och sen hade vi typ "läxförhör", vilket vi kommer ha varje vecka för att våran lärare ska se at vi har fattat de vi har gått igenom, smart tkr jag :) heh, och det går inte på betyget så det gör inge om man får alla fel, de är bara för att hjäpa till så att man inte får fel på provet.
Jag har fan 6 läxor, herregud här kör vi så det ryker asså!!
Men ska typ gå och tvätta bort sminket nu, så skönt att vara osminkad ibland!! Känner att det här är en spn dag som jag kan gå osminkad på, heh
Skriver mera sen, puss på er <3

Hugo & Paow - La isla Bonita

Paow's och Hugo's låt, vad tycker ni?
HISS / DISS

Joss svarar

Kommentar : Du är riktigt jävla snygg men det är synd att du sjunker
till nivån att ta efter alla dessa bimbobloggar :(

På en del bilder ser du hyffsat söt ut men majoriteten får dig att se riktigt
korkad och villig ut. Kan du inte bara vara dig själv... kan lova dig att folk kommer
att se upp till dig och alla killar med någonting i skallen kommer att drömma om dig.

Svar : Okejj, vad ska jag göra för att INTE räknas in bland "bimbobloggarna" ?
Ta ett exempel på när jag ser ut korkad och villig ut och en jag ser söt ut på
så ska jag se vad jag kan göra :)
Jag är mig själv? Men allting misstolkas när man skriver liksom, kanske
verkar som en annan person i bloggen och på bilder men är inte så i verkligeheten (hoppas jag .. :o)
Visste inte att folk klassar mig som en av bimbobloggarna .. :S

Joss svarar

Kommentar : De var den jossan jag kommer ihåg :P

Svar : Heh, den Jossan finns kvar :D Men vem är det som kommer ihåg ? :D

god natt & sov gott

Såå! Äntligen klar med etik läxan, den var lite trög att ta sig igenom men jag är nöjd md resultatet :)
Ska faktiskt gå upp och ta bort sminket och lägga mig i sängen och sova, måste vara utvilad imorgon om jag ska orka med skolan!


Joss svarar

Kommentar : Jävlar vad långt hår :o

Svar : Yes och de är 110% ÄKTA!! :D Saknar de :/ Min riktiga hårfärg dessutom ;)

Haninge med jolle! Hej hej :) är just n...

dsc02348 (MMS)

Haninge med jolle! Hej hej :) är just nu i haninge med jolle, vi har varit och solat härligt! Skriver när jag kommer hem, puss :-* <33


Kollade in ett gammalt fotoalbum..

.. och kolla vad jag hittade!!
StorFiskarn! Haha xD
Håret </3
Jag och Tim, som tyvärr dog :/
Men det är otroligt hur söt man var när man var liten :D Hihi !! <33

Gårdagens outfit :)

dsc02340 (MMS)

Tänkte bara pröva ifall det gick att mobilblogga :) Hih puss på er <33


Grejjerna jag köpte : ..

Orkade inte öppna allting, det var massa grejjer i dom där lådorna. Allt från kaffe, pasta, balsam, tomatsås till smink och massa annat! :p
Men här är i alla fall de jag köpte
Puder från Beautycycle, aldrig prövat förut så det ska bli spännande!
Min älskade foundation som också är från Beautycycle och den är skit bra! Har prövat många olika foundation men alla andra har bara varit skit, som t ex när man lutar huvudet i handen så fastnar sminket på handen istället så får man tillslut värsta fläcken i ansiktet, och speciellt runt munnen, ser så jävla äckligt ut! Och den är dessutom oljfri, så man ser inte glansig ut.
Sen nagellacket är egentiligen mammas men det var super snyggt! Och passade in med mina grejjer där tyckte jag (a) thihi
De kommer i alla fall från Artistry, grymt bra smink märke men rätt dyrt eftersom det är bland dom största som finns! Men men, här hade ni grejjerna ja köpte puss så länge <33

Mitt smink ha kommit!!

När jag skrev det förra inlägget så plinga de på dörren och det var mitt smink som hade kommit!! :D Yeeey!!
Fast mamma har beställt hem massa annat skit också som pasta och sånt typ :)
Ni får se allt eller inte allt men lite i alla fall, inom kort :)
Puss <33

Har tråkigt .. :( Bjuder på bilder !!

Har så himla tråkigt så lekte lite med kamran, man ser verkligen hur blek jag är :(
Men bjuder på lite knasbilder ändå

HAHA!!
Jag ser ut som en myra typ? :p
Thihi
Min kissemiss :D

Sjuk..

Godmorgon!
Satte mig precis på bussen :) på väg hem.. Precis när jag hade åkt halva vägen till skolan så började jag må så jävla illa, men sen gick det över lite snabbt och jag tänkte åka till skolan i alla fall och pröva. Men när jag kommer till skolan kom de tillbaka fast ännu värre.. :( Så det var bara att sätta sig på bussen och åka hem.. Så mår inge bra just nu, det blir en hemma dag på soffan framför tv:n :( Hoppas jag mår bättre imorgon!!
Skriver mer sen, puss <33

Mot Coop! Hihi

Nu åker jag och handlar med pappsen
Ciao!! :*

Nyvaken och söt!

Hejsaan!!

Vaknade tidigt idag? Fast var skiit pigg men kunde inte somna om, men det gjorde inget för jag var tvungen att hjälpa pappa att städa och sen så behöver jag sätta igång med min läxa som ska in på tisdag. Etik läxa är det, någon som vet vad det är? Hade aldrig hört talas om det innan jag började gymnasiet, fattar fortfarande inte vad det är ^^höhö Men jag går juh kursen för att lära mig eller hur ;) hehe
Men ska sätta igång nu , så vi hörs senare!!
Tog en godmorgon bild, nyvaken OCH söt ;)
Puss på er <33

Joss svarar

Kommentar : :o varför fick du inte gå på bussen :o ???

Svar : Asså jag skulle åka till min kompis, och sen när jag går på bussen så blir mitt busskort nekat? Så jag gick av, sen så gick en annan kille på och hans blev också nekat så då gick jag på igen och frågade ifall en sån där fritidsbiljett skulle gälla vid den tiden, så hon kollade mitt busskort och grejjer men fick ändå gå av? SÅ jag drog hem och dampa sönder på SL haha ^^ Och han killen kunde se att jag hade ett giltigt kort, men när jag skulle pröva igen när jag skulle hem så funkade det inte heller? Fast då fick jag gå på, för det var samma tjej så dom hade nog tagit kontakt med henne :p haha Men nu så funkar de, fast om det börjar krångla igen så ska jag bara visa kvitto på bussen och sen åka och byta de i ett sånt här SL center :) Puss

FUCK SL!!


*snyft*

Tjahtjah! haha

Träffade aldrig Alex :( *snyft* hehe nej men ska förmodligen träffa honom imorgon istället :) Vilket jag ser fram emot!! Istället för att träffa honom så åkte jag och bråkade med SL .. Berättade jag att jag inte fick gå på bussen igår? Vart fett arg, så har ringt och skällt ut dom 2 gånger, haha :p <33
Efter de så gjorde jag middag med pappa, super gott blev de! Och sen drog jag ut med Vican :) Mer än de har jag inte gjort :)
Här är dagens outfit
Och kvällens outfit

GodMorgon!

GodMorgon!

Pappa kom in och väckte mig för en timme sen för han tyckte inte att jag skulle sova längre :( Blääh, taskigt att väcka mig och grejjer fan! ;O haha nej då, men det var bra annars kommer jag aldrig komma upp på måndag juh! Så tack pappa :)
Har bara legat i soffan sen jag vaknade och kollat på tv och chillat lite :)
Ska snart hoppa in i duschen eftersom jag får besök vid 3 ;) Undra vem de kan vara, hihi, för de vill ni allt veta va? :D Men det får ni inte höhö
Nej skojja, det är en polare som jag träffade på valbrog, ni vet "älskling"? Han heter Alex och är världens gulligaste, hihi :$ Men som sagt, ska hoppa in i duschen nu men skriver mer sen sötisar :*

Puss på er, ha en bra dag!! <33


Music is my drug

Det är sjukt hur mycket musik kan göra i livet..
Det gör så att tillfällen blir så underbara! Du kan liksom anpassa de till dina känslor och man kan bespara minnen med musik också, har ni tänkt på de? Asså jag kan få värsta känslorna i kroppen som gör att man blir helt varm och det känns som att man ska spricka av energi och glädje! Samtidigt som de kan få en att känna sig ledsen för att man har lyssnat på låten under ett tillfälle man varit ledsen och det har hänt något tråkigt. Men grejjen är juh liksom att alltid så vet man inte vad själva minnet är, men det är juh känslan som räknas, man vet att det är någonting med låten som gör att du känner så och du vet att det är något som har hänt när du lyssnat på låten.
Därför ÄLSKAR jag musik, Music is my drug<33
Tänkte visa lite låtar som jag har minnen till
Oj, nu fick jag brottom iväg men visar mera sen!
Puss på er <33

HAHA

Hejhej!
HAHAH! Asså omg, var bara tvungen att lägga upp den här x'D

På väg hem !

Hejhej :)

Satte mig nyss på bussen på väg hemåt, skönt!
Idag hade vi massage för första gången, skit skönt och jätte kul! Sen körde vi juh yoga också som jag skrev tidigare att vi skulle göra :) HAHA, det var fett knäppt men ändå skönt. Sen körde vi också avspänning igen, det är så himla skönt att bara ligga och drömma sig bort till en annan värd liksom :O Det kan låta lite konstigt, men alla tycker det låter konstigt innan man har prövat de liksom, jag tyckte också min morsa var helt knäpp när hon gav med en skiva med avspänningsövningar, men efter jag hade prövat började jag använda den varje dag tills jag tappade bort den ^^Slarvmaja!
Men ska bara sitta och chilla lite på bussen nu och kanske ringa och snacka med någon, lite tråkigt att bara sitta här.. Eller kanske hittar något kul att göra på datan.. Men får se hehe ha det så bra ;)
Puss <33
Haha, knasbild vi tog imorse ^

GodMorgon!

GodMorgon!

Har precis fixat mig färdigt, eller kanske finslipar sminket en extra gång innan jag går eftersom att jag av någon anledning har jätte mycket tid kvar tills jag ska gå? :p Haha jag var snabb idag ;)
Men hade tänkt mig att sitta och göra min bror sällskap vid frukosten eftersom han blir borta hela helgen ;/ Han ska tävla, min älskade lillebror!! Så stolt (a) thihi<3
Dagens outfit på en stolt storasyster
Fovvo tröjan!!
Facelook
Fastnade inte på bild asså, tog ett tag att få till den där .. Skojja^^
Men bilden var inte suverän direkt.. Heh, men vi hörs puss på er <33

Godnatt på er <33

Shooho!

Heh, fastnade vid datan så blev inte klar förän nu.. hehe
Men ja.. Imorgon så ska vi få pröva på Yoga i skolan, det ska bli riktigt kul faktiskt, att få pröva på nya saker är alltid kul. Eller det beror på vad det är, det måste juh vara något man är intresserad av såklart..
Men är fatktiskt oerhört trött så ska stänga locket och sova nu, men vi hörs imorgon!
Kanske hinner skriva imorgon på morgonen på bussen om det finns sitt plats. Eftersom det alltid brukar vara mycket folk på Gullmars bussen, jaja vi får se!
Godnatt på er <33

Skriver snart igen!

Hejhej!
Vad har ni för er ? Jag har fett tråkigt just nu.. Kanske göra en till video? Gillade ni de förresten? Så ni kan sitta och skratta lite åt mig, för jag skrattar till och med själv åt de där xD haha men det är juh de är själva grejjen right? ;) Måste juh ha lite humor!! haha :p
Men vi får se, ska tvätta bort sminket och sånt sen skriver jag nog igen innan jag går och lägger mig :)
Så vi hörs snart igen!
Puss så länge <33

Joss svarar

Kommentar : Shit vad smal du har blivit, looking g00d.
Svar : Tackar! ;)

Dagens outfit


SPA

Hejhej!
Sitter just nu i skolan på våran SPA lekiton, kulkul. Vi håller på att fixa i ordning vårat klassrum. Jätte mysigt!
Ska inte skriva jätte mycket eftersom att vi börjar snart igen
Puss så länge <33

Har tråkigt och har inge att skriva (a)


Joss svarar

Kommentar : för att det bara är utländska killar som frågar om nummer,
svenska killar blir säkert lika intresserade bara att dom inte tar sig friheten att
stöta på tjejer hit o dit. Och vad jag ser, ser du ut som vilken svenne som helst! Kram

Svar : Aa sant, har inte tänkt på de förut :p Kram!
Kommentar : haha kom ihåg va Marie ( tror jag hon hette :p) Dra inte alla över en kant :P <33 puss på dig gmn

Svar : Mathilda(Matilda, vet inte hur hon stavas), nej de gör jag inte heller,
tyckte bara de va lite roligt^^ Puss på dig <333
Kommentar : din blogg är mkt snyggare nu josse :) hihi kram på dig.

Svar : Tackar! ;)

Jag precis JUST NU!!

LIVE FRÅN BUSSEN I HÖGDALEN!! ;O

Varför intresserar jag dom?

Tjaah!

Sitter just nu på bussen på väg till Farsta från Liljeholmen, för att sen ta en annan buss hem :)
Datalektionen gick bra, lärde mig en hel del men det finns ju hur mycket som helst mer man kan lära sig men nu vet jag väl de jag behöver veta^^ haha
Är fett hungrig också.. Har inte ätit sen 11, har väl tryckt i mig en choklad (fy på mig..) men ingen mat sen dess så ska äta direkt när jag kommer hem :p heh
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, kanske drar och träffar någon om jag orkar eller så sitter jag nog och utforskar datan lite extra ;) heh
Jag behövde verkligen en ny data, för min andra har blivit så seg och jag vet inte varför? :S Aja skit samma, nu har jag en ny och ska klara G i alla ämnen i 3:an så får jag den här gratis, festligt va? :D höhö
HAHA, det var tre killar som satt framför mig ganska nyss men gick av för en stund sen och ena killen vände sig om och bah: "kan min kompis få ditt nummer?" och sen kollade han på sin kompis och jag sa såklart nej men dom bah kom igen! Men jag sa ändå nej, hih :$ Jag har tänkt lite på det där när folk frågar om nummer.. Det är ALLTID eller jag ska inte säga alltid men kan i alla fall säga oftast. Men aa, det är oftast utländska killar som frågar efter mitt nummer, konstig asså.. Vet inte varför jag intresserar som så mycket? Fast har hört av många att jag inte ser svensk ut? Jag bah: HALLÅ?! JAG SER VISST SVENSK UT?!! haha, nej men asså är det posetivt eller? Aja skiit samma ^^ Spelar ingen roll :p Ska kolla lite på facebook nu, men skriver mer ikväll
PUSS <33

Fortfarande i skolan, blir kvar en timme till..

Hejhej!
Sitter fortfarande kvar i skolan på datalektionen, fast har rast just nu. Har redan lärt mig en massa saker på en timme! Härligt!
Finns inte mycket mer att skriva än att jag har varit i skolan hela dagen. Börjar snart igen och ska inte tråka ut er så skriver mer när jag kommer hem
Puss på er <33

Dagens outfit + svar på kommentar

Sitter faktiskt och bloggar från skolan idag, najjs najjs, vi fick en lång rast så nu har vi en timme att sitta och chilla.
Fick en kommentar igår också som jag tänkte svara på

Kommentar : Varför gör jag dig förvirrad??:S

Svar : Glöm de :) Tack för att du gillade min design ;)

RSS 2.0